Apple iMac Pro 27'' (2017)

Apple iMac Pro 27'' (2017)
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

MQ2Y2CZ/A

Kód zboží

1507965

Výrobce
Apple
EAN

190198419729

Záruka
12 Měsíců

8-jádro @ 3.2GHz, 32GB, 1TB, 27'' 5K Retina, Vega56 8GB, MacOS, CZ

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Profesionálové iMac milují. Proto jsme jeden postavili přesně pro tebe. Má nejvýkonnější grafiku a procesor ze všech Maců a navíc nejvyspělejší úložiště, paměť i rozhraní. V elegantní integrované konstrukci, které dominuje fantastický Retina 5K displej. Každému, od střihačů videa po 3D animátory, od muzikantů přes vývojáře softwaru až po vědce, pomůže iMac Pro proměnit největší nápady v nejlepší díla.

    iMac se čtyřmi jádry je super. Ale iMac s 8, 10, 14 nebo 18 jádry, to je úplně jiná třída. S rychlostí Turbo Boost až 4,5 GHz je iMac Pro tak silný a flexibilní, že dokáže vybalancovat vícejádrové procesy s fantastickým výkonem pro jednovláknové operace. Procesor s novými vektorovými instrukcemi AVX-512 a novou architekturou mezipaměti zvládá ještě víc dat – ještě rychleji. Takže můžeš rendrovat obrázky, střihat až 8K video, manipulovat s fotkami, pracovat se zvukovými efekty v reálném čase nebo kompilovat svou příští pětihvězdičkovou aplikaci. Závratnou rychlostí.

    iMac Pro má nejlepší grafiku třídy pracovních stanic ze všech Maců: Radeon Pro Vega. První Mac s architekturou Vega má až 16 GB vysoce propustné paměti, která přispívá k obrovskému nárůstu výkonu – je až dvakrát rychlejší než GPU jakéhokoli jiného iMacu a třikrát rychlejší než GPU Macu Pro. To znamená vyšší frekvenci snímků pro virtuální realitu, 3D rendrování v reálném čase, věrohodnější speciální efekty a plynulé hraní her v nejlepším nastavení. Taky podporuje výpočty s běžnou a poloviční přesností. Takže operace, které nevyžadují celých 32 bitů přesnosti, zvládne dvakrát rychleji. Jak moc rychle? Rychlostí až 22 teraflops.

    iMac Pro díky čtyřem paměťovým kanálům pojme až 128 GB. Takže na něm můžeš vizualizovat, simulovat a rendrovat obrovské 3D modely. Pracovat v několika testovacích prostředích při vývoji pro různé platformy. Mít otevřenou spoustu aplikací současně. A všechno zvládat s neskutečnou lehkostí.

    Až 4TB čistě flashové úložiště umožňuje pracovat s velkými 4K a HD projekty bez ohledu na kodek. A díky propustnosti až 3 GB/s je načítání obrovských souborů a spouštění aplikací ještě rychlejší než kdy předtím.

    Představujeme čip Apple T2, druhou generaci našeho vlastního křemíku v Macu. Integruje v sobě několik řadičů, které jsou i v jiných počítačích Mac – řadič řízení systému, obrazový signálový procesor, řadič zvuku a řadič SSD úložiště. Je ale navržený novým způsobem, a tak dává Macu nové možnosti. Třeba ve spojení s kamerou FaceTime HD se obrazový signálový procesor čipu T2 stará o dokonalejší mapování tónů, lepší ovládání expozice a automatickou expozici a rovnováhu bílé na základě rozpo­znávání obličeje. iMac Pro je taky díky čipu T2 lépe zabezpečený. Jeho koprocesor Secure Enclave je základem nového šifrovaného úložiště a bezpečného startování systému. Data na SSD úložišti jsou šifrovaná vyhrazeným AES hardwarem bez jakéhokoli vlivu na výkon SSD. A procesor Intel Xeon se může stoprocentně věnovat výpočetním úlohám. Bezpečný start brání neoprávněnému zásahu do softwaru na nejnižší systémové úrovni a zaručuje, že se při zapnutí počítače načte jen důvěryhodný software operačního systému Apple.

    Jak by člověk u profi stroje čekal, je tady spousta vysokorychlostních portů. Takže si z něj snadno uděláš vysoce výkonnou pracovní stanici. Čtyři porty Thunderbolt 3 umožňují připojit dva 5K monitory – dohromady se 44 milióny pixelů – a přenášet data drtivou rychlostí 40 Gb/s. A taky je tu něco, co u iMacu nejspíš nečekáš: 10Gb Ethernet. Takže přenášení souborů mezi počítači nebo práce s vysoce výkonným síťovým úložištěm je až desetkrát rychlejší.

    Aby bylo jasno: každý iMac musí mít parádní displej. A když je to iMac Pro, tak obzvlášť. Tahle 27palcová obrazovka je naše vůbec nejlepší. Jejích 14,7 miliónu pixelů září jasem 500 nitů. Jako by fantastický displej úplně zastínil krásnou integrovanou konstrukci. A ty vidíš jen to, na čem děláš. Díky barevnému gamutu P3 a podpoře více než miliardy barev má iMac Pro spektakulárně věrný obraz.

    iMac Pro skrývá sílu pracovní stanice za fantastickým Retina 5K displejem v elegantní konstrukci, která je u okrajů jen 5 mm tenká. Celý systém napájí jediný kabel, takže nebudeš mít na stole zbytečný nepořádek. Je to krásně efektivní design, který ti pomůže soustředit veškerou pozornost na to, co tvoříš. A zapomenout, na čem vlastně tvoříš.

    Na výkon je potřeba energie a ta počítač nevyhnutelně zahřívá. Proto jsme úplně přestavěli tepelnou architekturu iMacu Pro. Teď ji tvoří dvojice inovativních ventilátorů, masivní chladič a průduchy navíc. Výsledek? Téměř o 75 procent účinnější proudění vzduchu a 80procentní nárůst termální kapacity systému. iMac Pro díky tomu s ledovým klidem zvládá 500 wattů – o 67 procent větší příkon než 27palcový iMac.

    Zdokonalené stereo repro­duktory iMacu Pro mají široký frekvenční rozsah, mohutné basy a větší hlasitost. Každý činel, vícevrstvý efekt nebo nasamplovaný zvuk tak uslyšíš s mimořádnou průzračností. A čtyři mikrofony s formováním paprsku zachytí tvůj hlas srozumitelně a čistě bez ohledu na okolní hluk.

    Nové vesmírně šedé doplňky jsou bezdrátové, dobíjecí a tak pěkné, jak si iMac Pro zaslouží. Jsou exkluzivně k dispozici jen při jeho nákupu. Nový Magic Keyboard má číselnou klávesnici. A podle svého si k němu můžeš zvolit Magic Mouse 2 nebo Magic Trackpad 2.



    Specifikace:
    Operační systém: macOS High Sierra
    Displej: 27" 5K Retina displej, 5120x2880, barevný gamut P3
    Procesor: Intel Xeon W, 8 jader, HT, 3.2GHz (turbo boost až 4.2GHz)
    Operační paměť: 32GB DDR4 2666MHz ECC
    Grafický adaptér: AMD Radeon Pro Vega 56 s 8GB paměti HBM2
    Úložiště: 1TB SSD

    Webkamera: FaceTime HD s rozlišením 1080p
    Zvuk: Stereo reproduktory + 4 mikrofony
    Síť: 10Gb Ethernet
    Wi-Fi 802.11ac
    Bluetooth: 4.2

    Rozhraní:
    4x Thunderbolt 3 (USB-C)
    4x USB 3.0
    1x RJ-45
    1x sluchátkový výstup (jack 3.5mm)
    Slot na karty SDXC s podporou UHS-II

    Rozměry: 650 x 516 x 203 mm
    Hmotnost: 9,7 kg

    Dodávaná vstupní zařízení:
    Apple Magic Keyboard s numerickou částí v Space gray barvě
    Apple Magic Mouse v Space gray barvě

    Obsah balení:
    iMac Pro
    Vesmírně šedý Magic Keyboard s číselnou klávesnicí
    Vesmírně šedá Magic Mouse 2
    USB kabel s konektorem Lightning
    Napájecí kabel


    Poznámka výrobce:

    Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., je americká firma se sídlem ve městě Cupertino v Kalifornii. Firma byla založena v roce 1976, specializuje se na hardware a software. Jejich nejznámějšími produkty jsou: řada počítačů Mac, sada kapesních počítačů a MP3 přehrávačů iPod, chytrý telefon iPhone, tablet iPad nebo také hodinky Apple Watch. V počítačích Apple je instalován standardně operační systém macOS a dotyková zařízení jsou poháněna operačním systémem iOS.

    Stránky výrobce:

    http://www.apple.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA