Zyxel LTE3301

Zyxel LTE3301
 
Part Nr.

LTE3301-M209-EU01V1F

Kód zboží

1510676

Výrobce
ZyXel
EAN

4718937599073

Záruka
3 Roky

Zyxel LTE3301, LTE Router, 4x 10/100Mbps LAN, 300Mbps WiFi 802.11n 2x2, Router/Bridge mode, WiFi button, detachable ant

LTE Router, 4x 10/100Mbps LAN, 300Mbps WiFi 802.11n 2x2, Router/Bridge mode, WiFi button, detachable antennas 3GPP verze 9, kategorie 4 s rychlostí přenosu dat až 150/50 Mbps (DL/UL) Podpora jednoho (LTE) nebo více režimů (LTE/3G/2G) Podpora více pásem p

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty nezaložené na mechanickém pohybu)
Vaše cena  s RP*
2 011 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 433 Kč
Vaše cena bez DPH
2 011 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    LTE Router, 4x 10/100Mbps LAN, 300Mbps WiFi 802.11n 2x2, Router/Bridge mode, WiFi button, detachable antennas

    3GPP verze 9, kategorie 4 s rychlostí přenosu dat až 150/50 Mbps (DL/UL)
    Podpora jednoho (LTE) nebo více režimů (LTE/3G/2G)
    Podpora více pásem pro použití v různých zemích
    Podpora režimu bridge nebo router

    Důmyslné provedení pro inovativní služby
    Mobilní technologie novým operátorům umožňují v oblasti sítí podnikat s investicemi, které jsou nižší než v případě infrastruktury využívající pevné linky. Pro operátory pevných linek je mobilní síť důležitá spíše jako rezerva, která jim pomáhá uvolnit přetížené pásmo a tím přispívá k větší spokojenosti zákazníků. Mobilní síť je nicméně trendem, kterému žádný operátor nemůže odolat. Jako globální leader na poli širokopásmových síťových technologií společnost ZyXEL svými inovativními výrobky udává nejnovější trendy.

    Řada LTE3300 pomocí nejnovější a oblíbené mobilní širokopásmové technologie LTE dosahuje nejlepších možných přenosových rychlostí, a to až 150/50 Mbps (DL/UL). Integrované režimy bridge a router znamenají, že řada LTE3300 se dokáže přizpůsobit všem druhům zařízení/bran zákazníků, a jednoduše tak splnit všechny jejich potřeby.

    Maximální mobilita
    S rychlou expanzí LTE zatím nedokáže držet krok pokrytí základnovými stanicemi. Řada LTE3300 proto podporuje provoz v jednom (LTE) i více (LTE/3G/2G) režimech, takže můžete zůstat připojeni i tam, kde jsou k dispozici pouze 3G nebo 2G služby. Díky podpoře více pásem si navíc nemusíte dělat starosti z odlišných frekvencí LTE/3G v různých zemích. Řada LTE3300 vám svou flexibilitou přináší trvalé připojení a maximální mobilitu po celém světě.

    Nejnovější technologie
    Řada LTE3300 využívá 3GPP verze 9, kategorie 4 – tj. to nejlepší z technologií LTE s rychlostí přenosu dat 150/50 Mbps (DL/UL). Ultrarychlé, flexibilní bezdrátové připojení tak máte k dispozici všude, kam dosáhne signál LTE/3G/2G.
    Integrovaný režim bridge/router pro všechna zařízení/brány
    Pro integraci do sítě disponuje řada LTE3300 režimy bridge a router. Uživatelé mohou zabudované funkce režimu router používat ve všech běžných aplikacích, zatímco režim bridge slouží pro stávající nebo preferovaná zařízení uživatelů, jako jsou např. pokročilé Wi-Fi přístupové body a brány, ať již pro malé nebo velké podniky. Tyto režimy zajišťují kompatibilitu řady LTE3300 se všemi typy zařízení/bran.

    Wi-Fi s rychlostí až 300 Mbps
    Díky kompatibilitě řady LTE3300 s Wi-Fi standardu 802.11n si uživatelé mohou i bez dodatečných zařízení vychutnat Wi-Fi s rychlostí až 300 Mbps. Řada LTE3300 umožňuje skutečně bezdrátové připojení, což znamená, že k vytvoření LTE WAN nebo bezdrátové LAN není nutná žádná kabeláž.

    VoIP a podpora pro plynulé hlasové služby s přepojováním okruhů*
    Technologie hlasových služeb se u jednotlivých operátorů liší. Někteří používají technologie s přepojováním paketů, zatímco jiní technologie s přepojováním okruhů. Model LTE3300 podporuje obě technologie, a proto si nemusíte dělat obavy z toho, které funkce hlasové komunikace váš operátor podporuje. Ke snadné migraci hlasových funkcí do LTE3300 lze použít síť LTE.
    * Hlasové služby jsou podporovány modelem LTE3311


    Poznámka výrobce:

    Zyxel je renomovanou značkou v oblasti síťových řešení a informačních technologií. Společnost byla založena v roce 1989 a sídlí na Tchaj-wanu. Její produkty a služby jsou dodávány do více než 150 zemí po celém světě.

    Zyxel se specializuje na poskytování široké škály síťových produktů, včetně směrovačů, přepínačů, bezdrátových zařízení, firewallů, VPN (Virtual Private Network) a dalšího firemního hardwaru a softwaru. Produkty Zyxel jsou navrženy tak, aby usnadňovaly rychlou a spolehlivou konektivitu a správu sítí pro domácnosti, malé a střední podniky a velké korporace.

    Zyxel se také specializuje na bezpečnostní a síťová řešení pro MSPs (Managed Service Providers) a ISP (Internet Service Providers). Společnost nabízí přístupové body, gateways a další technologie, které umožňují poskytovatelům služeb poskytovat vysokorychlostní připojení a výkonnou síťovou infrastrukturu pro své zákazníky.

    Stránky výrobce:

    http://www.zyxel.cz

    Parametry

    Wi-Fi standard: 

    Wi-Fi 4 (802.11n)

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA