TRUST GXT256 EXXO mikrofon na streamování

TRUST GXT256 EXXO mikrofon na streamování
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

23510

Kód zboží

1576985

Výrobce
Trust
EAN

8713439235104

Záruka
24 Měsíců

Pokud hledáte mikrofon, který umí streamovat a nahrávat hry v nejvyšší kvalitě, splní to Trust GXT 256 Exxo USB streamovací mikrofon. Tento mikrofon má vynikající kvalitu zvuku a je extrémně snadno použitelný. Trust GXT

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Pokud hledáte mikrofon, který umí streamovat a nahrávat hry v nejvyšší kvalitě, splní to Trust GXT 256 Exxo USB streamovací mikrofon. Tento mikrofon má vynikající kvalitu zvuku a je extrémně snadno použitelný. Trust GXT 256 Exxo USB streamovací mikrofon kombinuje dokonalost zvuku se stylem. Je navržen tak, aby poskytoval křišťálově čisté a bohaté nahrávky téměř profesionální studiové kvality. Přichází v dobře vypadajícím designu s LED osvětlením. Exxo je speciálně navrženo pro nahrávání hlasu. Kardioidní záznamový vzorec zajišťuje, že získáte vysoce kvalitní nahrávky izolováním hlasu, čímž minimalizujete šum na pozadí. Ideální pro extrémně čistý, přesný a teplý zvuk během herního vysílání, ale také ideální pro podcasting, vlogging a nahrávání hlasových přenosů nebo akustických nástrojů. Technické parametry *Typ připojení: kabelové *Délka hlavního kabelu: 180 cm *Typ konektoru: USB *Impedance: 32 Ohm *Citlivost: 130 dB *Hladina akustického tlaku: 130 dB *Frekvenční odezva: 30 Hz - 18 000 Hz *Redukce hluku: ano *Vzorkovací frekvence: 16bit, 48 kHz *Poměr signál-šum: 86 dB *Hmotnost: 398 g Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/23510-gxt-256-exxo-usb-streaming-microphone

    Poznámka výrobce:

    Trust je známá značka specializující se na elektroniku a počítačové příslušenství. Firma Trust se zaměřuje na výrobu a design široké škály produktů, jako jsou sluchátka, reproduktory, myši, klávesnice, webové kamery, herní příslušenství a další. Je známá pro svou snahu poskytovat kvalitní produkty za dostupné ceny.

    Trust byl založen v roce 1983 v Nizozemsku a od té doby si vytvořil silnou pozici na trhu s elektronikou. Společnost si klade za cíl usnadnit každodenní život lidem prostřednictvím inovativních a spolehlivých produktů. Mnoho produktů Trust je navrženo tak, aby bylo snadno použitelné a přizpůsobené potřebám uživatelů.

    Trust je oblíbenou značkou nejen mezi spotřebiteli, ale také mezi hráči, kteří ocení kvalitní herní vybavení, jako jsou klávesnice, myši a herní sluchátka. Společnost se snaží zlepšovat své výrobky v souladu s nejnovějšími technologickými trendu a potřebami zákazníků.

    Stránky výrobce:

    http://www.trust.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA