19" kontejner.rozvaděč 12U, hl.800mm,nosnost 200kg

19" kontejner.rozvaděč 12U, hl.800mm,nosnost 200kg
 
Part Nr.

RCA-12-A68-CAX-A1

Kód zboží

1294472

Výrobce
TRITON
EAN

8595105042236

Záruka
24 Měsíců

Upozornění: Pokud zboží převezmete od přepravce bez výhrady, není možná jakákoliv pozdější reklamace z důvodu fyzického poškození zboží. RCA-12-A68-CAX-A1 19' kontejnerový rozvaděč 12U, hl. 800mm, nosnost 200kg RCA je představitelem řešení vy

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
10 733 Kč
Vaše cena bez DPH
8 870 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Upozornění: Pokud zboží převezmete od přepravce bez výhrady, není možná jakákoliv pozdější reklamace z důvodu fyzického poškození zboží. RCA-12-A68-CAX-A1 19' kontejnerový rozvaděč 12U, hl. 800mm, nosnost 200kg RCA je představitelem řešení vybočujících z řady běžných rozvaděčů. Jeho konstrukce je od počátku směřována pro soustředění infrastruktury kancelářské sítě pod jeden z pracovních stolů Rozvaděč má robustní svařovanou konstrukci. Vysoká kvalita zpracování a nejnovější technologie zajišťují skvělý vzhled rozvaděče. Dveře rozvaděče jsou standardně celoskleněné, ale na přání mohou být i celoplechové anebo s perforací. Vlastní systém pantů umožňuje otvírání dveří pod úhlem téměř 180°. Dveře lze snadno demontovat. Pojezdová kolečka: Tento typ rozvaděče se instaluje na kolečka (jsou v příbalu). Dvě z nich jsou opatřena brzdou. Nastavitelné vertikální lišty: Dva páry plynule nastavitelných vertikálních 19“ lišt jsou u verzí hlubokých 900 a 1000 mm doplněny ještě středovým párem. Vylamovací záslepky: V horní, spodní a zadní části rozvaděče jsou připraveny kabelové vstupy kryté vylamovacími záslepkami. Součástí příbalu je plastový rámeček a záslepka s kartáčovým těsněním pro utěsnění vstupu proti prachu. - 19“ kontejnerový rozvaděč s krytím IP 30 - Rozvaděč je určen pro umístění na kolečka pod pracovní stůl. - Součástí rozvaděče jsou dva páry vertikálních lišt (tři páry u rozvaděčů hlubších než 800 mm). • Konstrukce rozvaděče: – kompaktní svařovaný rozvaděč – celoskleněné dveře: bezpečnostní tvrzené sklo, tloušťka 5 mm • Dovolené zatížení jednotlivých dveří je max. 10 kg. • Minimální tloušťka povrchové úpravy je 65 µm. • Rozvaděče jsou určeny k instalaci datových a telekomunikačních zařízení a jejích distribučních systémů. • Rám rozvaděče a všechny oddělitelné části jsou propojeny pomocí zemnících kabelů, které musí být řádně připevněny a zasunuty do konektorů po celou dobu užívání rozvaděče. • Na spodní části rozvaděče je umístěn šroub M8 jako hlavní zemnící bod. • Kabelové vstupy kryté vylamovacími záslepkami jsou umístěny v horní a ve spodní části zadní stěny rozvaděče, další jsou na dně rozvaděče.

    Poznámka výrobce:

    Firma Tritón Pardubice s.r.o. byla založena koncem roku 1993 v Pardubicích, průmyslovém městě v centru České Republiky. Zpočátku byla hlavní činnost společnosti zaměřena na prodej komponent pro výstavbu počítačových sítí.

    V souvislosti s  nástupem strukturovaných kabeláží a prudkým rozvojem GSM sítí začala firma nabízet 19“ rozvaděče. Silná tradice strojírenské výroby v regionu vedla k myšlence vyrábět tyto rozvaděče vlastními silami. Výroba se postupně rozšiřovala a od roku 2001 je výrobní závod a sídlo firmy umístěn v lokalitě Pardubice – Starý Mateřov.

    Stránky výrobce:

    http://www.triton.cz

    Parametry

    Barva: 

    šedá

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA