3DConnexion SpaceMouse Enterprise

3DConnexion SpaceMouse Enterprise

Lepší cena po přihlášení

Part Nr.

3DX-700056

Kód zboží

1014889

Výrobce
3Dconnexion
EAN

4260016340866

Záruka
3 Roky

Díky snímači s technologií šesti stupňů volnosti (6DoF) použitém v SpaceMouse Enterprise a okamžitému přístupu k standardním a vlastním pohledům je práce s 3D modely snazší,než kdykoliv dříve. Manipulace s ovládacím kolečkem 3D myši se převádí na vyrovnan

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
11 637 Kč
Vaše cena bez DPH
9 617 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Díky snímači s technologií šesti stupňů volnosti (6DoF) použitém v SpaceMouse Enterprise a okamžitému přístupu k standardním a vlastním pohledům je práce s 3D modely snazší,než kdykoliv dříve. Manipulace s ovládacím kolečkem 3D myši se převádí na vyrovnanou a intuitivní 3D navigaci,zatímco klávesy QuickView zajištují rychlý přístup k standardním pohledům modelu. Tři dodatečná,uživatelem nastavitelná tlačítka vlastních pohledů - jež jsou dostupná jenom v modelu SpaceMouseEnterprise - umožnují uložit zobrazení modelu v libovolné poloze a posunují 3D navigaci na nedostižnou úroveň.

    Hlavní specifikace
    Popis výrobku 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise - 3D mouse - USB
    Typ zařízení 3D mouse
    Technologie propojení Kabelové - USB
    Rozměry (ŠxHxV) 15.4 cm x 24.9 cm x 5.8 cm
    Váha 800 g
    Počet tlačítek 31
    Vlastnosti Programovatelná tlačítka,obrazovka LCD
    Délka kabelu 2 m
    Požadovaný operační systém Apple MacOS X,Microsoft Windows
    Záruka výrobce Záruka 4 roky při registraci výrobku
    Dokumenty ke stažení

    Vlastnosti produktu

    *    Určený pro vrcholné konstruktérské výkony
    *    Na vrcholu není místo pro nic než dokonalost. Špičkové světové společnosti požadují od svých konstruktérských týmů ty nejvyšší výkony. Nelze omluvit zmeškané příležitosti ani menší efektivitu;záleží jedině na výsledcích. Vstupte do světa 3D myši 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise. Představuje lepší standardy pro efektivní práci konstruktérů.
    *    Rychlé navrhování,lepší pochopení 3D modelu
    *    Díky snímači s technologií šesti stupňů volnosti (6DoF) použitém v SpaceMouse Enterprise a okamžitému přístupu k standardním a vlastním pohledům je práce s 3D modely snazší,než kdykoliv dříve. Manipulace s ovládacím kolečkem 3D myši se převádí na vyrovnanou a intuitivní 3D navigaci,zatímco klávesy QuickView zajištují rychlý přístup k standardním pohledům modelu. Tři dodatečná,uživatelem nastavitelná tlačítka vlastních pohledů - jež jsou dostupná jenom v modelu SpaceMouseEnterprise - umožnují uložit zobrazení modelu v libovolné poloze a posunují 3D navigaci na nedostižnou úroveň.
    *    Rychlé a efektivní 3D modelování
    *    Rychlý přístup k minimálně dvanácti oblíbeným příkazům aplikace na dosah prstů významně zjednoduší vaší práci. A vždy budete mít k dispozici správné nástroje,protože funkce inteligentních funkčních kláves,kterou nabízí 3D myš SpaceMouse Enterprise,se automaticky aktualizuje při změně aplikace nebo prostředí. Navíc získáte dokonalý přehled,protože na displeji 3D myši SpaceMouse Enterprise s vysokým rozlišením se zobrazují skutečné ikony z vaší aplikace,takže známý panel nástrojů budete mít na dosah prstů. Prosté,nicméně velmi schopné uživatelské rozhraní 3DxWare 10 maximálně zjednodušuje přiřazování příkazů jednotlivým tlačítkům podle potřeb uživatele a činí jej velmi intuitivním.
    *    Ergonomika v lepším významu
    *    Vaše ruce jsou vaše živobytí. 3D myš SpaceMouse Enterprise byla navržená tak,aby je za každou cenu chránila před bolestmi,které se stále častěji objevují u těžce pracujících CAD profesionálů. Fakticky se jedná o nejergonomičtější produkt. Tento velmi schopný,přesto však snadno použitelný nástroj má hodně funkcí,které byly požadované našimi uživateli,jako třeba přístup k pomocným klávesám klávesnice na dosah ruky. Umožnuje to uživatelům CAD softwaru mnohem efektivnější práci s použitím obou rukou najedou.
    *    Základ práce s produkty od 3Dconnexion
    *    Uživatelské rozhraní ovladače 3DxWare 10 vám umožní přizpůsobit si 3D myš SpaceMouse Enterprise a optimalizovat ji na nejvyšší výkon. Jednotlivým tlačítkům můžete nyní snadno přiřadit příkazy pro jednotlivé aplikace a jednotlivá prostředí (například režim návrhu,režim součásti a režim sestavy) a můžete si upravit další užitečná nastavení přesně podle vašich potřeb.

    Poznámka výrobce:

    V roce 1993 byl poprvé použit 3D ovladač pro zacházení s robotickým ramenem ve vesmíru, a to na raketoplánu Columbia. V tomtéž roce byla založena společnost 3Dconnexion (jež se později stala součástí firmy Logitech) a začal se odvíjet příběh jejích 3D myší.

    Stránky výrobce:

    https://www.3dconnexion.cz/

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Připojení: 

    USB

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA