3mk ochranné sklo HardGlass Max Lite pro Realme 8, černá

3mk ochranné sklo HardGlass Max Lite pro Realme 8, černá
 
Part Nr.

5903108384421

Kód zboží

1692261

Výrobce
3mk
EAN

5903108384421

Záruka
24 Měsíců

<h3 style="margin: 0px; padding: 0px; color: #1a4391; text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; font-family: Lato, sans-serif; font-style: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; box-sizing:

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
105 Kč
Vaše cena bez DPH
87 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Odolnost šitá na míru

    HardGlass Max Lite™nabízí tři výhody: poskytuje maximální ochranu celého displeje, velmi snadno se instaluje a zabraňuje otiskům prstů. Tloušťka pouhých 0,3 mm a křišťálově čistá struktura zaručují obraz bez zkreslení.

    Přebírá rizika

    Sklo HardGlass Max Lite™má nejvyšší tvrdost - 9H podle Wolf-Wilburn a chrání celou zaoblenou obrazovku telefonu. Prošel procesem vytvrzování při teplotě 400 ° C. V nebezpečné situaci bude sklo mít škrábance a praskliny. Nemusíte se obávat poškození displeje ani okraje smartphonu.

    Dokonale se přizpůsobí displeji

    Sklo HardGlass Max Lite™se velmi snadno instaluje. Dokonce se hodí i na smartphony se zaoblenými displeji. Nelepivá lepicí látka – Inviscid-Sil™ pokrývá celý povrch, což umožňuje pohodlné nastavení uspořádání skla. Zapomeňte na vzduchové bubliny. Po instalaci je můžete snadno vytlačit ven.

    Snižuje mastné skvrny a otisky prstů.

    Už žádné otisky prstů a mastné skvrny na displeji! Vychutnejte si dokonale hladkou a vždy čistou obrazovku. Sklo HardGlass Max Lite™ bylo obohaceno o inovativní oleofobní povrchovou úpravu, která vytváří absolutní bariéru proti nevzhledným nečistotám. Je také zodpovědný za hladký skluz prstu. HardGlass Max Lite™ bude fungovat i na telefonech hráčů.

    Certifikát RoHS

    Při zabezpečení telefonů máme na mysli péči o planetu. HardGlass Max Lite™ úspěšně prošel certifikací RoHS v nezávislé laboratoři – to znamená, že je šetrný k životnímu prostředí a spadá do přísných směrnic EU o obsahu těžkých kovů a nebezpečných látek (m.in olovo, rtuť nebo kadmium).

    Sada obsahuje:

    3mk HardGlass Max Lite™, stěrku, instalační čistící set.


    Poznámka výrobce:

    Značka 3mk je známý výrobce příslušenství pro mobilní telefony. Specializuje se na ochranné fólie a obaly pro mobilní telefony, které poskytují ochranu proti poškrábání, otiskům prstů a dalším vnějším vlivům.

    Produkty 3mk jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a navrženy tak, aby poskytovaly optimální ochranu a zachovaly estetický vzhled mobilního telefonu. Fólie jsou vyrobeny ze speciálního tvrzeného skla nebo polymeru a jsou vysoce odolné a odolné proti prasknutí.

    Značka 3mk je oblíbená mezi uživateli mobilních telefonů díky své kvalitě a spolehlivosti. Jejich produkty jsou dostupné pro různé značky a modely mobilních telefonů.

    Kromě ochranných fólií a obalů nabízí 3mk také další příslušenství pro mobilní telefony, jako jsou držáky, nabíječky a sluchátka. Celkově je značka 3mk považována za spolehlivého výrobce příslušenství pro mobilní telefony s vysokou kvalitou a ochranou.

    Stránky výrobce:

    https://3mk.global

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA