3mk ochranné sklo HardGlass Max Lite pro Realme 8 Pro, černá

3mk ochranné sklo HardGlass Max Lite pro Realme 8 Pro, černá
 
Part Nr.

5903108384414

Kód zboží

1692260

Výrobce
3mk
EAN

5903108384414

Záruka
24 Měsíců

<h3 style="margin: 0px; padding: 0px; color: #1a4391; text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; font-family: Lato, sans-serif; font-style: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; box-sizing:

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
105 Kč
Vaše cena bez DPH
87 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Odolnost šitá na míru

    HardGlass Max Lite™nabízí tři výhody: poskytuje maximální ochranu celého displeje, velmi snadno se instaluje a zabraňuje otiskům prstů. Tloušťka pouhých 0,3 mm a křišťálově čistá struktura zaručují obraz bez zkreslení.

    Přebírá rizika

    Sklo HardGlass Max Lite™má nejvyšší tvrdost - 9H podle Wolf-Wilburn a chrání celou zaoblenou obrazovku telefonu. Prošel procesem vytvrzování při teplotě 400 ° C. V nebezpečné situaci bude sklo mít škrábance a praskliny. Nemusíte se obávat poškození displeje ani okraje smartphonu.

    Dokonale se přizpůsobí displeji

    Sklo HardGlass Max Lite™se velmi snadno instaluje. Dokonce se hodí i na smartphony se zaoblenými displeji. Nelepivá lepicí látka – Inviscid-Sil™ pokrývá celý povrch, což umožňuje pohodlné nastavení uspořádání skla. Zapomeňte na vzduchové bubliny. Po instalaci je můžete snadno vytlačit ven.

    Snižuje mastné skvrny a otisky prstů.

    Už žádné otisky prstů a mastné skvrny na displeji! Vychutnejte si dokonale hladkou a vždy čistou obrazovku. Sklo HardGlass Max Lite™ bylo obohaceno o inovativní oleofobní povrchovou úpravu, která vytváří absolutní bariéru proti nevzhledným nečistotám. Je také zodpovědný za hladký skluz prstu. HardGlass Max Lite™ bude fungovat i na telefonech hráčů.

    Certifikát RoHS

    Při zabezpečení telefonů máme na mysli péči o planetu. HardGlass Max Lite™ úspěšně prošel certifikací RoHS v nezávislé laboratoři – to znamená, že je šetrný k životnímu prostředí a spadá do přísných směrnic EU o obsahu těžkých kovů a nebezpečných látek (m.in olovo, rtuť nebo kadmium).

    Sada obsahuje:

    3mk HardGlass Max Lite™, stěrku, instalační čistící set.


    Poznámka výrobce:

    Značka 3mk je známý výrobce příslušenství pro mobilní telefony. Specializuje se na ochranné fólie a obaly pro mobilní telefony, které poskytují ochranu proti poškrábání, otiskům prstů a dalším vnějším vlivům.

    Produkty 3mk jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a navrženy tak, aby poskytovaly optimální ochranu a zachovaly estetický vzhled mobilního telefonu. Fólie jsou vyrobeny ze speciálního tvrzeného skla nebo polymeru a jsou vysoce odolné a odolné proti prasknutí.

    Značka 3mk je oblíbená mezi uživateli mobilních telefonů díky své kvalitě a spolehlivosti. Jejich produkty jsou dostupné pro různé značky a modely mobilních telefonů.

    Kromě ochranných fólií a obalů nabízí 3mk také další příslušenství pro mobilní telefony, jako jsou držáky, nabíječky a sluchátka. Celkově je značka 3mk považována za spolehlivého výrobce příslušenství pro mobilní telefony s vysokou kvalitou a ochranou.

    Stránky výrobce:

    https://3mk.global

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA