3mk tvrzené sklo Lens Pro ochrana kamery pro Apple iPhone 14, stříbrná

3mk tvrzené sklo Lens Pro ochrana kamery pro Apple iPhone 14, stříbrná
 
Part Nr.

5903108482691

Kód zboží

1692228

Výrobce
3mk
EAN

5903108482691

Záruka
24 Měsíců

Lens Protection ProDokonalá ochrana pro krásné fotografieExtrémně tvrdé - pořizování snímk

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
121 Kč
Vaše cena bez DPH
100 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Lens Protection Pro

    • Dokonalá ochrana pro krásné fotografie
    • Extrémně tvrdé - pořizování snímků za všech podmínek
    • Perfektní přizpůsobení - ochrana zařízení bez obav o kvalitu snímků
    • Jednoduchá instalace - rychlá instalace

    Fotografujte bez rizika

    Stačí chvilka nepozornosti a váš iPhone spadne na chodník. Zvládne pokročilá elektronika fotoaparátu chytrého telefonu takový náraz? Je lepší neriskovat a nekontrolovat ho. Pohled na rozbitý objektiv iPhonu může být opravdu bolestivý. Proto jsme vytvořili superpevné sklo s tvrdostí 9H, které zpevňuje objektiv tím, že pohlcuje energii nárazu při pádu zařízení z výšky. S ochranou Lens Protection Pro můžete fotit, jak často chcete, i když se váš iPhone potýká s drsnou realitou chodníků a horských cest.

    Uložte si ho kam chcete

    Špatná kvalita fotografií z iPhonu. Nemožné? Možná, pokud je sklíčko objektivu poškrábané. S ochranou Lens Protection Pro nemůže objektiv iPhonu poškrábat nic jiného než... diamant. To zaručuje nejvyšší stupeň tvrdosti - 9H. V praxi to znamená, že naše sklo ochrání objektiv fotoaparátu před agresivním svazkem klíčů nebo šroubovákem v kapse. Uložte si iPhone, kam chcete, třeba i do batohu plného kovových předmětů, a užívejte si krásné fotografie. To je možné s ochranným sklem Lens Protection Pro!

    Chraňte bez obav o kvalitu obrázků

    Víme, že ochranné sklo na fotoaparát smartphonu může zkazit radost z fotografování. Špatně nasazené, příliš tlusté, neprůhledné. Proto jsme se při vývoji ochranného skla Lens Protection Pro zaměřili na nejvyšší kvalitu. Výsledkem je, že naše sklo dokonale pasuje na fotoaparát iPhonu a zcela zakrývá objektiv, aniž by telefonu přidávalo na tloušťce. Fotografie jsou stejně krásné jako kdykoli předtím a ochrana je stejně silná jako kdykoli předtím.

    Rychlá a snadná instalace

    Rychlá a snadná instalace je velkou výhodou produktu Lens Protection Pro. Neradi ztrácíme čas zdlouhavými úkony, jako je lepení skla na sklo. A už vůbec se nám nechce sklo odlepovat a znovu lepit. Naštěstí je instalace našich skel velmi jednoduchá. Úkol vám usnadní speciální instalační rámeček přizpůsobený vašemu modelu smartphonu. Vyčistěte jej, přiložte, nasaďte, přitlačte a voalá - hotovo! Během chvilky je čočka vašeho iPhonu plně chráněna proti rozbití a poškrábání.

    Obsah balení

    • 1 sada Lens Protection Pro
    • vlhčený ubrousek
    • suchý hadřík

    Poznámka výrobce:

    Značka 3mk je známý výrobce příslušenství pro mobilní telefony. Specializuje se na ochranné fólie a obaly pro mobilní telefony, které poskytují ochranu proti poškrábání, otiskům prstů a dalším vnějším vlivům.

    Produkty 3mk jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a navrženy tak, aby poskytovaly optimální ochranu a zachovaly estetický vzhled mobilního telefonu. Fólie jsou vyrobeny ze speciálního tvrzeného skla nebo polymeru a jsou vysoce odolné a odolné proti prasknutí.

    Značka 3mk je oblíbená mezi uživateli mobilních telefonů díky své kvalitě a spolehlivosti. Jejich produkty jsou dostupné pro různé značky a modely mobilních telefonů.

    Kromě ochranných fólií a obalů nabízí 3mk také další příslušenství pro mobilní telefony, jako jsou držáky, nabíječky a sluchátka. Celkově je značka 3mk považována za spolehlivého výrobce příslušenství pro mobilní telefony s vysokou kvalitou a ochranou.

    Stránky výrobce:

    https://3mk.global

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA