Apple HomePod

Apple HomePod
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

MQJ73D/A

Kód zboží

1020224

Výrobce
Apple
Záruka
24 Měsíců
Záruka IČ
12 Měsíců

HomePod je průlomový reproduktor, který se adaptuje na své místo a poskytuje věrn

    Popis a parametry

    Popis produktu

    HomePod je průlomový reproduktor, který se adaptuje na své místo a poskytuje věrnou reprodukci zvuku. Kombinace Apple Music a Siri vytváří zcela nový způsob, jak objevovat novou hudbu a umožňují hlasovou interakci z přehrávačem. Může vám pomoci při každodenních úkolech - a ovládat svůj chytrý domov - vše jen s vaším hlasem. EU distribuce = připojení do standardní CZ zásuvky, bez nutnosti redukcí.

    Velký zvuk.
    malé měřítko.

    Tento účelně navržený reproduktor vytváří bohatý, vyladěný zvuk, který je překvapivý vůči jeho velikosti. HomePod kombinuje zvukovou technologii vyvinutou společností Apple a pokročilý software, který dodává přesný zvuk, který naplňuje místnost. A pouhých sedm palců vysoký HomePod se dá umístit kdekoliv ve vašem domě. Napárováním více reproduktorů můžete naplnit místnost stereo zvukem, nebo s AirPlay 2 hrajte ve více místnostech zároveň.

    Hluboké basy

    Applem navržený woofer je umístěný v horní části reproduktoru a směřuje nahoru, čímž je schopen basového výstupu, který překonává běžný reproduktor. 6mikrofonové pole sleduje zvukový výstup a kompenzuje zvukové vlastnosti místnosti a tím docílí bohatý a konzistentní zvuk. Basy jsou slyšet i když je hlasitost na velmi nízké úrovni.

    Z dálky slyší dobře.

    6 mikrofonů umístěných kolem HomePodu umožňují zachytit zvuk z místnosti. Když řeknete: Hej Siri, pokročilé zpracování spolu z potlačením ozvěny a šumu umožňuje rozlišit váš hlas i bez zvyšování hlasitosti - i přes celou místnost a při hraní hudby.

    Kvalitní zvuk
    Všude kolem vás.

    Vlastní sestava sedmi výškových reproduktorů, každý s vlastním zesilovačem, vytváří směrovou kontrolu zvuku. Reproduktory umístěné kolem základny a pomocí speciální konstrukce posílají tok hudby směrem ke středu a potom dolů kombinovaně v 360 stupňovém směru, Výsledkem je pocit všesměrového výstupu reproduktoru. To prakticky eliminuje odrazy zvuku od stolu a umožňuje konzistentní zvuk s vysokým rozlišením.

    A8
    Největší mozek v reproduktoru

    Apple A8 čip diriguje všechny pozoruhodné inovace HomePodu. Stejně jako pokročilé zpracování signálu mikrofonů, takže Siri vás slyší přes hudbu. Zpracování na úrovni studia v reálném čase, které maximalizuje basy a minimalizuje zkreslení. Buffering, který je dokonce rychlejší než v reálném čase. A mixování přímého a ambientního zvuku. Získáváte úžasný zvuk, pokaždé.


    Poznámka výrobce:

    Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., je americká firma se sídlem ve městě Cupertino v Kalifornii. Firma byla založena v roce 1976, specializuje se na hardware a software. Jejich nejznámějšími produkty jsou: řada počítačů Mac, sada kapesních počítačů a MP3 přehrávačů iPod, chytrý telefon iPhone, tablet iPad nebo také hodinky Apple Watch. V počítačích Apple je instalován standardně operační systém macOS a dotyková zařízení jsou poháněna operačním systémem iOS.

    Stránky výrobce:

    http://www.apple.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA