Autentizační token SafeNet OTP 110 (One-Time Password Token) - EVENT BASED (6 DIGIT)

Autentizační token SafeNet OTP 110 (One-Time Password Token) - EVENT BASED (6 DIGIT)
 

-16%

Kód zboží

1020722

Výrobce
Safenet
Záruka
24 Měsíců

Uživatelsky přívětivý OTP token (autentizátor), který nabízí provoz bez nutnosti připojení. Menší než 7 cm dlouhý token je přenosný, lehký a dostatečně malý, aby se dal pověsit na kroužek na klíče. Samostatné použití tohoto tokenu není možné, neboť musí e

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Externí drive)
Vaše cena  s RP*
609 Kč
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
871 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
736 Kč
Vaše cena bez DPH
609 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Uživatelsky přívětivý OTP token (autentizátor), který nabízí provoz bez nutnosti připojení. Menší než 7 cm dlouhý token je přenosný, lehký a dostatečně malý, aby se dal pověsit na kroužek na klíče. Samostatné použití tohoto tokenu není možné, neboť musí existovat systém třetí strany, který ověří, že hodnota vygenerovaná z tokenu je platná, a umožnit uživateli dokončit autentizaci. OTP 110 lze integrovat se systémy, které dokážou zpracovat hodnotu SEED (tajná hodnota, ze které systém vypočítá správné hodnoty OTP a poté je porovná se zadanou hodnotou z tokenu OTP). TIME BASED OTP 110 tokeny je možné objednat pouze na základě individuální poptávky. Ze systémů spolupracujících s OTP 110 lze jmenovat Azure MFA, Okta, Duo a další systémy, které implementují rozhraní OATH. Pro import do autentizačních serverů třetích stran je soubor se seedy dodáván v souboru XML a formátu PSKC.

    Parametry a specifikace:
    Nezávislý na operačním systému uživatele datových schránek OATH compliant (založený na HMAC-SHA1) Životnost tokenu je cca 14.000 hesel nebo 5 let Provozuschopnost v teplotách od 0C to 70C

    Obsah balení:
    Příslušný počet tokenů, tajný klíč k tokenu


    Poznámka výrobce:

    Safenet je společnost specializující se na poskytování bezpečnostních a šifrovacích řešení pro ochranu dat a komunikace. Byla založena v roce 1983 a získala si reputaci jako jedna z předních firem v oblasti bezpečnosti a šifrování informací.

    Mezi produkty a službami, které Safenet nabízí, patří:

    1. Šifrování dat: Safenet poskytuje produkty umožňující šifrování dat, jak na úrovni pevného disku, tak při přenosu dat skrze sítě. Tyto produkty pomáhají organizacím a jednotlivcům chránit svá data před zneužitím a neoprávněným přístupem.

    2. Autentizace a řízení přístupu: Safenet nabízí osvědčené nástroje pro správu identity a řízení přístupu, jako jsou tokeny pro dvoufaktorovou autentizaci a správa digitálních certifikátů. Tím pomáhá zvýšit bezpečnost při přístupu k citlivým informacím.

    3. Řízení klíčů: Safenet poskytuje produkty pro centrální řízení šifrovacích klíčů a jejich distribuci. To zabezpečuje správnou ochranu šifrovacích klíčů a umožňuje jejich důkladnou správu.

    4. Cloudová bezpečnost: Safenet rovněž nabízí produkty, které organizacím umožňují chránit a spravovat jejich data v cloudu. To zahrnuje možnosti šifrování dat, správy přístupových práv a monitorování bezpečnosti.

    Safenet je známým a důvěryhodným jménem v oblasti bezpečnosti dat a spolupracuje s mnoha organizacemi a firmami po celém světě.

    Stránky výrobce:

    https://safenet.gemalto.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA