AVerMedia AX310, Live Streamer NEXUS

AVerMedia AX310, Live Streamer NEXUS
 
Part Nr.

61AX310000AB

Kód zboží

1642472

Výrobce
AVerMedia
EAN

4710710679958

Záruka
24 Měsíců

Ovládací panel zvuku určený zejména pro streamování, nahrávání podcastů či vytváření obsahu na YouTube. Pomocí šesti otočných tlačítek lze snadno ovládat úroveň hlasitosti jednotlivých zvukových kanálů. Panel je dále vybaven 5" dotykovým IPS displejem. Na

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
6 532 Kč
Vaše cena bez DPH
5 398 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Ovládací panel zvuku určený zejména pro streamování, nahrávání podcastů či vytváření obsahu na YouTube. Pomocí šesti otočných tlačítek lze snadno ovládat úroveň hlasitosti jednotlivých zvukových kanálů. Panel je dále vybaven 5" dotykovým IPS displejem. Na displeji jsou zobrazeny aktuální informace o hlasitosti jednotlivých kanálů, náhledy aplikací a tlačítka rychlých akcí. Volba zobrazovaného obsahu včetně nastavení jasu a přizpůsobení obrazovky probíhá v aplikaci NEXUS. Ta mimo jiné umožňuje také nastavení akcí pro čtyři programovatelná tlačítka. Zajisté potěší stylové RGB podsvícení či podpora aplikací třetích stran, jako jsou OBS Studio, SLOBS, YouTube, Twitch nebo Spotify.

    Součástí balení je magnetický stojánek, USB kabel, 3,5 mm audio jack kabel a redukce z 3,5 mm audio jack na 6,3 mm audio jack.

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE
    Rozhraní: 1x audio vstup, 1x optický audio vstup, 1x vstup pro mikrofon (XLR), 1x sluchátkový výstup, 1x audio výstup, 1x USB 2.0 typ B
    Rozměry: 217 x 145 x 94 mm
    Hmotnost: 847 g

    Poznámka výrobce:

    AVerMedia Technologies poskytují audio-vizuální produkty pro PC. V portfoliu značky tak lze najít různé televizní tunery a zařízení pro zachytávání a streamování obsahu. Společnost byla založena v devadesátých letech na Taiwanu a ve spotřebitelském segmentu se hlavně v průběhu prvního desetiletí 21. století stala jedničkou mezi výrobci televizních tunerů pro PC. Dnes jsou díky pozvolnému letitému úpadku éry televizních tunerů a stříhových karet v nabídce společnosti hlavně různé zachytávací a streamovací zařízení pro hráče, kteří tak mohou zaznamenávat průběh hraní na PC či na herních konzolích, případně rovnou online streamovat a sdílet své herní zážitky.

    Stránky výrobce:

    https://www.avermedia.com/cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA