Box pro Mikrotik RB911, RB711 a RB411

Box pro Mikrotik RB911, RB711 a RB411
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

BOX-RB411

Kód zboží

1409910

Výrobce
MikroTik
EAN

8594164998140

Záruka
24 Měsíců

Vhodný pro RB911 / RB411AH / RB411 / RB711 a UBNT WS5. Routerboard a pigtaily na fotografii tvoří příslušenství, které si zákazník kupuje zvlášť !! Kvalitní nerezový box určený pro vnitřní použití. Na zadním panelu um

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Vhodný pro RB911 / RB411AH / RB411 / RB711 a UBNT WS5. Routerboard a pigtaily na fotografii tvoří příslušenství, které si zákazník kupuje zvlášť !! Kvalitní nerezový box určený pro vnitřní použití. Na zadním panelu umístěny otvory pro 1x ethernet port, RS 232 a napájení. Specialitou je možnost vyvedení rsma konektoru i na zadní panel. Přední panel má otvory 3x N konektor a 3x RSMA. Kterýkoliv z otvorů pro rsma se dá použít pro pohodlné uzemnění boxu. Závěsné dírky na spodní čísti krabičky umožní zavěsit box do jakékoliv polohy. Speciální otvory v horní části krabičky přispívají k dokonalému chlazení zařízení. RB se připevňuje 4 šroubky M3 (vše je součástí dodávky) na distanční sloupky. Hlavičky šroubů připevňující distanční sloupky zároveň tvoří dilataci, takže můžete boxy bez obav umístit na sebe. Kvalitní nerezový plech odvádá teplo do okolí mnohem lépe než komaxitové povrchy. Nerez také umožňuje na rozdíl od komaxitové krabice dokonalejší uzemnění celého zařízení. 3 kulaté otvory velké pro N konektor, 3 kulaté malé pro RSMA, 3 obdélníkové pro LAN + napájení.

    Poznámka výrobce:

    Společnost MikroTik sídlí v Lotyšsku a byla založena roku 1995. MikroTik se zabývá vývojem a výrobou bezdrátových (Wi-Fi) prvků zejména pro ISP. Nyní poskytuje bezdrátové systémy pro internetovou konektivitu v mnoha zemích po celém světě. MikroTik je známý zejména diky svému operačnímu systému MikroTik RouterOS, ale nabízí také jiné produkty a řešení.

    Stránky výrobce:

    http://www.mikrotik.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA