Canon LS-122TS stolní kalkulačka

Canon LS-122TS stolní kalkulačka
 
Part Nr.

2470C002

Kód zboží

1571851

Výrobce
Canon
EAN

4549292104653

Záruka
24 Měsíců
Záruka IČ
12 Měsíců

Tato 12místná kompaktní stolní kalkulačka disponuje velkým displejem LCD a poskytuje funkce pro obchodní účely a výpočet daně. Tato kalkulačka je vyrobena z recyklovaného materiálu, čímž jsme dosáhli maximální efektivity využití zdrojů. Vlastnosti *

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
316 Kč
Vaše cena bez DPH
261 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Tato 12místná kompaktní stolní kalkulačka disponuje velkým displejem LCD a poskytuje funkce pro obchodní účely a výpočet daně. Tato kalkulačka je vyrobena z recyklovaného materiálu, čímž jsme dosáhli maximální efektivity využití zdrojů.
    Vlastnosti

       * 12místná stolní minikalkulačka
       * Vyrobena s využitím 100% recyklovaných plastů z kopírek Canon
       * Velký displej LCD
       * Funkce pro obchodní účely a pro výpočet daně
       * Funkce pro zachycení stisknutí více tlačítek umožňující rychlé zadání údajů
       * Duální napájení: solární článek a vyměnitelná baterie
       * Automatické vypínání

    Ekologická 12místná stolní minikalkulačka s funkcemi pro obchodní účely a výpočet daně.



    Lepší způsob podnikání
    Kompaktní 12místná stolní kalkulačka společnosti Canon se vyrábí s využitím materiálu ze 100% recyklovaných kopírek Canon, který tvoří vrchní i spodní pouzdro kalkulačky. Proto je ideální volbou pro veřejné organizace, společnosti, které dodržují zásady ochrany životního prostředí (Green Procurement Policy), a pro všechny uživatele, jimž leží na srdci ochrana přírody. Maximalizace efektivity využití zdrojů a minimalizace ztrát totiž zlepšují způsob podnikání.

    Velký, jasný displej LCD
    Tato kompaktní kalkulačka má velký LCD displej směřující nahoru, takže čísla jsou snadno čitelná na první pohled. Prostorná klávesnice s velkými a pohodlnými tlačítky zaručuje snadnou a bezchybnou práci. Funkce pro zachycení stisknutí více tlačítek umožňuje rychlé zadávání čísel, aniž by docházelo k blokování klávesnice. Spolehlivý a výkonný kompaktní model LS-120TSG v elegantním šedém a zlatém provedení je ideální pro každodenní použití při podnikání, v kanceláři i doma.

    Výpočty daní a obchodní výpočty, které šetří čas
    Zjednodušte složité výpočty a ušetřete čas. Vypočítejte marži automaticky pomocí oddělených tlačítek cost-sell-margin (nákup-prodej-marže), aniž byste k tomu potřebovali složité vzorce. Díky dvěma příhodným tlačítkům pro výpočet daně můžete jedním dotykem určit rozdíly v daňových sazbách. Mezi další funkce patří tlačítko pro zobrazení příkazu k výpočtu, umožňující okamžité zjištění stavu kalkulačky, a také tlačítko Shift a tlačítka pro výpočet procent a změnu znaménka.

    Energeticky úsporná efektivita
    Model LS-12xTSx se vyznačuje praktickým duálním napájením. Solární napájení zaručuje maximální úsporu energie, zatímco záložní bateriové napájení znamená, že se na tuto kalkulačku můžete spolehnout za jakýchkoli světelných podmínek. Automatická funkce vypnutí vypne kalkulačku v případě, že se nepoužívá, a tímto způsobem dále šetří baterii. Na rozdíl od některých jiných kalkulaček, u nichž je třeba baterii po vybití zlikvidovat, je tato kalkulačka vybavena vyměnitelnou baterií, která zajišťuje dlouhou životnost.

    Poznámka výrobce:

    Společnost Canon byla založena v roce 1937. Po celou dobu své osmdesátileté existence přináší zákazníkům špičkovou obrazovou techniku a neustále investuje do dalšího rozvoje. Inovacemi v oblasti obrazových technologií od kamer přes produkční tiskárny po podnikové poradenství a lékařské technologie Canon obohacuje životy jednotlivců a podporuje podniky. Firemní filozofie společnosti Canon je Kyosei, což znamená „žít a pracovat společně pro obecné blaho“. V regionu EMEA společnost Canon Europe usiluje o trvale udržitelný obchodní růst a zaměřuje se na snižování svého dopadu na životní prostředí a pomáhá jej snižovat i svým zákazníkům pomocí svých produktů, řešení a služeb. Další informace o společnosti Canon Europe naleznete na stránkách www.canon-europe.com

    Stránky výrobce:

    http://www.canon.cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA