Creative Sound Blaster GC7

Creative Sound Blaster GC7
 
Part Nr.

70SB185000000

Kód zboží

1681507

Výrobce
Creative Labs
EAN

5390660194450

Záruka
24 Měsíců

USB digitálně-analogový převodník a zesilovač pro streamování her s programovatelnými tlačítky a technologií Super X-Fi Sound Blaster GC7 je prvním zástupcem řady prémiových zvukových řešení pro zkušené hráče a přináší vítězný recept na pokoř

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
3 573 Kč
Vaše cena bez DPH
2 953 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    USB digitálně-analogový převodník a zesilovač pro streamování her s programovatelnými tlačítky a technologií Super X-Fi

    Sound Blaster GC7 je prvním zástupcem řady prémiových zvukových řešení pro zkušené hráče a přináší vítězný recept na pokoření každé hry - přístup k nepřebernému množství programovatelných ovládacích prvků integrovaných přímo do zařízení a umožňujících rychlé přepínání během hraní.

    Zásluhou funkce GameVoice Mix můžete provádět úpravy hlasitosti chatu a hry za běhu, ladit nastavení mikrofonu a zvuku nebo rychle přepínat mezi různými zvukovými režimy — to vše pouhým stisknutím tlačítka.

    Díky odborným znalostem z oblasti zpracování zvuku společnosti Sound Blaster a naší oceňované technologie Super X-Fi Headphone Holography využívá Sound Blaster GC7 duální DSP systém, takže vám zajistí výhodu proti protivníkům v podobě bitevních nástrojů, jako jsou například režimy Scout Mode a SXFI BATTLE Mode.

    PLNĚ PROGRAMOVATELNÁ TLAČÍTKA
    Sound Blaster GC7 se na těle pyšní čtyřmi programovatelnými tlačítky pro rychlý přístup k uloženým předvolbám. Každé tlačítko si můžete libovolně přizpůsobit dle svého - ať už má spouštět aplikaci třetí strany nebo aktivovat sadu konkrétních nastavení streamování prostřednictvím maker. A když už v tom budete, můžete upravit RGB osvětlení jednotlivých tlačítek, aby ladilo se zbytkem vaší sestavy, a hrát za tmy příjemně s podsvícenými LED.

    RYCHLÉ A SNADNÉ OVLÁDÁNÍ
    Šli jsme ještě dál a kromě čtveřice programovatelných tlačítek jsme integrovali úplnou sadu snadno přístupných ovládacích prvků, díky kterým budete mít na dosah ruky úpravy audia, mikrofonu a režimu prostorového zvuku.

    Rovněž můžete pouhým stiskem tlačítka přepínat mezi zvukovou holografií Super X-Fi a zvukem Sound Blaster Acoustic Engine Surround, případně aktivovat režimy SXFI BATTLE Mode nebo Scout Mode.

    REVOLUČNÍ ŘEŠENÍ

    DUÁLNÍ DSP
    Za účelem dosažení dokonalého herního zážitku jsme do modelu Sound Blaster GC7 spojili obě naše nejlepší zvukové inovace!

    Super X-Fi Headphone Holography zachycuje poslechový zážitek špičkového vícereproduktorového systému v profesionálním studiu a znovu jej nechává zaznít ve sluchátkách. Vkročte díky čipu UltraDSP do alternativní reality s hyperrealistickým zvukem Super X-Fi, který zrcadlí přesný dojem prostoru a směrovosti.

    S kompletní sadou zvukových vylepšení od společnosti Sound Blaster můžete očekávat prvotřídní zpracování zvuku, například s využitím technologie Surround Virtualization čipu Sound Blaster. Navíc lze u audia jedinečně přizpůsobit nastavení ostatních zvukových vlastností jako Crystalizer, Smart Volume a Dialog Plus tak, aby bylo skutečně dle vašich představ.

    7.1 VIRTUÁLNÍ PROSTOROVÝ ZVUK
    Sound Blaster GC7 také podporuje až 7.1 virtuální prostorový zvuk ve sluchátkách i reproduktorech, stejně jako dekódování Dolby Digital zaručující zvuk jako v kině.

    HERNÍ DOKONALOST
    Model Sound Blaster GC7 je vybaven režimy SXFI BATTLE Mode a Scout Mode, takže si můžete zvolit tu nejvhodnější zbraň, která vás dovede k vítězství.

    SXFI BATTLE Mode je první a jediný zvukový režim, díky kterému uslyšíte nejen to, odkud přichází výstřely, ale také z jaké vzdálenosti - dokážete tak identifikovat pozici nepřátel na milimetr přesně.
    Scout Mode je jedním z našich značkových zvukových režimů. Soustředí se na detekci prostřednictvím vylepšených zvukových podnětů a zvýrazňuje každičký herní detail, který by mohl rozhodnout o vítězství či porážce. Zvukové podněty vám pomohou identifikovat i ten nejdrobnější pohyb dříve, než se nepřátelé objeví na obrazovce!

    GAMEVOICE MIX
    Sound Blaster GC7 vám prostřednictvím funkce GameVoice Mix umožňuje dosáhnout správné rovnováhy zvuku ve hře a v chatu, aniž by bylo potřeba opouštět herní obrazovku nebo otevírat nastavení mixážního pultu. Vše je tak intuitivní, že dokážete úpravy provádět, aniž byste se na zařízení museli dívat.

    ŠPIČKOVÝ DIGITÁLNĚ-ANALOGOVÝ PŘEVODNÍK
    Srdcem modelu Sound Blaster GC7 je prvotřídní digitálně-analogový převodník s označením AKM4377, který nabízí nízký práh šumu < -120 dB, nízkou míru zkreslení a charakterističtější zvukové efekty. Streamujte až s 24 bitovým/192 kHz PCM zvukem a užívejte si kvalitní audio bez ohledu na použitý zdroj.


    Poznámka výrobce:

    Creative Labs je značka, která je součástí společnosti Creative Technology Ltd. Jejím hlavním zaměřením je vývoj a výroba zvukových karet a dalšího audiovybavení pro osobní počítače a spotřebitelská zařízení.

    Creative Labs je známá hlavně díky své produktové řadě Sound Blaster - nejpoužívanějšími zvukovými kartami pro počítače. Tyto karty nejen zlepšují kvalitu zvukového výstupu, ale nabízejí také funkcionalitu pro plnohodnotný hudební a zvukový zážitek (např. podpora prostorového zvuku a realistických efektů).

    Creative Labs také nabízí další příslušenství pro audiovnímání, jako jsou sluchátka a reproduktory. Jejich sluchátka jsou známá svým výkonným zvukem a elegantním designem. Reproduktory Creative Labs jsou oblíbené mezi herními a hudebními nadšenci pro svůj kvalitní zvuk.

    Stránky výrobce:

    https://cs.creative.com/

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA