Creative Sound Blaster X3

Creative Sound Blaster X3
 

-3%

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

70SB181000000

Kód zboží

1652587

Výrobce
Creative Labs
EAN

5390660192517

Záruka
24 Měsíců

CREATIVE Sound Blaster X3, externí zvukovka (7.1 kanál, USB, D/A převodník)

Hi-Res 7.1 kanálová externí USB zvuková karta s D/A převodníkem, zesilovačem a technologií Super X-Fi pro PC a Mac Model X3 zvyšuje nastavenou laťku vašeho sledování filmů na stolním počítači, když přichází doslova nabitý funkcemi, jež slibují nejlepší

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Hi-Res 7.1 kanálová externí USB zvuková karta s D/A převodníkem, zesilovačem a technologií Super X-Fi pro PC a Mac

    Model X3 zvyšuje nastavenou laťku vašeho sledování filmů na stolním počítači, když přichází doslova nabitý funkcemi, jež slibují nejlepší možný filmový zážitek, takže si i doma budete připadat jako v kině - a to bez ohledu na to, jestli se zvuk line ze sluchátek nebo z reproduktorů. Jde o první externí vícekanálovou USB zvukovou kartu s D/A převodníkem a zesilovačem na světě, která využívá oceňovanou technologii Super X-Fi, stejně jako prostorový zvuk se 7.1 samostatnými kanály z reproduktorů, prostorový zvuk se 7.1 virtuálními kanály ze sluchátek a technologii Dolby Digital Live1. To vše v kombinaci s kvalitními zvukovými komponentami podporujícími špičkové 32bitové/192kHz přehrávání při 115dB DNR/SNR, takže se můžete spolehnout na přesnost a čistotu zvuku na studiové úrovni.

    A pokud jde o všestrannost, nemá model X3 konkurenci. Nabízí celou řadu možností připojení včetně portu USB-C, optického výstupu a linkového vstupu, takže je kompatibilní s většinou zvukových zařízení.

    Poznámka výrobce:

    Creative Labs je značka, která je součástí společnosti Creative Technology Ltd. Jejím hlavním zaměřením je vývoj a výroba zvukových karet a dalšího audiovybavení pro osobní počítače a spotřebitelská zařízení.

    Creative Labs je známá hlavně díky své produktové řadě Sound Blaster - nejpoužívanějšími zvukovými kartami pro počítače. Tyto karty nejen zlepšují kvalitu zvukového výstupu, ale nabízejí také funkcionalitu pro plnohodnotný hudební a zvukový zážitek (např. podpora prostorového zvuku a realistických efektů).

    Creative Labs také nabízí další příslušenství pro audiovnímání, jako jsou sluchátka a reproduktory. Jejich sluchátka jsou známá svým výkonným zvukem a elegantním designem. Reproduktory Creative Labs jsou oblíbené mezi herními a hudebními nadšenci pro svůj kvalitní zvuk.

    Stránky výrobce:

    https://cs.creative.com/

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA