Creative Sound BlasterX G6

Creative Sound BlasterX G6
 
Part Nr.

70SB177000000

Kód zboží

1628596

Výrobce
Creative Labs
EAN

5390660192241

Záruka
24 Měsíců

Creative Sound BlasterX G6 7,1, zesilovač sluchátek (externí zvukovka), USB, konektor 3.5mm

Herní DAC o vysokém rozlišení Sound BlasterX G6 7.1 a externí USB zvuková karta se zesilovačem sluchátek Xamp pro PS4, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Vylepšete svou hru! Sound BlasterX G6 vám dopřeje působivější zážitek ve srovnání s tím, jaký dostane

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
3 418 Kč
Vaše cena bez DPH
2 825 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Herní DAC o vysokém rozlišení Sound BlasterX G6 7.1 a externí USB zvuková karta se zesilovačem sluchátek Xamp pro PS4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

    Vylepšete svou hru! Sound BlasterX G6 vám dopřeje působivější zážitek ve srovnání s tím, jaký dostanete od zvuku své výchozí základní desky nebo jakéhokoli jiného USB herního DAC na trhu.

    Zvuková karta USB funguje se zařízeními PS4, Xbox One, Nintendo Switch a PC a vyznačuje se 32bitovým/384kHz, 130 dB USB digitálním konvertorem zvuku (DAC), samostatným zesilovačem sluchátek Xamp s dekódováním Dolby Digital, virtuálním prostorovým zvukem 7.1, vyvažováním hlasitosti hlasu ve hře, režimem Scout Mode a technologiemi pro vylepšení zvuku Sound Blaster.

    To vše společně tvoří Sound BlasterX G6, neuvěřitelné vylepšení pro hráče, filmové fanoušky a nadšence do audio techniky.

    Sound BlasterX G6 nabízí řadu možností připojení - optické, USB a dokonce linkové. Díky tomu je možné zvuk vašich her okamžitě vylepšit, a to jak v zařízení PC, PS4, Xbox nebo také Nintendo Switch.

    konfigurace 2.0
    kvalita 384 KHz a 32 bit
    odstup signál/šum [dB] 120 a vice
    technologie SB-Axx1
    Dolby ANO


    Poznámka výrobce:

    Creative Labs je značka, která je součástí společnosti Creative Technology Ltd. Jejím hlavním zaměřením je vývoj a výroba zvukových karet a dalšího audiovybavení pro osobní počítače a spotřebitelská zařízení.

    Creative Labs je známá hlavně díky své produktové řadě Sound Blaster - nejpoužívanějšími zvukovými kartami pro počítače. Tyto karty nejen zlepšují kvalitu zvukového výstupu, ale nabízejí také funkcionalitu pro plnohodnotný hudební a zvukový zážitek (např. podpora prostorového zvuku a realistických efektů).

    Creative Labs také nabízí další příslušenství pro audiovnímání, jako jsou sluchátka a reproduktory. Jejich sluchátka jsou známá svým výkonným zvukem a elegantním designem. Reproduktory Creative Labs jsou oblíbené mezi herními a hudebními nadšenci pro svůj kvalitní zvuk.

    Stránky výrobce:

    https://cs.creative.com/

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA