Cyber Clean Car&Boat 500g, čistící hmota - velké balení

Cyber Clean Car&Boat 500g, čistící hmota - velké balení
 
Part Nr.

CYBERPOTCAR500

Kód zboží

1222431

Výrobce
CYBER CLEAN
EAN

7611212462079

Záruka
24 Měsíců

500g balení unikátní čistící hmoty se švýcarskou technologií, která sbírá špínu a hubí bakterie, speciálně navrženo pro lodě a automobily se zvýšenou učinností na tyto povrchy a v novém lepším balení. Inovativní čistící látka speciálně vytvořená pro au

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
601 Kč
Vaše cena bez DPH
497 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    500g balení unikátní čistící hmoty se švýcarskou technologií, která sbírá špínu a hubí bakterie, speciálně navrženo pro lodě a automobily se zvýšenou učinností na tyto povrchy a v novém lepším balení.

    Inovativní čistící látka speciálně vytvořená pro auta a lodě. Modrá barva má navíc čerstvou mátovou vůni.

    Proč Cyber Clean?

    Kde selhaly běžné čistící pomůcky a přípravky, tam pomůže Cyber Clean. Čistí štěrbiny a špatně dostupné prostory vaší elektroniky. A nejen to! Dokáže zahubit i bakterie! Pravidelné čištění prodlouží životnost vaší elektroniky. Chytá prach, špínu a hubí bakterie!

    Bylo prokázáno, že klávesnice mají v sobě více bakterií než veřejné záchodky a často se v nich schovává velké množství zbytků (např. vlasy, odumřelá kůže, jídlo a prach). Špinavá a zanesená klávesnice, zbytky toneru v tiskárně a další špína mohou ublížit vašemu zdraví nebo snížit funkčnost vašich elektronických zařízení.

    Cyber Clean je řešení!

    Co je Cyber Clean?

    Cyber Clean je opravdová revoluce v péči o vaši techniku. Cyber Clean posouvá hranice fyziky. Tam, kam se běžně dostupné čistící prostředky nedostanou, tam hravě pronikne Cyber Clean. Kombinace elastické hmoty a patentovaná receptura absorbuje z povrchů a štěrbin špínu, prach a hubí bakterie. Má dezinfekční účinek.

    Díky perfektní elasticitě a konzistenci nezanechává zbytky ani na čištěném povrchu ani na rukou!

    Dbáme také o životní prostředí. Cyber Clena je biologicky nezávadný!

    Kde ho použít?

    Cyber Clean můžete použít takřka všude.

    Tento model je určen speciálně pro udržbu auta, místa jako je volant, řadící páka, oblasti kolem zapalování či audiotechniky jsou zejména u firemních vozidel rájem bacilů a i nečistot.

    Používání Cyber Cleanu je jednoduché a vysoce účinné. Cyber Clean stačí položit na čištěné místo a mírně zatlačit. Elastická hmota vnikne do sebemenší štěrbiny. Všechna špína se okamžitě na Cyber Clean zachytí a současně zahubí všechny bakterie. Lze ho použít opakovaně.

    Jednoduché použití

    Jemně přitlačte Cyber Clean na čištěné místo. Prach a škodlivé bakterie se okamžitě na Cyber Clean zachytí

    Ozkoušená kvalita

    Cyber Clean dodrží co slibujeme!

    Cyber Clean si hravě poradí tam, kde jiné čistící prostředky selhávají.

    Cyber Clean – Hmota, které čistí: Přitlačte Cyber Clean na špinavou klávesnici. Špína se okamžitě na hmotu zachytí . Výsledek je jasný…ozkoušená kvalita a zaručený standard Cyber Cleanu!

    Cyber Clean – Hubí bakterie: Test na bakterie prokázal, že Cyber Clean dokáže díky unikátní receptuře zabít až 80 % bakterií!

    Cyber Clean – Ochrana životního prostředí: Test kvality také prokázal, že Cyber Clean je zdravotně i biologicky nezávadný!





    Poznámka výrobce:


    Cyber Clean je značka čistící hmoty, která nabízí inovativní způsob, jak čistit různé povrchy a zůstatky nečistot, bakterií a prachu. Cyber Clean je vyvinut speciálně pro čištění elektronických zařízení, klávesnic, škvír a dalších obtížně dostupných míst.

    Cyber Clean je speciální hmotou, která je lepkavá a elastická. Je vyrobena z gelového materiálu a obsahuje různé druhy čisticích látek. Jakmile přiložíte hmotu na povrch, zachytí a odstraní nečistoty včetně prachu, kusu připadlého jídla, rozlitých tekutin a dalších drobných částic. Poté se jemně přitáhne ke gelu a je jednoduše odstraněno.

    Jednou z výhod Cyber Clean je schopnost dosáhnout do škvír a mezer, kam jiné čisticí prostředky často nedosáhnou. Hmotu lze také použít na elektroniku, aniž by došlo k poškození zařízení. Cyber Clean není toxický a je bezpečný pro použití.

    Tato značka se stala populární pro svou účinnost a pohodlnost při čištění různých povrchů. Je vhodná pro domácnosti, kanceláře, automobily a další prostředí, kde je důležité udržovat čistotu a hygienu.

    Stránky výrobce:

    https://cyberclean.net/

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA