D-Link DGS-1100-16V2 Easy Smart Switch

D-Link DGS-1100-16V2 Easy Smart Switch
 
Part Nr.

DGS-1100-16V2/E

Kód zboží

1668298

Výrobce
D-Link
EAN

790069467820

Záruka
1 Doživotně

D-Link DGS-1100-16V2 16-port Gigabit Smart switch Popis D-Link DGS-1100v2 je nová generace Gigabit Smart řízených přepínačů určených pro malé a střední podniky (SMB), pracovní skupiny (workgroup) a kancel

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Rozbočovač / přepínač hub a jiné síťové prvky)
Vaše cena  s RP*
2 587 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
3 130 Kč
Vaše cena bez DPH
2 587 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    D-Link DGS-1100-16V2 16-port Gigabit Smart switch Popis D-Link DGS-1100v2 je nová generace Gigabit Smart řízených přepínačů určených pro malé a střední podniky (SMB), pracovní skupiny (workgroup) a kanceláře (SOHO). Model DGS-1100-16v2 je osazen 16 metalickými porty 10/100/1000Base-T RJ-45. Je v kovovém provedení o velikosti 1U a šířce 11“ (28cm). Součástí dodávky jsou držáky pro instalaci do 19“ rozvaděče. Provedení bez větráků zajišťuje tichý chod, switch lze umístit i přímo v kanceláři na stůl či poličku. Správa přepínače je z intuitivního webového rozhraní nebo pomocí SNMP příkazů. Pro prvotní nastavení a vyhledání přepínače v rámci L2 segmentu sítě je k dispozici také bezplatný SW nástroj a mobilní aplikace D-Link Network Assistant (DNA). Mezi podporované funkce patří např. VLAN (max. 128 Groups), QoS, IGMP Snooping, Spanning Tree protokoly STP/RSTP, zrcadlení portů, 802.3ad agregace linek (max. 8 skupin, max. 8 portů ve skupině), detekce smyček, omezení šířky pásma, izolace klientů (Traffic Segmentation) či ochrana před DoS útoky. Energeticky úsporný provoz zajišťuje podpora protokolu IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE), switch šetří energii podle stavu linky, vypnutí m LED diod, vypnutím portů nebo hibernací systému. Záruka: Výrobce poskytuje na switche řady DGS-1100v2 tzv. omezenou doživotní záruku (Limited Lifetime), která končí 5 let po ukončení prodeje. Podmínkou je registrace zařízení do Samoobslužného portálu (na www.dlink.com, v menu "Podpora" -> "Potřebujete pomoc"?) do 30 dnů od zakoupení. Bez registrace je záruka 5 let od zakoupení. Služba NBD v ceně: Po dobu záruky poskytuje výrobce zdarma službu NBD - Next Business Day, tj. odesílá náhradní zařízení nejpozději následující pracovní den od odsouhlasení požadavku na reklamaci / výměnu. Požadavek se zadává přes uvedený Samoobslužný portál. Uživatel má 15 pracovních dnů na vrácení vadné jednotky.

    Poznámka výrobce:

    D-Link je mezinárodní společnost zabývající se vývojem a výrobou síťových produktů pro domácnosti, malé a střední firmy a poskytovatele internetových služeb. Byla založena v roce 1986 v Tchaj-wanu a dnes je jedním z největších světových dodavatelů síťových produktů.

    Značka D-Link nabízí širokou škálu produktů, včetně směrovačů, přepínačů, bezdrátových adaptérů, kamer, zabezpečovacích systémů, cloudových řešení a dalších síťových zařízení. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly spolehlivé a bezpečné připojení k internetu a efektivní správu sítě.

    Stránky výrobce:

    http://www.dlink.cz

    Parametry

    Počet LAN portů: 

    16

    Rychlost sítě: 

    1Gbps

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA