Dalekohled Levenhuk Bruno PLUS 20x80

Dalekohled Levenhuk Bruno PLUS 20x80

Lepší cena po přihlášení

Part Nr.

71147

Kód zboží

1508546

Výrobce
Levenhuk
EAN

0643824208148

Záruka
36 Měsíců

Astronomické binokulární dalekohledy Levenhuk Bruno PLUS 20 x 80 jsou vynikající volbou pro studium hvězdné oblohy, Měsíce a planet nebo meteorických rojů. Je mnohem kompaktnější než teleskop, ale není v žádném případě horší.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
10 283 Kč
Vaše cena bez DPH
8 498 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Astronomické binokulární dalekohledy Levenhuk Bruno PLUS 20 x 80 jsou vynikající volbou pro studium hvězdné oblohy, Měsíce a planet nebo meteorických rojů. Je mnohem kompaktnější než teleskop, ale není v žádném případě horší. Schopnosti těchto binokulárních dalekohledů jsou zcela srovnatelné s refraktorem základní úrovně. Navíc je lze upevnit na stativ a nejsou ovlivněny špatným počasím. Astronomické triedry Levenhuk Bruno PLUS 20 x 80 jsou ideální k pozorování mimo město.

    Jejich konstrukce vychází z klasických Porro hranolů, které dokonale zachycují světlo. Čočky s několikanásobnou antireflexní vrstvou a pětiprvkové okuláry zvyšují kontrast a ostrost obrazu a umožňují vám spatřit detaily na vzdálených objektech. Nabízejí čistý a živý obraz bez aberací, a to i v noci.

    Hliníkový plášť triedru je naplněn dusíkem a zabraňuje průniku vody. Nezalekne se deště, sněhu ani teplotních změn. Astronomické triedry Levenhuk Bruno PLUS 20 x 80 můžete použít za jakýchkoliv povětrnostních podmínek. Jsou přizpůsobitelné: můžete měnit vzdálenost mezi tubusy, upravit dioptrickou korekci na pravém okuláru a v případě potřeby nastavit twist-up očnice. Při dlouhodobém pozorování lze tento triedr instalovat na standardní stativ.

    Obsah balení:

    Binokulární dalekohled Levenhuk Bruno PLUS 20 x 80
    Krytky okuláru a objektivu
    Závěsný řemen
    Čistící utěrka
    Pouzdro
    Návod k použití a záruční list

    Poznámka výrobce:

    Výrobě optiky pod obchodní značkou Levenhuk LabZZ, která zahrnuje atraktivní a uživatelsky přívětivé teleskopy, mikroskopy, binokulární dalekohledy a vědecké soupravy, se věnuje mimořádná pozornost. Vyrábíme také optické přístroje podporované společností Discovery Channel – jedná se o úžasné přístroje, které mají podněcovat lidskou zvědavost a ukojit touhu lidí po poznání okolního světa. Ústředí společnosti se nachází ve Spojených státech (Tampa), dále má prodejní a zásobovací pobočky v USA, Kanadě, Evropě a Asii a výrobní závod v Číně.

    Stránky výrobce:

    https://www.levenhuk.cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA