Dalekohled Levenhuk Sherman PLUS 8x42

Dalekohled Levenhuk Sherman PLUS 8x42

Lepší cena po přihlášení

Part Nr.

67729

Kód zboží

1503187

Výrobce
Levenhuk
EAN

6900000677292

Záruka
36 Měsíců

Binokulární dalekohled Levenhuk Sherman PLUS 8 x 42 je mistrnou směsí moderní technologie s klasickým designem. Hodnota zvětšení 8x je ideální k pozorování i velmi vzdálených objektů.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
3 763 Kč
Vaše cena bez DPH
3 110 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Binokulární dalekohled Levenhuk Sherman PLUS 8 x 42 je mistrnou směsí moderní technologie s klasickým designem. Hodnota zvětšení 8x je ideální k pozorování i velmi vzdálených objektů a široké zorné pole vám umožňuje jedním pohledem prohlížet rozsáhlé oblasti. Tento triedr má spolehlivý vodotěsný plášť - vaše pozorování tedy nenaruší stříkající voda ani padající sníh. Špičková optická kvalita, praktický design a spolehlivost - binokulární dalekohled Levenhuk Sherman PLUS 8 x 42 představuje ideální dárek pro každého turistu, pozorovatele ptáků nebo lovce.

    Optika dalekohledu
    je vyrobena z borosilikátového skla BaK-4. Tento triedr s Porro hranoly je vybaven objektivy sestavenými ze dvou optických prvků a čtyřprvkovými okuláry potaženými několikanásobnou antireflexní vrstvou - dochází k úplnému vyloučení světelných ztrát uvnitř přístroje a výsledný obraz je vždy ostrý, kontrastní a jasný. Plášť je naplněn dusíkem, proto se optika nezamlží ani za vysoké vlhkosti. Binokulární dalekohled Levenhuk Sherman 8 x 42 vytváří za každých podmínek živý a věrný obraz!

    Další výhodou tohoto triedru je jeho praktická konstrukce. Nastavitelná vzdálenost mezi tubusy nebo dioptrická korekce umožňují přístroj „vyladit“ dle vašich individuálních potřeb. Model Levenhuk Sherman PLUS 8 x 42 je vhodný i pro osoby s brýlemi - jeho dlouhý oční reliéf zajišťuje maximální pohodlí při pozorování. Twist-up očnice vám umožňují vybrat si optimální vzdálenost očí od okulárů.

    Hermeticky utěsněný plášť chrání triedr před pronikáním vlhkosti, prachu a nečistot do jeho vnitřních částí. Model Levenhuk Sherman PLUS 8 x 42 je dokonale vodotěsný. Reliéfní pogumování šedé barvy brání vyklouznutí přístroje z vašich rukou.

    Obsah balení:

    Binokulární dalekohled Levenhuk Sherman PLUS 8 x 42
    Krytky okuláru a objektivu
    Pouzdro
    Závěsný řemen
    Čistící utěrka
    Návod k použití a záruční list

    Poznámka výrobce:

    Výrobě optiky pod obchodní značkou Levenhuk LabZZ, která zahrnuje atraktivní a uživatelsky přívětivé teleskopy, mikroskopy, binokulární dalekohledy a vědecké soupravy, se věnuje mimořádná pozornost. Vyrábíme také optické přístroje podporované společností Discovery Channel – jedná se o úžasné přístroje, které mají podněcovat lidskou zvědavost a ukojit touhu lidí po poznání okolního světa. Ústředí společnosti se nachází ve Spojených státech (Tampa), dále má prodejní a zásobovací pobočky v USA, Kanadě, Evropě a Asii a výrobní závod v Číně.

    Stránky výrobce:

    https://www.levenhuk.cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA