Detektor padělků Safescan 185-S černý

Detektor padělků Safescan 185-S černý
 

-2%

Part Nr.

112-0575

Kód zboží

1521287

Výrobce
Safescan
EAN

8717496335890

Záruka
24 Měsíců

100% detekce padělků, včetně "Superdolaru". Velký přehledný LCD displej, 7bodová automatická kontrola 7 měn. Zvukové a vizuální upozornění při podezření na padělek. Vhodný pro eurobankovky, nové bankovky Europa a nový 100 USD. Snadné čištění přístroje.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
7 904 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
7 729 Kč
Vaše cena bez DPH
6 388 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Safescan 185-S je zatím nejmodernější detektor padělků. Nejnovější technologie prověří bankovku za zlomek vteřiny. Projde všech sedm důležitých bezpečnostních prvků bez ohledu na to, jakým směrem jste bankovku vložili. V případě padělku vás upozorní zvukem a barevným podsvícením.

    Během mrknutí oka
    budete mít vy i váš zákazník opravdu 100% jistotu, že bankovky jsou pravé, nebo padělané. Bez debat. Automaticky rozpozná sedm typů měny (CZK, USD, EUR, GBP, PLN, RON, BGN). U těchto bankovek zjišťuje pravost kontrolou všech sedmi prvků. Kus zvládne pod půl vteřiny, vložený libovolně ze všech čtyř směrů.

    Žádný padělek neprojde


    Zařízení během chvilky zkontroluje všech sedm bezpečnostních prvků, které jsou integrované do většiny dnešních měn. Podívá se na infračervený inkoust, magnetický inkoust, kovový závit, barvu, velikost, tloušťku a vodoznak. Technologie uvnitř tohoto modelu je tak spolehlivá, že detekuje také dvojité i poloviční kusy a dokonce i takzvaný superdolar. Což je velmi složitě odhalitelná skvěle vyrobená padělaná bankovka, jež nemá na světě obdoby.


    Bezchybných 100 %

    Velké centrální banky po celém světě pravidelně testují spolehlivost detektoru padělků od firmy Safescan. Používají nejnovější testovací sady s pravými i padělanými bankovkami. Znovu a znovu zvládá tyto zkoušky spolehlivosti. Vždy na 100 % identifikuje padělky od pravých peněz. Tím eliminuje lidské chyby a zamezí konfrontaci se zákazníky.

    Detekce padělků je dokonale ověřena přesným testováním pro GBP (www.bankofengland.co.uk/ banknotes) i pro EUR (www.ecb.int). Tento model je vhodný pro detekci současných bankovek Euro i bankovek z nové série Europa.

    Jednoduchost a rychlost


    Intuitivní ovládací panel a veliká obrazovka zpříjemňují uživatelům práci. Tři tlačítka s jasným označením zpřístupňují všechny funkce. Prostorný LCD displej ukazuje informace, jež jsou pro vás nejdůležitější. A sice typ měny, nominální hodnoty a počet ověřených bankovek. Při zapnutí funkce ADD zobrazí také celkovou hodnotu.


    Poradí si se sedmi měnami


    Automaticky rozpozná a ověří pravost u bankovek v sedmi různých měnách. V modelu, který nabízíme je nainstalováno CZK, USD, EUR, GBP, RON, BGN. Nevidíte měnu, kterou chcete ověřovat? Kontaktujte, prosím, naše prodejce.

    Drží krok s dobou

    Centrální banky neustále aktualizují bezpečnostní prvky své měny, aby učinili padělání komplikovanější. Pohotový tým pro správu měn společnosti Safescan zajišťuje, že váš přístroj bude vždy znát nejnovější platné ochranné znaky. Při každé aktualizaci obdržíte upozornění, pak již jen skrze USB port nebo slot na MicroSD kartu provedete instalaci.

    Kompaktní design

    Velikost i užitné funkce
    byly navrženy konkrétně pro užití na stole nebo v terénu. Pro své fungování potřebuje minimální místo a nezabere tak prostor vedle registru. Jednoduché linky oblého krytu podpoří profesionálně elegantní look každého podnikatelského interiéru. Kvalitní materiál a propracovaný design samy nenuceně naznačují, že používáte špičku na trhu.


    Navíc je přenosný

    Malá velikost, nízká váha a silná baterie. To je kombinace, již potřebujete, pokud ověřujete bankovky mimo vaši kancelář. Dokupte si nabíjecí akumulátor LB-105 a nebuďte závislí na elektrické síti. Baterie vydrží až 30 hodin mobilního užívání.

    Pravidelná údržba

    Pro skvělý výkon zařízení je nutné pravidelné čištění detektoru. Čím jsou bankovky starší, tím více prachu a nečistot na sobě mají. Při každém užití zůstane část uvnitř přístroje na integrovaných snímačích a válečkovém systému. Není potřeba otevírání a sáhodlouhé čištění. Prostě jen nechte projet detektorem bezpečnostní kartu společnosti Safescan. Tím udržíte vnitřek přístroje čistý a spolehlivost ověřování zůstane zachována.

    Záruka

    K tomuto produktu můžete získat prodlouženou záruku. V případě, že se do 30 dnů od nákupu zaregistrujete na stránkách https://www.safescan.com/en/myAccount/login/ prodloužíte záruku na 36 měsíců. Bez registrace platí standardní záruka 24 měsíců.

    Vlastnosti:

    Zvukové a vizuální upozornění při podezření na padělek
    Velký a přehledný LCD display
    100% detekce padělků, včetně "Superdolaru"
    Sedmibodová automatická detekce padělků
    Vhodný pro detekci stávajících eurobankovek a nové série bankovek Europa
    Vhodné také pro nové bankovky 100 USD
    Zobrazí množství a součty u sedmi měn
    Kompaktní velikost a elegantní design

    Specifikace:

    Detekce:

    Způsob: automaticky
    Rychlost: do 0,5 s
    7 znaků: vodoznak, infračervené vlastnosti, magnetické a kovové prvky, rozměry, tloušťka, barva
    7 měn: : CZK, USD, EUR, GBP, RON, BGN

    Software dostupný pro ostatní měny: Ano
    Displej: LCD
    Certifikace: CE, WEEE, RoHS, REACH
    Rychlost počítání bankovek: 120 ks/min
    Pohotovostní režim: automaticky po 30 vteřinách
    Sčítací funkce: celkem zkontrolovaných bankovek a celková zkontrolovaná částka
    Směr výstupu bankovek: zepředu nebo zezadu
    Baterie: Ano - volitelná (30 hodin provozu bez nabíjení)
    Certifikace:


    Poznámka výrobce:

    Safescan je značka specializující se na výrobu a prodej zařízení pro kontrolu a zajištění finanční bezpečnosti. Firma byla založena v roce 2004 a má sídlo v Nizozemsku.

    Safescan poskytuje různé produkty a řešení pro detekci padělaných peněz, správu pokladních prostředků a ochranu před krádežemi. Mezi hlavní produkty značky patří:

    1. Detektory padělků: Safescan nabízí širokou škálu detektorů padělků, které využívají různé technologie (UV, magnetické inkousty, infrapeněženky) k identifikaci padělaných bankovek a mincí. Tyto detektory jsou určeny pro použití v obchodech, kasinech, bankách a dalších institucích.

    2. Pokladní trezory a registrační kasy: Safescan také vyrábí trezory a registrační kasy, které pomáhají zajistit bezpečné uložení hotovosti a správu transakcí. Tyto produkty splňují příslušné bezpečnostní standardy a jsou vhodné pro maloobchodní prodejny, restaurace a další podniky.

    3. Mince a bankovky počítací stroje: Safescan nabízí počítací stroje pro mince a bankovky, které umožňují rychlé a přesné počítání hotovosti. Tyto stroje jsou užitečné pro účetní oddělení, banky a jiné instituce, které pracují s velkým objemem mincí a bankovek.

    4. Pokladní software: Safescan také nabízí software pro správu a kontrolu pokladen. Tento software umožňuje sledování prodejů, správu zásob a generování finančních zpráv pro různé typy podniků.

    Safescan je známým a uznávaným jménem v oblasti finanční bezpečnosti a spolupracuje s mnoha maloobchodníky, bankami a dalšími podniky na celém světě. Produkty Safescan jsou navrženy s důrazem na kvalitu, spolehlivost a snadné použití.

    Stránky výrobce:

    https://www.safescan.com

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA