Detektor padělků Safescan 30 (10 x 1ks)

Detektor padělků Safescan 30 (10 x 1ks)
 
Part Nr.

111-0378

Kód zboží

1489374

Výrobce
Safescan
EAN

8717496332264

Záruka
24 Měsíců

Fix určený k detekci pravosti bankovek - ideální ke kontrole všech měn rychle, snadno a kdekoliv. - Fix určený pro základní identifikaci pravosti bankovek - Možnost kontroly pravosti všech typů (měn) bankovek -

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
626 Kč
Vaše cena bez DPH
517 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Fix určený k detekci pravosti bankovek - ideální ke kontrole všech měn rychle, snadno a kdekoliv.
    - Fix určený pro základní identifikaci pravosti bankovek - Možnost kontroly pravosti všech typů (měn) bankovek - Jednoduché, rychlé a mobilní řešení - Pokud označení fixem na bankovce zmizí, je pravá - V případě, že označení na bankovce změní barvu, jedná se o padělek - 10 balení po 1 kuse v blistru - Detekce - Ručně - Peněžní měny - všechny - Obsah inkoustu [ml] - 4 - Přibližný počet použití - 10.000 označení - Rozměry [dxšxv/mm] - 135x15x10 - Váha [kg] - 0,009

    Poznámka výrobce:

    Safescan je značka specializující se na výrobu a prodej zařízení pro kontrolu a zajištění finanční bezpečnosti. Firma byla založena v roce 2004 a má sídlo v Nizozemsku.

    Safescan poskytuje různé produkty a řešení pro detekci padělaných peněz, správu pokladních prostředků a ochranu před krádežemi. Mezi hlavní produkty značky patří:

    1. Detektory padělků: Safescan nabízí širokou škálu detektorů padělků, které využívají různé technologie (UV, magnetické inkousty, infrapeněženky) k identifikaci padělaných bankovek a mincí. Tyto detektory jsou určeny pro použití v obchodech, kasinech, bankách a dalších institucích.

    2. Pokladní trezory a registrační kasy: Safescan také vyrábí trezory a registrační kasy, které pomáhají zajistit bezpečné uložení hotovosti a správu transakcí. Tyto produkty splňují příslušné bezpečnostní standardy a jsou vhodné pro maloobchodní prodejny, restaurace a další podniky.

    3. Mince a bankovky počítací stroje: Safescan nabízí počítací stroje pro mince a bankovky, které umožňují rychlé a přesné počítání hotovosti. Tyto stroje jsou užitečné pro účetní oddělení, banky a jiné instituce, které pracují s velkým objemem mincí a bankovek.

    4. Pokladní software: Safescan také nabízí software pro správu a kontrolu pokladen. Tento software umožňuje sledování prodejů, správu zásob a generování finančních zpráv pro různé typy podniků.

    Safescan je známým a uznávaným jménem v oblasti finanční bezpečnosti a spolupracuje s mnoha maloobchodníky, bankami a dalšími podniky na celém světě. Produkty Safescan jsou navrženy s důrazem na kvalitu, spolehlivost a snadné použití.

    Stránky výrobce:

    https://www.safescan.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA