Digitální budík s FM radiopřijímačem WT 460

Digitální budík s FM radiopřijímačem WT 460
 
Part Nr.

WT 460

Kód zboží

1429432

Výrobce
TechnoLine
EAN

4029665004600

Záruka
24 Měsíců

- modrý LED displej o rozměrech 162 x 69 mm - výška číslic 46 mm - možnost ztlumení jasu displeje (2 stupně), nebo vypnutí displeje - čas řízený krystalem - 12, nebo 24 hodinový režim zobrazení času - budík s možností na

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.00 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
981 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 187 Kč
Vaše cena bez DPH
981 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    - modrý LED displej o rozměrech 162 x 69 mm - výška číslic 46 mm - možnost ztlumení jasu displeje (2 stupně), nebo vypnutí displeje - čas řízený krystalem - 12, nebo 24 hodinový režim zobrazení času - budík s možností nastavení dvou budících časů - buzení zvukovým signálem, nebo radiopřijímačem (i při vypnutém displeji) - zvuk budícího signálu - každou sekundu dvě pípnutí - funkce opakovaného buzení (SNOOZE) s možností nastavení od 5 do 60 minut - FM radiopřijímač - paměť pro uložení 10 stanic - možnost automatického vypnutí radiopřijímače po nastavené době 5, 15, 30, 45, 60, 75, 90 minut (funkce SLEEP) - napájení na síťový adaptér a záložní baterii - barva černá, stojánek stříbrný - celkové rozměry 170 x 86 x 32 mm

    Poznámka výrobce:

    Značka Technoline byla založena v roce 1964 v Německu. Společnost TFA Dostmann, která je mateřskou společností značky Technoline, byla založena v roce 1964 v městě Wertheim. TFA Dostmann je rodinná firma a v současnosti je jedním z předních světových výrobců měřicích a meteorologických přístrojů. Společnost má své pobočky v Německu, Francii, Číně a USA a její výrobky jsou dodávány do mnoha zemí po celém světě.

    Technoline je značka specializující se na výrobu a prodej různých druhů hodin a digitálních přístrojů, jako jsou budíky, meteorologické stanice, teploměry a hygrometry.

    Hodiny Technoline jsou známé pro svou spolehlivost a funkčnost. Nabízejí různé styly a provedení, včetně klasických analogových hodin, digitálních hodin s LED displejem a multifunkčních stolních hodin s různými funkcemi, jako je budík, kalendář a teploměr.

    Jedním z hlavních produktů značky Technoline jsou meteorologické stanice, které poskytují informace o počasí včetně teploty, vlhkosti, tlaku, rychlosti větru a dalších údajů. Tyto stanice mají různé modely a funkce, jako je předpověď počasí, budík, grafické zobrazení a možnost připojení k počítači.

    Hodiny Technoline jsou navrženy s důrazem na přesnost a snadné ovládání. Společnost klade také důraz na design a stylový vzhled svých produktů.

    Stránky výrobce:

    https://www.technoline-berlin.de

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA