ETA Magico 0065 90000 Kávomlýnek

ETA Magico 0065 90000 Kávomlýnek

Lepší cena po přihlášení

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

ETA006590000

Kód zboží

1658817

Výrobce
ETA
EAN

8590393254439

Záruka
12 Měsíců

Zpříjemněte si ranní vstávání šálkem z čerstvě namleté kávy za pomoci mlýnku na kávu ETA Magico v moderním a elegantním designu. Mlýnek lze naplnit až 50 g zrnkové kávy na jedno mletí. O rovnoměrné mletí kávy se postará

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Zpříjemněte si ranní vstávání šálkem z čerstvě namleté kávy za pomoci mlýnku na kávu ETA Magico v moderním a elegantním designu. Mlýnek lze naplnit až 50 g zrnkové kávy na jedno mletí. O rovnoměrné mletí kávy se postará speciální tříštivý nůž. Jeho ocelové čepele s vysokou životností vyvinou extra vysoké otáčky až 29 000 za minutu. Pokud se stane, že mlýnek špatně sestavíte, bezpečnostní pojistka zabrání spuštění. Jemnost namleté kávy závisí na délce mletí. Záleží tedy jen na vás, jakou kávu máte raději. Pro hrubě namletou kávu postačí kratší příprava, pro jemnější nechte mlýnek pracovat o něco déle. Díky průhlednému víku můžete průběžně kontrolovat stav mleté kávy. Nerezová mlecí komora 100% uchová jedinečné aroma čerstvě namleté kávy po celou dobu přípravy. Připravenou kávu je vhodné přesypat do uzavíratelné nádoby, takto si zachová své příjemné aroma. Ovládání mlýnku je jednoduché, pomocí praktického tlačítkového bezpečnostního spínače. Údržba mlýnku na kávu ETA Magico je snadná díky jeho povrchové úpravě. Protiskluzové nožky se zase postarají o stabilitu spotřebiče na pracovní desce.

    Poznámka výrobce:

    Eta je česká značka zaměřená na výrobu elektrických spotřebičů a domácích spotřebičů. Společnost byla založena v roce 1943 a od té doby si vybudovala silnou pozici na trhu. Eta nabízí široký sortiment produktů, včetně kuchyňských spotřebičů, jako jsou mixéry, pekárny, varné konvice, rychlovarné konvice, fritézy a další.

    Stránky výrobce:

    https://www.eta.cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA