Garmin Forerunner 405 CX

Garmin Forerunner 405 CX
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

010-00658-30

Kód zboží

1203926

Výrobce
Garmin
Záruka
24 Měsíců

Forerunner 405 CX jsou sportovní hodinky s integrovaným vysocecitlivým GPS přijímačem, díky kterému jsou schopny poskytovat vysoce přesné údaje o rychlosti, zdolané vzdálenosti, času, výšce, a dalších veličinách nejen u klasických sportovních disciplín, j

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Forerunner 405 CX jsou sportovní hodinky s integrovaným vysocecitlivým GPS přijímačem, díky kterému jsou schopny poskytovat vysoce přesné údaje o rychlosti, zdolané vzdálenosti, času, výšce, a dalších veličinách nejen u klasických sportovních disciplín, jako je běh nebo cyklistika, ale i u ostatních disciplín, kde je jinak měření rychlosti a zdolané vzdálenosti obtížné (in-line bruslení, lyžování, kanoistika, jízda na koni, windsurfing a další).

    Forerunner 405 CX je vybaven unikátní patentovanou technologií, která umožňuje přesnější výpočet spotřebovaných kalorií na základě změn srdečního tepu. Sportester je navíc vybaven novou generací digitálního snímače srdečního tepu, který se lépe kopíruje hrudník a méně vadí při vrcholových výkonech. Data ze snímače srdečního tepu je možné současně zaznamenávat ve více kompatibilních zařízeních Garmin. Pokud během výkonu používáte současně Forerunner, Edge nebo například outdoorový Oregon, stačí jeden snímač srdečního tepu pro všechny použité výrobky najednou.

    Forerunner 405 CX je vybaven ciferníkem citlivým na dotyk. Ovládání přístroje je díky dotykovému kroužku velice jednoduché a intuitivní.

    Neposlední předností sportesteru Forerunner 405 CX jsou možnosti, které jsou nabízeny ve spojení s počítačem a tréninkovým programem pro plánování a vyhodnocení tréninku. Forerunner 405 CX je vybaven automatickým bezdrátovým přenosem naměřených dat do PC. Stačí hodinky dostat do blízkosti několika metrů od počítače s nainstalovaným tréninkovým programem a sportester přenese automaticky všechny zaznamenané informace z paměti do PC. Sportester není potřeba nijak s PC propojovat, aktivovat nebo nastavovat - propojení s PC nikdy nebylo jednodušší.

    S trénikovými daty je možné v počítači pracovat dvojím způsobem. První možností je využití tréninkového programu Garmin Training Center, který se instaluje na disk PC a zobrazuje tréninkovou historii nad mapami Garmin MapSource. Druhou možností je zpracování tréninkových dat pomocí webového rozhraní connect.garmin.com , kde je možné tréninková data sdílet s ostatními uživateli prostřednictvím internetu. Na webovém rozhraní jsou tréninková data zobrazena nad mapou Google nebo Google Earth, včetně možnosti přehrání/animace sportovního výkonu nad 3D mapou Google Earth.

    Garmin Forerunner 405 CX je kompatibilní s bezdrátovými snímači využívající bezdrátové tecnologie ANT+. Mezi dostupné snímače patří snímač tepové frekvence, snímač otáček kola a kadence šlapání (vhodné na cyklistiku), nožní senzor (vhodné pro halové sporty) nebo snímač výkonu šlapání ve Wattech (vhodné pro cyklistiku).

    Garmin Forerunner 405 CX patří právem k nejlepším světovým sportesterům současnosti.

    Klíčové vlastnosti modelu Forerunner 405 CX:
    • výpočet spálených kalorií na základě tepové frekvence
    • výdrž akumulátoru: až 12 hodin na jedno nabití
    • robustní voděodolný kryt ( IPX 7 )
    • vysocecitlivý GPS
    • snímač srdečního tepu v ceně
    • pohodlný vinylový pásek
    • až 100 bodů s názvem ikonou a výškou
    • všestranné využití díky možnostem GPS

    Poznámka výrobce:

    Garmin International Ltd. je společnost, kterou v roce 1989 založili Gary Burrell a Min Kao. Společnost se zaměřila na vývoj a výrobu civilních GPS přijímačů, které do té doby byly určené výhradně pro vojenské využití.

    Stránky výrobce:

    https://www.garmin.com/cs-CZ

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Související produkty

     

    Forerunner - montážní sada na kolo

    238 Kč 

    bez DPH

    288 Kč 

    s DPH

     

    Garmin prodlužovací řemínek (poutko) pro Forerunner 205 a 305

    334 Kč 

    bez DPH

    404 Kč 

    s DPH

     

    Garmin náhradní sensor snímače otáček pro Edge 305/ 705 Forerunner 50/ 305/ 405

    221 Kč 

    bez DPH

    267 Kč 

    s DPH

     

    Powermonkey-eXplorer je komplexní outdoorové řešení záložní energie na cesty od společnosti Powertraveller. Díky odolnosti proti vodě nebude žádný problém přidělat si solární panely na batoh a vyrazit na túru či výlet. Přes den tak lehce nasbíráte potřebn

    1 570 Kč 

    bez DPH

    1 900 Kč 

    s DPH

     

    Robustní snímač tepové frekvence včetně SW s vysoce komfortním uchycením na těle pro přístroje Edge 305, Forerunner 305, 405 a 50 a pro GPS navigace řady Colorado 300

    1 144 Kč 

    bez DPH

    1 384 Kč 

    s DPH

     

    Napájecí GPS kabel s adapterem auto-moto 12 V (cigaretový adapter). Pro: Astro® Edge® 205 Edge® 305 eTrex Legend® HCx eTrex Legend® C eTrex Legend® Cx eTrex Legend® H eTrex Summit® HC eTrex Venture® Cx eTrex Venture® HC eTrex Vista® HCx eTr

    526 Kč 

    bez DPH

    636 Kč 

    s DPH

     

    Poutko pro eTrex, Geko, GPSMAP60/76, Oregon, Dakota Napájecí GPS kabel s adapterem auto-moto 12 V (cigaretový adapter).

    447 Kč 

    bez DPH

    541 Kč 

    s DPH