Google Chromecast 4 Ultra HD s Google TV

Google Chromecast 4 Ultra HD s Google TV
 

-5%

Part Nr.

GA01919-US

Kód zboží

1020011

Výrobce
Google
EAN

193575007229

Záruka
24 Měsíců

Nová, vylepšená verze populárního streamovacího zařízení od společnosti Google podporuje 4K Ultra HD rozlišení a formát HDR10+ pro dokonalý obraz a reálnější barvy. Zařízení stačí připojit přes HDMI port do své televize a

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
1 584 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
1 509 Kč
Vaše cena bez DPH
1 247 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Nová, vylepšená verze populárního streamovacího zařízení od společnosti Google podporuje 4K Ultra HD rozlišení a formát HDR10+ pro dokonalý obraz a reálnější barvy. Zařízení stačí připojit přes HDMI port do své televize a vše je připraveno k použití.

    Chromecast nově obsahuje Google TV, prostřednictvím které můžete snadno přehrávat online obsah ze služeb jako je Netflix, YouTube, HBO GO, Google Play Movies a další. Samozřejmostí je i podpora přehrávání obsahu přímo z mobilních zařízení, stejně jako u předchozích verzí Chromecast. V praxi tak stačí, když uživatel spustí na svém smartphonu aplikaci jedné z výše uvedených služeb a klikne na příslušné tlačítko. Pokud jsou Chromecast a smartphone připojené na stejné domácí Wi-Fi síti, začne být film či hudba okamžitě přehrávána na vaší televizi.

    Chromecast je navíc multiplatformní zařízení, které si rozumí nejen s Androidem, ale také s iOS. V balení naleznete také dálkové ovládání s integrovaným mikrofonem a podporou Google Assistant.

    Součástí balení NENÍ CZ a SK návod Návod k produktu si můžete vyhledat na stránkách: https://www.navod-k-obsluze.cz/ Součástí není redukce na EU zásuvku.

    Klíčové vlastnosti Google Chromecast s Google TV Přehrávání až 4K HDR obsahu Google Chromecast má přívětivé uživatelské prostředí Hlasové ovládání pomocí Google Assistant Oblíbený obsah vždy na dosah díky Google TV Podpora široké škály filmových a hudebních služeb Operační systém Google Android

    Google Chromecast vyniká jednoduchostí K fungování stačí Google Chromecast zapojit do HDMI portu vaší televize, připojit k WiFi a už vám nic nebrání ve streamování. S podporovanými aplikacemi můžete promítat obrazovku vašeho telefonu a tabletu se systémem Android nebo iOS na velkou plochu vaší televize.

    Google TV chytře organizuje váš obsah Na základě sledovaných pořadů vám Google TV vždy navrhne nový a zajímavý obsah přímo pro vás. Pokud jste mimo domov, tak si přímo z vašeho telefonu, tabletu nebo notebooku můžete kdekoliv přidat nové filmy do seznamu k pozdějšímu zhlédnutí.

    V Balení naleznete 1x Chromecast 1x dálkové ovládání 1x napájecí kabel s adaptérem 1x sada AAA baterií

    Zařízení vyžaduje TV s HDMI a WIFI v místnosti s TV.

    Síťová přechodka není součástí balení.

    Poznámka výrobce:

    Google LLC je společnost se sídlem v Kalifornii v USA od října 2015 vlastněná holdingovou mateřskou společností Alphabet.

    Stránky výrobce:

    https://www.google.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Související produkty

     

    Popis produktu: goobay Univerzální cestovní adaptér pro zahraniční spotřebiče do CZ zásuvky CEE7/7 - Adaptér se hodí pro spotřebiče zakoupené ve Velké Británii, Švýcarsku, Itálii, USA, Japonsku - Adaptér nemění napětí - Před použitím zahraničního sp

    66 Kč 

    bez DPH

    80 Kč 

    s DPH