GPS Navigace Garmin Edge 830 PRO

GPS Navigace Garmin Edge 830 PRO
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

010-02061-01

Kód zboží

1646199

Výrobce
Garmin
EAN

753759207274

Záruka
24 Měsíců

Cyklopočítač s GPS modulem, přednahrané mapy Evropy, měření rychlosti, výšky či intenzity šlapání, podpora pokročilejší funkcí – VO2 Max, Physio TrueUp či ClimbPro, kompatibilita s radary Varia a se systémy Shimano DI2, odolnost 6G, krytí IPX7. Černá.

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Cyklopočítač Garmin Edge 830 PRO se pyšní vestavěným GPS modulem a podrobnými mapami Evropy, takže se jedná o fantastického průvodce starým kontinentem, který bude znát každé zákoutí i trasu na vaší cestě. Zaujme vás již na první pohled svými kompaktními rozměry 5 x 8,2 x 2 cm a nízkou hmotností 79,1 g, tudíž vás nebude zbytečně zatěžovat na vašich cyklotoulkách či při jiných outdoorových aktivitách. Má plný arsenál sportovních funkcí na měření rychlosti, výšky či intenzity šlapání a rovněž nabízí také pokročilejší funkce, jako je například virtuální trenér, VO2 Max, osobní fyzioterapeut Physio TrueUp či plánovač výstupu ClimbPro.

    Hlavní přednosti

    • Cyklopočítač Garmin Edge 830 PRO je vhodný pro cyklistické i další outdoorové aktivity
    • Vyniká svojí kompaktností a nízkou hmotností, které zaručeně oceníte na svých toulkách
    • Edge 830 se pyšní dotykovým 2,6″ LCD displejem s rozlišením 246 x 322 px
    • Vysoký kontrast zaručí zlepšenou čitelnost i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách
    • Dlouhodobí uživatelé ocení automatickou konfiguraci senzorů a profilů ze starého zařízení
    • Moduly GPS, GLONASS a GALILEO kompletně vykreslí ujetou trasu
    • Trasy a různá místa si můžete ukládat do interní paměti cyklopočítače
    • Cyklopočítač Edge 830 Plus má plný arsenál sportovních a outdoorových funkcí
    • Nechybí také pokročilé funkce – virtuální trenér, Physio TrueUp či plánovač výstupu ClimbPro
    • VO2 Max zkoumá, jak se chová vaše tělo při velké zátěži = parádní ukazatel fyzické zdatnosti
    • Bezdrátové párování pomocí Bluetooth či ANT+ rozšíří zařízení o nové funkce
    • Cyklopočítač je kompatibilní s ANT+ wattmetrem, radarem Varia i s dalším příslušenstvím
    • Je slučitelný také s elektrickými koly Shimano Steps i se systémy řazení Shimano Di2
    • Krytí IPX7 značí, že je Edge 830 chráněn proti ponoření do 1m hloubky po dobu 30 minut
    • Nevadí mu tak mírné mrholení, silný liják, rozlité pití a ani pád do vody
    • Jednoduchý design zajistí zvýšenou odolnost 6G proti pádům a vibracím
    • Dobíjecí Li-Ion baterie vydrží až 20 hodin a nabíjí pomocí vestavěného microUSB portu

    Přehledný dotykový displej

    Model Garmin Edge 830 PRO se může pochlubit přehledným 2,6″ LCD displejem s dotykovým ovládáním a s rozlišením až 246 x 322 px, který zajišťuje zlepšenou čitelnost i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách, takže vždy na obrazovku perfektně uvidíte za každé situace. Údaje na displeji i celé prostředí cyklopočítače je možné si uživatelsky upravit dle svých vlastních preferencí. Můžete si tak zvolit více nebo méně stránek, které se postupně za sebou mohou zobrazit. Na každé z takových obrazovek můžete definovat, kolik funkcí / údajů bude zobrazeno a o které veličiny se bude jednat.

    Model Garmin Edge 830 PRO se může pochlubit přehledným 2,6? LCD displejem s dotykovým ovládáním a s rozlišením až 246 x 322 px.

    Široká kompatibilita

    Tato GPS je navíc kompatibilní se širokou škálou příslušenství, které rozšíří funkcionalitu zařízení na maximum. Je tedy možné připojit ANT+ wattmetr či radar Varia, který zobrazuje informace o vozidlech, které se zezadu blíží k cyklistovi. Zařízení je slučitelné také s elektrickými koly Shimano Steps a se systémy elektronického řazení Shimano Di2, které sbírají informace a data u kazet s až 12 převody.

    Cyklopočítač Garmin Edge 830 PRO je slučitelný s elektrickými koly Shimano Steps a se systémy elektronického řazení Shimano Di2, které sbírají informace a data u kazet s až 12 převody.

    Tréninkové a lokalizační platformy

    Garmin Edge 830 PRO je rovněž kompatibilní s oblíbenými tréninkovými a lokalizačními platformami, které rozšíří vaše možnosti o nové funkce. Pomocí služby Garmin Connect IQ získate přístup k dalším widgetům ciferníků i k rozličným aplikacím. Tento cyklopočítač navíc nabízí propojení s chytrými telefony skrze mobilní aplikací Garmin Connect, funguje také v kombinaci s platformou Trailforks pro jízdu na MTB a rovněž podporuje také další aplikace 3. stran, jako je například TrainingPeaks, Komoot, Rouvy, ViewRanger, Zwift a mnoho dalších.

    Díky tomu můžete kupříkladu sdílet zaznamenané tréninky, absolvované závody či polohu cyklisty v reálném čase. Rovněž si můžete zobrazit notifikace z vašeho smartphonu přímo na vestavěném LCD displeji, včetně SMS zpráv nebo jména volajícího u příchozích volání. Naprosto klíčovou funkcí je pak automatické odeslání nouzové SOS zprávy v případě nehody, což může zachránit nejenom váš život.

    Cyklopočítač Garmin Edge 830 PRO umožňuje vzdálenou správu přes Garmin Connect a rovněž podporuje aplikace 3. stran, jako je například TrainingPeaks, Komoot, Rouvy, ViewRanger, Zwift a mnoho dalších.

    Technologie a funkce v kostce

    • Pokročilé tréninky – synchronizujte tréninky z aplikace Garmin Connect a dalších zdrojů, jako je například služba TrainingPeaks, a to přímo do svého cyklopočítače. Prohlédněte si svůj nadcházející trénink a rovnou se do něj pusťte.
    • Sledování výkonu – zlepšete si kondici díky sledování výkonnostních parametrů, jako je hodnota VO2 max, klidový srdeční tep a další.
    • MTB dynamika – sledujte detaily každé jízdy pomocí nové metriky pro MTB cyklistiku, která dokáže zaznamenat například počet a délku skoků nebo dobu strávenou ve vzduchu.
    • Funkce ClimbPRO – na naplánované trase zobrazí výškový profil, zbývající stoupání nebo sklon během jízdy po trase. Díky tomu si budete moci lépe rozložit síly a uvidíte, kolik námahy vás ještě čeká.
    • GPS a dakší satelitní systémy – Edge 830 PRO využívá víc satelitních systémů (GPS, GLONASS a Galileo) a umožňuje tak navigaci v náročnějších prostředích, než když používáte pouze klasickou GPS. Vestavěný výškoměr vám navíc prozradí výškovou statistiku pro komplexnější přehled o vašich výkonech.
    • Snadná navigace – zůstaňte na trase díky navigačním pokynům a prostřednictvím stopy na mapě sledujte, kde jste byli a kam jedete. Edge 830 PRO vás dokonce kdykoliv může navést zpátky na start.
    • Detekce nehod – Edge v případě nehody automaticky odešle vaši polohu přednastaveným nouzovým kontaktům, což může pomoci vám i někomu blízkému.

    Barometrický výškoměr a ClimbPro

    Velkým a velice příjemným překvapením je u Edge 830 přítomnost barometrického výškoměru, který je vybavený automatickou kalibrací výšky podle GPS, tudíž se nemusíte obávat, že vlivem počasí dojde k snížení přesnosti určené výšky. ClimbPro je funkce původně určená pro horolezce, ale využijí také horští i silniční cyklisté, kteří rádi zdolávají velké kopce. Na základě snímání barometrického výškoměru zobrazuje podrobnou statistiku vašeho konání při výšlapu – zdolaný výškový profil, nastoupané metry, minimální a maximální dosažená nadmořská výška a další cenné údaje pro zpětnou analýzu.

    Cyklopočítač Garmin Edge 830 PRO zobrazuje podrobnou statistiku o vašem výšlapu – zdolaný výškový profil, nastoupané metry, minimální a maximální dosažená nadmořská výška a další cenné údaje pro zpětnou analýzu.

    VO2 Max = ukazatel fyzické zdatnosti

    V neposlední řadě vám bude cyklopočítač monitorovat i hodnotu VO2 Max. Jedná se o skvělý způsob, jak ukázat, že jste opravdu ve formě. VO2 max měří objem kyslíku, který spotřebujete při cvičení na vaší maximální kapacitě. Neměří tedy množství kyslíku jako takové, ale zkoumá, jak se chová vaše tělo při velké zátěži. Tuto speciální analýzu využívají kluby hokejové NHL během Scouting Combine těsně před draftem talentů a slouží jako hlavní ukazatel fyzické zdatnosti jednotlivých mladíků.

    VO2 max měří objem kyslíku, který spotřebujete při cvičení na vaší maximální kapacitě.

    Důmyslná ochrana proti krádeži

    Když se od kola vzdálíte, můžete si na zařízení Garmin Edge 830 Pro nastavit alarm, například když máte při dlouhé jízdě pauzu či během parkování v cyklistickém stojanu před nákupním centrem. Alarm kola pak můžete ovládat a kontrolovat prostřednictvím mobilní aplikace Garmin Connect, kdy úroveň zabezpečení ještě více zvyšuje několikamístný PIN kód. Pokud zařízení zaznamená pohyb, rozezní se alarm a do připojeného smartphonu je zasláno upozornění, takže vždy budete mít přehled o tom, kde se právě nachází vaše drahocenné kolo.

    Pokud zařízení Garmin Edge 830 Pro zaznamená pohyb, rozezní se alarm a do připojeného smartphonu s aplikací Garmin Connect je zasláno upozornění.

    GPS do každého prostředí

    Model Garmin Edge 830 PRO získal krytí IPX7 (3 ATM) a je tak chráněn proti ponoření do 1m hloubky po dobu 30 minut, takže mu neuškodí mírné mrholení, silný liják, rozlité pití a ani případný pád do vody. Jeho jednoduchý design navíc zajistí zvýšenou odolnost 6G proti nárazům a vibracím, takže vám tento cyklopočítač bude sloužit stále stejně spolehlivě a po mnohem delší dobu.

    Model Garmin Edge 830 PRO získal krytí IPX7 (3 ATM) proti vlhkosti a vodě a rovněž se pyšní zvýšenou odolností 6G vůči nárazům, pádům i vibracím.

    Maratonec tělem i duší

    Uvnitř zařízení se pak nachází dobíjecí Li-Ion baterie, která garantuje až 20hodinovou výdrž v tréninkovém režimu s plnohodnotným GPS záznamem, tudíž si můžete „dát pořádně do těla“ a klidně vyrazit i na delší cyklistickou túru. Nabíjí se pomocí vestavěného mcroUSB portu a v případě potřeby je cyklopočítač možné dobít z přenosné powerbanky, čímž navýšíte výdrž GPS až o několik desítek hodin.

    Uvnitř zařízení Garmin Edge 830 PRO se nachází dobíjecí Li-Ion baterie, která garantuje až 20hodinovou výdrž v tréninkovém režimu s plnohodnotným GPS záznamem.

    Specifikace

    • Značka: Garmin
    • Model: Edge 830 Pro
    • PN: 010-02061-01
    • Určení: cyklopočítač / cyklocomputer
    • Vhodný pro: cyklistika, horolezectví a další outdoorové aktivity

    Displej

    • Technologie: LCD
    • Dotykový displej: Ano
    • Úhlopříčka: 2,6″
    • Rozlišení: 246 x 322 px

    Snímače

    • GPS: Ano
    • GLONASS: Ano
    • Galileo: Ano
    • Barometr / výškoměr: Ano
    • Akcelerometr: Ano
    • HRM: Ne
    • Elektronický kompas: Ne
    • Elektromagnetický kompas: Ne

    Funkce

    Plánování tras
    • Historie: posledních 200 hodin
    • Celkový počet tras: až 100
    • Trasové body / oblíbené polohy: 200 míst
    Bezpečnostní a sledovací funkce
    • Livetrack: Ano
    • Detekce dopravních událostí: Ano
    • Asistence: Ano
    • Upozornění na nepříznivé počasí: Ano
    • Upozornění na lunární / solární aktivitu: Ne
    Funkce pro trénink, plánování a analýzu
    • Spálené kalorie: Ano
    • VO2 Max: Ano
    • Oxymetr / SpO2: Ne
    • Pokročilé tréninky: Ano
    • Tréninkový plán ke stáhnutí: Ano
    • Auto Pause: Ano
    • Auto Lap: Ano
    • Virtuální závod: Ano
    • Virtuální trenér: Ano (Tacx)
    • Automatické procházení: Ano
    Funkce pro regeneraci a odpočinek
    • Regenerační asistent: Ano
    • Physio TrueUp: Ano
    • Podpora aplikace Strava: Ano
    Cyklistické funkce
    • Notifikace při dosažení zvoleného cíle: Ano
    • MTB dynamika: Ano
    Další outdoorové funkce
    • Plánovač výstupu ClimbPro: Ano
    • Geocaching mód: Ne
    • Možnost přidat zájmy: Ne
    • Výpočet plochy: Ne

    Kompatibilita a konektivita

    • Bluetooth: Ano
    • ANT+: Ano, 2,4 GHz
    • Možnost dálkového ovládání: Ano
    • Vzdálený management: Garmin Connect
    • Podpora mobilních OS: Android, iOS
    • Kompatibilita s radary Varia: Ano
    • Kompatibilita se systémy Shimano Di2: Ano
    • Kompatibilita s elektrokoly Shimano Steps: Ano

    Paměť

    • Interní pamět: Ano
    • Podpora paměťových karet: Ne

    Baterie

    • Technologie: Li-Ion
    • Výdrž baterie: až 20 hod.
    • Konektor pro nabíjení: microUSB

    Prostředí

    • Provozní teplota: -20 až +60°C
    • Voděodolnost: IPX7, 3 ATM
    • Odolnost proti vibracím: 6G

    Fyzické vlastnosti

    • Barva: černá
    • Čistá hmotnost: 79,1 g
    • Rozměry (Š x V x H): 5 x 8,2 x 2 cm
    • Hmotnost balení: 0,4 kg
    • Rozměry balení (Š x V x H): 6 x 9 x 3 cm

    Obsah balení

    1. 1x cyklopočítač Garmin Edge 830 Pro
    2. 1x držák na kolo
    3. 1x nastavitelný popruh
    4. 1x nabíjecí / datový kabel
    5. 1x uživatelský návod k použití

    Poznámka výrobce:

    Garmin International Ltd. je společnost, kterou v roce 1989 založili Gary Burrell a Min Kao. Společnost se zaměřila na vývoj a výrobu civilních GPS přijímačů, které do té doby byly určené výhradně pro vojenské využití.

    Stránky výrobce:

    https://www.garmin.com/cs-CZ

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA