HP Renew Executive 16 Laptop Bag

HP Renew Executive 16 Laptop Bag
 
Part Nr.

6B8Y2AA

Kód zboží

1672789

Výrobce
Hewlett-Packard
EAN

0196548662395

Záruka
12 Měsíců

Znovu jsme vsadili na špičkový design a vysoce kvalitní materiály. Tuto funkční brašnu na notebook lze rozšířit tak, aby vyhovovala vašim pracovním i životním potřebám. Kapsy pro uložení všech zařízení vám rozhodně chybět nebudou. Díky vnějšímu materiálu,

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 354 Kč
Vaše cena bez DPH
1 119 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Znovu jsme vsadili na špičkový design a vysoce kvalitní materiály. Tuto funkční brašnu na notebook lze rozšířit tak, aby vyhovovala vašim pracovním i životním potřebám. Kapsy pro uložení všech zařízení vám rozhodně chybět nebudou. Díky vnějšímu materiálu, který obsahuje 100 % recyklovaných plastů, budete mít důležité věci stále u sebe a dodržíte svůj závazek vůči planetě.

    Rozšiřte své možnosti
    Nezůstáváte na jednom místě? S přizpůsobitelnou brašnou na notebook si můžete s sebou vzít vše, co potřebujete při dojíždění nebo cestování. Potřebujete více místa? Stačí rozepnout zip a objem se zvětší až o 20 %. S tak velkým úložným prostorem můžete vyrazit za prací i zábavou.

    Bezedné kapsy
    Díky této brašně na notebook s vyhrazenými přihrádkami pro až 16” notebook a další zařízení budete mít vše uspořádané a vždy připravené pro práci, běžné použití i cestování. Vnitřní a vnější kapsy a kapsy se zipem i bez něj usnadňují přístup, zatímco průchozí vedení kabelu a vnější port USB-C umožňují pohodlné nabíjení.

    Nenecháme planetu ve štychu
    Chraňte zařízení a dodržujte svůj závazek vůči planetě. Vnější materiál brašny na notebook obsahuje 100 % recyklovaných plastů, což znamená, že na světě je o 10 plastových lahví méně. Brašna na notebook je voděodolná a navíc je vyrobená z odolného a dezinfikovatelného materiálu, který se snadno čistí.

    Více bezpečí. Méně starostí.
    S kapsou na sledovací zařízení, kapsou blokující identifikaci RFID, která chrání data před digitálními kapsáři, a uzamykatelnou přihrádkou na notebook s odolným dvojitým zipem můžete snadno dojíždět i cestovat s vědomím, že vaše pracovní vybavení je uvnitř v bezpečí.

    Barva: černá
    Rozměry: 300 x 105 x 410 mm (v rozšířeném stavu); 300 x 85 x 410 mm (v nerozšířeném stavu)
    Hmotnost: 0,86 kg

    Poznámka výrobce:

    Hewlett - Packard je jednou z největších společností ve svém oboru na světě působící téměř ve všech zemích. Specializuje na rozvoj a výrobu výpočetního, paměťového a síťového hardwaru, softwaru a dalších služeb. Známá je především svými tiskárnami, osobními počítači, scannery, kapesními počítači a servery.

    Stránky výrobce:

    http://www.hp.cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Úhlopříčka displeje: 

    16"

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA