Jabra Elite 3 Active

Jabra Elite 3 Active
 

-25%

Part Nr.

100-91420000-60

Kód zboží

1020418

Výrobce
Jabra
Záruka
24 Měsíců

Nedělejte kompromisy a pořiďte si bezdrátová sluchátka, která vynikají kvalitou reprodukce, stylovým a ergonomickým designem, dlouhou výdrží, aktivním potlačením okolního hluku (ANC) a stabilním Bluetooth připojením. S bezdrátovými sluchátky Jabra Elite 3

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
3 202 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
2 414 Kč
Vaše cena bez DPH
1 995 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Nedělejte kompromisy a pořiďte si bezdrátová sluchátka, která vynikají kvalitou reprodukce, stylovým a ergonomickým designem, dlouhou výdrží, aktivním potlačením okolního hluku (ANC) a stabilním Bluetooth připojením. S bezdrátovými sluchátky Jabra Elite 3 Active můžete díky vestavěným mikrofonům vyřídit telefonní hovory anebo využít hlasového asistenta Alexa. Jabra Elite 3 Active vydrží až 6 hodin nepřetržitého přehrávání. S dodávaným nabíjecím pouzdrem vám vydrží až 24 hodin. A pokud by vám ani toto nestačilo je zde praktická funkce rychlého nabíjení – za pouhých 10 minut nabíjení získáte až hodinu přehrávání.

    Dokonalý zvukový zážitek zajišťují 6mm měniče, které reprodukují bohatý a čistý zvuk s výraznými basy. Jabra Elite 3 Active jsou vybavena funkcí aktivního potlačení hluku (ANC), která blokuje rušivé zvuky pouhým stisknutím tlačítka. Naplno se tak můžete ponořit do hudby a užívat si každý jednotlivý tón ať už jste v posilovně nebo jedete tramvají. Další výhodou jsou široké možnosti optimalizace zvuku prostřednictvím intuitivní aplikace Jabra Sound+, kde nastavíte nejen ekvalizér, ale i ANC, příposlech HearThrough a spoustu dalšího.

    Díky aktivnímu potlačení okolního hluku (ANC) se můžete zcela odříznout od okolního světa. Ovšem díky intuitivní technologii příposlechu HearThrough můžete komunikovat s okolím jako byste žádná sluchátka Jabra Elite 3 Active ani neměli. Tato technologie využívá vestavěné mikrofony ve sluchátkách k tomu, aby vám umožnila slyšet, co se děje kolem vás – klidně si můžete objednat kávu, aniž byste si vyndali sluchátka z uší.

    Se sluchátky na uších lze bez problémů vyřídit vaše telefonní hovory a zároveň už nemusíte hledat klidný kout, odkud by se dalo nerušeně hovořit. Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 3 Active totiž disponují hned čtyřmi mikrofony. Díky tomu váš protistrana bez problémů uslyší a vy nemusíte zbytečně křičet. Když budete chtít, tak uslyšíte vše, co se kolem vás děje. Pokud budete chtít, můžete v režimu mono používat pouze jedno sluchátko, zatímco to druhé se bude nabíjet v magnetickém pouzdře a naopak.

    S vaším chytrým zařízením propojíte sluchátka Jabra Elite 3 Active pomocí technologie Bluetooth ve specifikaci 5.2. To vám umožní stabilní a kvalitní přenos zvuku, takže nepřijdete o žádné tóny. Sluchátka Jabra Elite 3 Active jsou kompatibilní s hlasovou asistentkou Amazon Alexa. Snadno tak zjistíte nejrůznější informace pouhým zeptáním se. Stejně snadno můžete začít poslouchat hudbu z aplikace Spotify. Vaše zařízení snadno spárujete prostřednictvím Google Fast Pair.

    Bezdrátová sluchátka si vás získají kvalitním řemeslným provedením v elegantním dánském stylu a svou skvělou ergonomií. Právě díky tomu sluchátka nejenže dobře vypadají, ale pohodlně sedí ve vašich uších. Poslech hudby, podcastů nebo mluvených knih tak bude s bezdrátovými sluchátky Jabra Elite 3 Active požitkem. Pokud vás na cestách při poslechu hudby zastihne déšť, nezoufejte. Sluchátka Jabra Elite 3 Active odolají i nepříznivým podmínkám díky stupni krytí IP55 (ochrana před prachem a stříkající vodě).


    Klíčové vlastnosti:

    Jabra Elite 3 Active využívají pro připojení k vašemu zařízení bezdrátovou technologii Bluetooth 5.2
    Aktivní potlačení okolního hluku (ANC)
    Bezdrátová sluchátka mají 6mm měniče, které vynikají čistým zprostředkováním zvuku
    Díky ergonomickému designu sluchátka pohodlně padnou do vašich uší a izolují okolní zvuky
    Každé sluchátko má čtyři zabudované mikrofony pro jednoduché vyřízení handsfree hovorů, využívání hlasového asistenta a pro fungování příposlechu
    Baterie ve sluchátcích vydrží až 6 hodin poslechu a magnetické nabíjecí pouzdro vám poskytne dostatek energie pro 3 plná nabití (celkem 24 hodin)
    V aplikaci Jabra Sound+ si můžete přizpůsobit parametry sluchátek k vylepšení poslechu
    Intuitivní technologie příposlechu HearThrough vám umožní komunikovat s okolím
    Sluchátka odolají i dešti díky odolnosti IP55


    Technické parametry:

    Typ sluchátek do ucha (intraaural)
    Typ přenosu bezdrátový (Bluetooth)
    Typ připojení Bluetooth
    Typ nabíjení USB-C
    Ovládání hlasitosti na sluchátkách
    Mikrofon Ano
    Přijmutí hovoru Ano
    Vhodné pro sport Ano
    Stupeň krytí IP55
    ANC (Potlačení okolního ruchu) Ano
    Ambientní zvuk Ano
    Kmitočtový rozsah od 20 Hz
    Kmitočtový rozsah do 20000 Hz
    True wireless Ano
    Výdrž sluchátek 6 hod.
    Výdrž s nabíjecím pouzdrem 24 hod.
    Odnímatelný kabel Ne
    Dětská sluchátka Ne
    Akustický systém uzavřený
    Měření tepu Ne
    Barva černá

    Poznámka výrobce:

    Jabra je dánská značka (založená roku 1983) se specializací na audio zařízení a v poslední době také na videokonferenční systémy. Vlastní ji společnost GN Audio, která je součástí dánské společnosti GN Group . Společnost Jabra navrhuje, vyrábí a prodává sluchátka pro spotřebitele a firemní zákazníky. Jabra Corporation byla koupena společností GN Audio v roce 2000.

    Stránky výrobce:

    https://www.jabra.cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Připojení: 

    Bluetooth

    Výbava: 

    Mikrofon

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA