Jabra SPEAK 710, USB, BT

Jabra SPEAK 710, USB, BT
 
Part Nr.

7710-409

Kód zboží

1486100

Výrobce
Jabra
EAN

706487017875

Záruka
24 Měsíců

Vychutnejte si vysoce kvalitní zvuk v prvotřídním přenosném designu pro vaše hovory i hudbu díky hlasovému komunikátoru Speak 710. První skutečně profesionální a osobní konferenční zařízení s HiFi reproduktorem pro křišťálově čistou konverzaci a hudbu.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
5 474 Kč
Vaše cena bez DPH
4 524 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Vychutnejte si vysoce kvalitní zvuk v prvotřídním přenosném designu pro vaše hovory i hudbu díky hlasovému komunikátoru Speak 710. První skutečně profesionální a osobní konferenční zařízení s HiFi reproduktorem pro křišťálově čistou konverzaci a hudbu. Provedení: Provedení na stůl Konektivita: USB/BT Připojení: Možnost připojení k PC (SW telefon), mobilní telefon Mikrofon: Vícesměrový/filtr hluku Funkce ztlumení: ano - Ztlumení vám dává možnost ztlumit/zrušit ztlumení mikrofonu přímo na zařízení Reproduktor: Hifi / Širokopásmový zvuk Bezdrátová technologie: Bluetooth - Podporuje Bluetooth 4.2 Dosah - až 30 metrů Baterie a napájení: Doba hovoru: až 15 hodin - doba hovoru je maximální doba, po kterou můžete hovořit, než dojde k vybití zdrojů napájení Podporované technologie: Digitální zpracování signálu - DSP (Digital Signal Processing) je technologie, která digitálně optimalizuje váš hlas i hudbu a potlačuje ozvěnu Výkon - 10W Možnost spárovat s dalším Speakem 710 Obsah balení: Jabra Speak 710, USB adaptér Jabra Link 370, Stručný návod k použití, Neoprénové pouzdro, Záruční list Odkaz na web výrobce: http://www.jabra.cz/business/speakerphones/jabra-speak-series/jabra-speak-710

    Poznámka výrobce:

    Jabra je dánská značka (založená roku 1983) se specializací na audio zařízení a v poslední době také na videokonferenční systémy. Vlastní ji společnost GN Audio, která je součástí dánské společnosti GN Group . Společnost Jabra navrhuje, vyrábí a prodává sluchátka pro spotřebitele a firemní zákazníky. Jabra Corporation byla koupena společností GN Audio v roce 2000.

    Stránky výrobce:

    https://www.jabra.cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA