Kensington Pro Fit Ergo/Bezdrátová USB + Bluetooth/UK layout/Černá

Kensington Pro Fit Ergo/Bezdrátová USB + Bluetooth/UK layout/Černá
 
Part Nr.

K75401UK

Kód zboží

1684237

Výrobce
Kensington
EAN

5028252602648

Záruka
24 Měsíců

Díky rozdělené a nakloněné klávesnici s upravitelným zpětným obrácením a vestavěnou opěrkou zápěstí si můžete být jisti, že s ergonomickou bezdrátovou klávesnicí Pro Fit® Ergo budou vaše ruce jako v bavlnce. Mezi hlavní

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 030 Kč
Vaše cena bez DPH
1 678 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Díky rozdělené a nakloněné klávesnici s upravitelným zpětným obrácením a vestavěnou opěrkou zápěstí si můžete být jisti, že s ergonomickou bezdrátovou klávesnicí Pro Fit® Ergo budou vaše ruce jako v bavlnce. Mezi hlavní přednosti této klávesnice patří duá Ergonomické provedení zaručí vašim rukám dokonalé pohodlí. Díky rozdělené a nakloněné klávesnici s upravitelným zpětným obrácením budou vaše ruce, zápěstí i předloktí v pohodlné a neutrální poloze. Vestavěné polstrované opěrky zápěstí. Duální bezdrátové připojení se 128bitovým šifrováním AES přináší flexibilitu 2,4GHz a Bluetooth 4.0 LE připojení se špičkovým šifrováním. Tiché klávesy jsou zárukou snadného a přesného psaní, které nebude nikoho rušit. Klávesy odolné proti polití se snadno a rychle čistí. Prošlo testem MIL-STD-810H Method 504.3 Contamination by Fluids na odolnost při vystavení čisticím a dezinfekčním roztokům, jako je alkohol či bělidlo, po dobu nejméně 24 hodin. Pokud by došlo ke ztrátě nebo poškození vyměnitelného přijímače, stačí si koupit nový, spárovat ho s myší a vše je připraveno. Pomocí přepínače tří režimů úspory energie je možné přepínat mezi 2,4Ghz připojením, Bluetooth připojením a vypnutým připojením pro maximální výdrž baterie.

    Poznámka výrobce:

    Kensington sídlí ve městě Burlingame v Kalifornii a má pověst vynálezce a předního celosvětového výrobce bezpečnostních zámků pro notebooky. Kensington je divizí společnosti ACCO Brands (NYSE: ACCO), jednoho z největších světových návrhářů, prodejců a výrobců značkových produktů pro firmy, akademickou sféru i spotřebitele, které jsou prodávány ve více než 100 zemích po celé zeměkouli.

    Od dokovacích stanic přes kabelové zámky počítačů či myši a trackbally až po ergonomická řešení – navrhujeme, vylaďujeme a tvoříme oceňované produkty, kterým důvěřují profesionálové po celém světě.

    Stránky výrobce:

    https://www.kensington.com/cs-cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Lokalizace klávesnice: 

    UK

    Připojení: 

    USB, Bluetooth

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA