Logitech G560 LightSyncs

Logitech G560 LightSyncs
 
Part Nr.

980-001301

Kód zboží

1549434

Výrobce
Logitech
EAN

5099206076747

Záruka
12 Měsíců

Logitech Gaming G560 LIGHTSYNC, USB - černý

Technologie LightSyncs RGB Technologie LIGHTSYNC RGB vás ponoří hlouběji do herního prostředí díky podsvícení, které automaticky reaguje na váš obsah. Podsvícení a barvu je možné synchronizovat s obsahem na obrazovce, dokáže rea

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
5 614 Kč
Vaše cena bez DPH
4 640 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Technologie LightSyncs RGB
    Technologie LIGHTSYNC RGB vás ponoří hlouběji do herního prostředí díky podsvícení, které automaticky reaguje na váš obsah. Podsvícení a barvu je možné synchronizovat s obsahem na obrazovce, dokáže reagovat na rytmus hudby nebo vytvářet speciální efekty podsvícení naprogramované vývojáři. Nastavte si atmosféru a rozšiřte možnosti díky ~16,8 mil. přizpůsobitelných barev.

    Za hranice monitoru
    Zvolte si libovolnou oblast na svém monitoru a přiřaďte ji k některé ze čtyř zón podsvícení prostřednictvím Logitech Gaming Software (LGS). Zvolte si libovolnou část obrazovky a přiřaďte ji k některé ze 4 oblastí: vlevo, vpravo, dopředu a dozadu. Řídicí program LIGHTSYNC načítá barvy pixelů na obrazovce a dynamicky přenáší barvy do vašich reproduktorů v reálném čase. Výsledkem je úchvatné prostorové osvětlení, které se rozprostře po místnosti a ponoří vás do hry.

    Posviťte si na hry
    Přeneste herní svět do svého domova. Vývojáři her využívají naši sadu LIGHTSYNC RGB k naprogramování barevných a animačních efektů pro jednotlivé hry. V důsledku toho budou působivé okamžiky, na které se tvůrci her zaměřující, umocněny efekty v barvách RGB. Vaše oblíbené hry. Posviťte si na ně.

    Zvukový vizualizér
    Vytvořte si vlastní taneční večírek se zvukovým vizualizérem. Aktivuje se a vdechne vaší hudbě život. Reakce na nízkou hlasitost je tlumený efekt dýchání. Při vysoké hlasitosti podsvícení pulzuje do rytmu – světla vzadu reagují na basy, světla vepředu na středy a výšky. Připojte zařízení prostřednictvím USB a využijte Logitech Gaming Software k přizpůsobení barev a efektů podsvícení.

    Mohutný zvuk 120 Wattů
    Vychutnejte si výbušnou akci díky celkovému výkonu 120 wattů RMS přenášenému do subwooferu s otvorem vyzařujícím dolů a dvou satelitních reproduktorů s lehkými, vysokopevnostními kovovými měniči. Díky tomuto reproduktorovému systému 2.1 uslyšíte každičký detail tak, jak to tvůrci hry a hudby zamýšleli – a to ze všech možných úhlů díky jedinečným způsobem navrženým měničům poskytujícím široké zvukové pole.

    Jedna reprosoustava pro všechen váš zvuk
    Reproduktory G560 lze připojit a směšovat s různými zdroji: USB, 3,5 mm a Bluetooth®. Díky funkci Logitech Easy-Switch™ můžete plynule přepínat mezi až 4 připojenými zařízeními.

    Koncept, který boří hranice
    Vychutnejte si hry a hudbu zcela novým způsobem. Dvě zóny podsvícení na reproduktor se postarají o zadní ambientní projekci pro zvýraznění prostředí a čelně směrovaná světla o aktivnější, informativní osvětlení. Díky LIGHTSYNC máte na výběr přibližně 16,8 milionu barev, pomocí kterých si můžete podsvícení přizpůsobit svému stylu a sestavě.

    Logitech gaming software
    Díky LGS si můžete podsvícení přizpůsobit a vytvářet vlastní efekty, nebo si vybrat z některé z pokročilých funkcí LIGHTSYNC. Nechte podsvícení reagovat na libovolný obsah – hry, videa, hudbu. Využívejte pokročilý ekvalizér zvuku nebo si tlačítko G-key naprogramujte tak, aby aktivovalo vlastní příkazy v libovolné aplikaci.

    Ovládavcí prvky na dosah ruky
    Ovládání zvuku se nachází vpředu a uprostřed. Párování Bluetooth® se aktivuje dotykem tlačítka. Programovatelné tlačítko G-key ve výchozím nastavení umožňuje přepínání jasu barev nebo lze v LGS naprogramovat pro aktivaci aplikací nebo spouštění maker ve hře. Tlačítko napájení je rovněž snadno na dosah v zadní části pravého satelitního reproduktoru.

    Fyzické parametry
    Satelitní reproduktory
    Výška: 148 mm
    Šířka: 166 mm
    Hloubka: 118 mm
    Hmotnost páru: 1,79 kg
    Subwoofer
    Výška: 404 mm
    Šířka: 255 mm
    Hloubka: 207 mm
    Hmotnost: 5,5 kg

    Technické parametry
    Celkový výkon (RMS) 120 W
    Bluetooth verze: 4.1
    Spolehlivý dosah 25 metrů v linii přímé viditelnosti
    Vstup USB: 1
    Zdířka pro sluchátka: 1
    Tlačítka pro párování Bluetooth a napájení jsou umístěná v zadní části pravého reproduktoru. V horní části pravého reproduktoru se nachází tlačítko G-key a ovládání hlasitosti.

    Frekvenční rozsah: 40 Hz–18 kHz
    Max. úroveň akustického tlaku (SPL): 97 dB @ 426 B
    Citlivost: 84 dB @ 1 m/1 W
    Vstupní impedance: > 10 kOhm
    POŽADAVKY
    Windows® 10, Windows® 8.1 nebo Windows® 7
    Mac OS X (DTS:X není podporováno)
    Port USB pro počítače PC nebo zvukový port 3,5 mm pro PC a mobilní zařízení
    Bluetooth® kompatibilní zařízení, např. počítač, smartphone, tablet a hudební přehrávač

    Obsah balení
    Dva satelitní reproduktory
    Jeden subwoofer s napájecím kabelem
    Kabel USB
    Uživatelská dokumentace


    Poznámka výrobce:

    Logitech je světoznámý výrobce periferních zařízení pro počítače a další digitální zařízení. Společnost byla založena v roce 1981 ve Švýcarsku a nyní má pobočky po celém světě.

    Logitech je známý především svými myšmi, klávesnicemi, sluchátky, webkamerami a reproduktory. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vylepšily uživatelský zážitek a zvýšily produktivitu. Společnost se zaměřuje na inovace, design a kvalitu svých výrobků.

    Mezi nejpopulárnější produkty Logitechu patří myši G502 Hero, klávesnice K780, sluchátka G Pro X a webkamera C920. Logitech také vyvíjí a vyrábí produkty pro herní komunity, jako jsou herní myši, klávesnice a sluchátka.

    Stránky výrobce:

    https://www.logitech.com/cs-cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA