Logitech G733 White

Logitech G733 White
 
Part Nr.

981-000883

Kód zboží

1602400

Výrobce
Logitech
EAN

5099206089532

Záruka
24 Měsíců

Logitech herní headset G733 Lightspeed, bezdrátový RGB, USB, bílý

Konečně náhlavní souprava, která dokáže být stejně výrazná jako vy. Souprava G733 je bezdrátová a navržená pro pohodlí. Navíc disponuje prostorovým zvukem, hlasovými filtry a moderním podsvícením, což je zapotřebí, abyste vypadali, zněli a hráli stylov

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
3 570 Kč
Vaše cena bez DPH
2 950 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Konečně náhlavní souprava, která dokáže být stejně výrazná jako vy. Souprava G733 je bezdrátová a navržená pro pohodlí. Navíc disponuje prostorovým zvukem, hlasovými filtry a moderním podsvícením, což je zapotřebí, abyste vypadali, zněli a hráli stylověji než kdy předtím.

    Bezdrátová technologie LIGHTSPEED vám zajistí více než 29 hodin životnosti baterie a spolehlivost bezdrátového připojení na vzdálenost až 20 metrů. Kalkulace životnosti baterie vychází z hlasitosti náhlavní soupravy nastavené na 50 % a vypnutého podsvícení. Hrajte bez rizika, že se zamotáte do kabelů. Uvolněte se a ponořte do hry, hudby, filmu nebo jakékoli jiné zábavy. Buďte volní a hrajte ve svém stylu.

    Přibližně 16,8 mil. barev a dvě zóny pro přizpůsobení podsvícení zcela dle vašich představ. Přizpůsobte si barvy, vizualizujte audio, staňte se součástí vašeho herního světa – nebo si jen náhodně pohrajte s předvolbami a vlastními animacemi. Vše si můžete naprogramovat pomocí bezplatného herního softwaru G HUB.

    Souprava G733 je připravena k přizpůsobení pomocí celé řady pestrobarevného příslušenství, od oboustranných závěsných pásků po kryty mikrofonu. Míchejte a laďte. Obraťte a nasaďte. Užijte si nekonečnou zábavu s vámi vybraným příslušenstvím, prodávaným samostatně.

    Uslyšíte naprosto vše díky našim měničům PRO-G navrženým pro přesný zvuk s plným rozsahem. Ponořte se do hry více než kdy dříve díky prostorovému zvuku DTS Headphone:X 2.0 nové generace (pokročilé funkce, například DTS Headphone:X 2.0, Blue VO!CE a LIGHTSYNC RGB, nejsou k dispozici na konzoli PlayStation 4). Získejte úžasný a křišťálově čistý zvuk díky mikrofonu s certifikací Discord.

    Pouhých 278 gramů, což je jen o trochu víc než půl libry. Tolik váží dva malé cheeseburgry nebo 250 želé bonbónů. Souprava je velmi lehká a závěsný pásek díky své konstrukci zmírňuje a rozprostírá váhu, díky čemuž budete moci hrát, jako byste na hlavě žádnou soupravu neměli.

    Dvouvrstvá paměťová pěna se jemně přizpůsobí vaší hlavě a konturám vašeho obličeje. Redukuje tlakové body a poskytuje dlouhodobé pohodlí při dlouhých herních akcích. Měkký a nastavitelný závěsný hlavový pásek zajistí, že vám souprava dobře padne.

    Hraní získalo nový rozměr, když Logitech G zkombinovala špičkovou herní technologii se svěžími barvami, neokoukaným stylem a úžasným dojmem. Doplňte svou sestavu o vysoce výkonnou, vzájemně sladěnou myš a klávesnici.

    Specifikace:

     

    Požadavky
    • Port USB 2.0 (port typu A)
    • PC s Windows® 7 nebo novějším, macOS X 10.12 nebo novější, nebo herní konzole PlayStation® 48Pokročilé funkce, například DTS Headphone:X 2.0, Blue VO!CE a LIGHTSYNC RGB, nejsou k dispozici na konzoli PlayStation 4.
    • (Volitelně) Přístup k internetu pro software Logitech G HUB9Pokročilé funkce vyžadují software Logitech G HUB. Ke stažení zdarma na stránce LogitechG.com/ghub.
    Technické parametry
    Sluchátka:
    • Hmotnost: 278 g
    • Měnič: PRO-G 40 mm
    • Frekvenční rozsah: 20 Hz–20 kHz
    • Impedance: 39 ohmů (pasivní), 5 kiloohmů (aktivní)
    • Citlivost: 87,5 dB SPL/mW
    •  
    Mikrofon (držák):
    • Směrová charakteristika mikrofonu: kardioidní (jednosměrová)
    • Velikost: 6 mm
    • Frekvenční rozsah: 100 Hz–10 kHz
    • Bezdrátový dosah: Může se lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání. Kalkulace životnosti baterie vychází z hlasitosti náhlavní soupravy nastavené na 50 %. Až 20 metrů
    • Typ připojení: bezdrátové LIGHTSPEED prostřednictvím USB
    Životnost baterie (kalkulace životnosti baterie vychází z hlasitosti náhlavní soupravy nastavené na 50 %):
    • Bez podsvícení: 29 hodin
    • Výchozí podsvícení: 20 hodin
    Obsah balení
    • G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset
    • Oboustranný měkký hlavový most (nasazený)
    • Odnímatelný mikrofon
    • Bezdrátový přijímač LIGHTSPEED (USB-A)
    • Nabíjecí kabel USB-C do USB-A

    Poznámka výrobce:

    Logitech je světoznámý výrobce periferních zařízení pro počítače a další digitální zařízení. Společnost byla založena v roce 1981 ve Švýcarsku a nyní má pobočky po celém světě.

    Logitech je známý především svými myšmi, klávesnicemi, sluchátky, webkamerami a reproduktory. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vylepšily uživatelský zážitek a zvýšily produktivitu. Společnost se zaměřuje na inovace, design a kvalitu svých výrobků.

    Mezi nejpopulárnější produkty Logitechu patří myši G502 Hero, klávesnice K780, sluchátka G Pro X a webkamera C920. Logitech také vyvíjí a vyrábí produkty pro herní komunity, jako jsou herní myši, klávesnice a sluchátka.

    Stránky výrobce:

    https://www.logitech.com/cs-cz

    Parametry

    Připojení: 

    USB

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA