Logitech MX Keys S Graphite CZ

Logitech MX Keys S Graphite CZ
 
Part Nr.

920-011590

Kód zboží

1699091

Výrobce
Logitech
EAN

5099206112193

Záruka
24 Měsíců

Logitech MX KEYS S bezdrátová podsvícená klávesnice Vyzkoušejte novou úroveň plynulosti psaní s MX Keys S – vysoce výkonnou klávesnicí navrženou pro pohodlné, rychlé a plynulé psaní, s inteligentním podsvícením a

Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Počítačová klávesnice)
Vaše cena  s RP*
2 044 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 473 Kč
Vaše cena bez DPH
2 044 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Logitech MX KEYS S bezdrátová podsvícená klávesnice Vyzkoušejte novou úroveň plynulosti psaní s MX Keys S – vysoce výkonnou klávesnicí navrženou pro pohodlné, rychlé a plynulé psaní, s inteligentním podsvícením a programovatelnými klávesami. Pište s jistotou a rychle pomocí kláves s kulovým profilem tvarovaným pro vaše prsty, minimalizujte riziko překlepu, zatímco zvýšená stabilita kláves snižuje hlučnost. * certifikace FSC™ * Plné nabití vydrží až 10 dní s předdefinovaným nastavením nebo až 5 měsíců s vypnutým podsvícením * připojení pomocí technologie Bluetooth Low Energy nebo přijímače USB Logi Bolt * snadno přepínatelné klávesy pro připojení až tří zařízení a přepínání mezi nimi stisknutím tlačítka * snímače přiblížení rukou pro aktivaci podsvícení * čidlo okolního osvětlení pro regulaci jasu podsvícení * dobíjení pomocí USB-C * vypínač napájení * indikátory klávesy Caps lock a baterie * kompatibilní s myšmi s funkcí Logitech Flow Technické parametry Klávesnice Rozvržení klávesnice: česká QWERTZ Napájení: Dobíjecí baterie Li-Pol (1500mAh) Rozměry: 430,2x131,63x20,5mm Hmotnost: 810g Přijímač Logi Bolt USB Typ připojení: bezdrátové 2,4GHz Provozní dosah bezdrátového připojení: 10m Rozměry: 18,4x14,4x6,6mm Hmotnost: 2g Systémové požadavky: * volný port USB nebo Bluetooth Low Energy * Windows®, macOS, Linux®, ChromeOS™ (+ BT: iPadOS, Android™) Obsah balení: * klávesnice * přijímač Logi Bolt USB * nabíjecí kabel USB-C (USB-A na USB-C) * uživatelská dokumentace Záruka: 2 roky

    Poznámka výrobce:

    Logitech je světoznámý výrobce periferních zařízení pro počítače a další digitální zařízení. Společnost byla založena v roce 1981 ve Švýcarsku a nyní má pobočky po celém světě.

    Logitech je známý především svými myšmi, klávesnicemi, sluchátky, webkamerami a reproduktory. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vylepšily uživatelský zážitek a zvýšily produktivitu. Společnost se zaměřuje na inovace, design a kvalitu svých výrobků.

    Mezi nejpopulárnější produkty Logitechu patří myši G502 Hero, klávesnice K780, sluchátka G Pro X a webkamera C920. Logitech také vyvíjí a vyrábí produkty pro herní komunity, jako jsou herní myši, klávesnice a sluchátka.

    Stránky výrobce:

    https://www.logitech.com/cs-cz

    Parametry

    Barva: 

    šedá

    Lokalizace klávesnice: 

    CZ

    Připojení: 

    USB, Bluetooth

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA