Logitech Zone Wired, stereo headset, USB-C, grafitová barva

Logitech Zone Wired, stereo headset, USB-C, grafitová barva
 
Part Nr.

981-000875

Kód zboží

1602708

Výrobce
Logitech
EAN

5099206090354

Záruka
24 Měsíců

Náhlavní souprava USB je vybavená prémiovými audio měniči a pokročilou technologií mikrofonu s potlačením šumu. SOUPRAVA WIRED PRO FIRMY Uslyšíte a bude vás dobře slyšet díky náhlavní soupravě USB navržené pro rušná open-space pracoviště. Souprava Zon

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 911 Kč
Vaše cena bez DPH
2 406 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Náhlavní souprava USB je vybavená prémiovými audio měniči a pokročilou technologií mikrofonu s potlačením šumu.

    SOUPRAVA WIRED PRO FIRMY
    Uslyšíte a bude vás dobře slyšet díky náhlavní soupravě USB navržené pro rušná open-space pracoviště. Souprava Zone Wired, připravená pro použití ve firmách ihned po vybalení, disponuje prémiovým zvukem a stabilní čistotou při hovorech díky mikrofonu s pokročilou technologií potlačení šumu.

    ČISTÝ ZVUK PŘI HOVORECH A HUDBĚ
    Souprava Zone Wired disponuje měniči o velkorysé velikosti 40 mm pro reprodukci ryzí radosti do vašich uší. Výrazné basy, ostré vysoké frekvence a neuvěřitelně nízké zkreslení přináší celkově uspokojivý zvuk, ať už během videohovoru, poslechu hudby nebo přepínání mezi nimi.
    Nebojte se a vytvořte si svou audio bublinu podle vlastních pravidel pomocí kabelové náhlavní soupravy, která zní skvěle i na těch nejrušnějších open-space pracovištích.

    BUDE VÁM ROZUMĚT, BEZ RUŠENÍ
    Open-space pracoviště jsou často hlučná prostředí, ať už přímo na místě nebo pro ty, se kterými si povídáte na druhém konci linky.
    Souprava Zone Wired řeší potíže s okolním hlukem využitím technologie duálního mikrofonu s potlačením šumu, která precizně potlačuje rušivé hluky, jako jsou stisky kláves, hovořící osoby a šum vzduchotechniky a ventilace do vzdálenosti až 60 cm. Izolací vašeho hlasu od okolního akustického šumu vám tato náhlavní souprava USB zajistí dokonalé čisté hovory a profesionální videokonference.

    STYLOVÁ KOOPERACE
    Souprava Zone Wired je lehká, stylová a navržená pro celodenní používání. Hlavový most z nerezavějící oceli s teflonovou vrstvou disponuje silikonovým polstrováním a náušníky z paměťové pěny, které zajišťují pohodlné usazení po celý den. Spirálovitý design náušníku a tečkovaný kabel s opletem po obou stranách hlavového mostu přináší moderní, profesionální vzhled.

    CERTIFIKACE PRO MICROSOFT TEAMS
    Certifikace pro Microsoft® Teams zajišťuje super snadné spuštění aplikace Teams. Verze UC dostupná bez tlačítka Teams přímo ze soupravy Zone Wired jediným stisknutím. Intuitivní integrované ovládací prvky máte vždy po ruce na kabelu odolném proti zamotání pro regulaci hlasitosti, ztlumení, příjem/ukončení/odmítnutí hovoru a přehrávání/pozastavení hudby. Držák mikrofonu disponuje funkcí ztlumení sklopením, která kdykoli zajistí okamžité soukromí, a indikátory LED na ovladači poskytnou přehled o klíčových funkcích.

    APLIKACE PRO ZAJIŠTĚNÍ POKROČILÉHO OVLÁDÁNÍ
    Získejte přístup k ovládacím prvkům náhlavní soupravy Zone pomocí Logi Tune for Desktop, miniaplikace, která běží nenápadně na obrazovce pro nerušenou obrazovou kooperaci. Aplikace zajišťuje plné ovládání ekvalizéru a odposlechu, rychlé testování úrovní hlasitosti mikrofonu/reproduktoru, a umožní vám nastavit zesílení mikrofonu na úroveň, která je pro vás nejvhodnější. Navíc umožňuje snadno stahovat aktualizace firmwaru.

    *Tato aplikace je dostupná pouze v následujících jazycích: angličtina, francouzština, němčina, italština, španělština a portugalština.


    PŘIPRAVENO PRO FIRMY
    Souprava Zone Wired je kompatibilní s běžnými aplikacemi pro volání napříč prakticky všemi platformami a operačními systémy. Certifikace pro firmy zahrnuje Microsoft Teams, Skype™ for Business, Google Meet a Voice™, kompatibilitu s integrovaným ovládáním ztlumení pro Zoom™ a ostatními oblíbenými aplikacemi, jako jsou Cisco Jabber™, BlueJeans a GoToMeeting™ pro zajištění kompatibility a bezproblémové integrace na pracoviště.

    SPECIFIKACe

    Rozměry
    Náhlavní souprava

    -    Výška: 165,93 mm
    -    Šířka: 179,73 mm
    -    Hloubka: 66,77 mm
    -    Hmotnost: 211 g

    Náušníky

    -    Výška: 65,84 mm
    -    Šířka: 65,84 mm
    -    Hloubka: 18,75 mm

    Adaptér USB-A

    -    Výška: 21,5 mm
    -    Šířka: 15,4 mm
    -    Hloubka: 7,9 mm

    Přiložený kabel

    -    Délka kabelu: 190 cm

    Systémové požadavky
    Kompatibilní s

    -    Počítač se systémem Windows, Mac nebo Chrome™ s volným portem USB-C nebo USB-A. Kompatibilita s mobilními zařízením s USB-C je odvislá od zařízení.

    Technické parametry
    Mikrofon

    -    Typ
    -    Hlavní mikrofon: Jednosměrový
    -    Sekundární mikrofon: Všesměrový
    -    Frekvenční odezva: 100-16 kHz
    -    Citlivost
    -    Hlavní mikrofon: -48 dBV/Pa
    -    Sekundární mikrofon: -40 dBV/Pa

    Reproduktory

    -    Frekvenční rozsah (režim hudby): 20-16 kHz
    -    Citlivost: 99 dB ±3 dB při 1000 Hz @ 30 mW, 1 cm
    -    Velikost měniče: 40 (mm)
    -    Impedance měniče: 32 Ohm
    -    Audio – soulad s normami: Splňuje normu EN 50332

    Obsah balení

    -    Náhlavní souprava s integrovaným ovladačem a konektorem USB-C
    -    Adaptér USB-A (používejte pouze adaptér USB-A dodaný s náhlavní soupravou)
    -    Cestovní pouzdro
    -    Uživatelská dokumentace

    Poznámka výrobce:

    Logitech je světoznámý výrobce periferních zařízení pro počítače a další digitální zařízení. Společnost byla založena v roce 1981 ve Švýcarsku a nyní má pobočky po celém světě.

    Logitech je známý především svými myšmi, klávesnicemi, sluchátky, webkamerami a reproduktory. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vylepšily uživatelský zážitek a zvýšily produktivitu. Společnost se zaměřuje na inovace, design a kvalitu svých výrobků.

    Mezi nejpopulárnější produkty Logitechu patří myši G502 Hero, klávesnice K780, sluchátka G Pro X a webkamera C920. Logitech také vyvíjí a vyrábí produkty pro herní komunity, jako jsou herní myši, klávesnice a sluchátka.

    Stránky výrobce:

    https://www.logitech.com/cs-cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA