BLAUPUNKT MS45BT

BLAUPUNKT MS45BT
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

MS45BT

Kód zboží

1627913

Výrobce
Blaupunkt
EAN

5901750504105

Záruka
24 Měsíců

Micro systém BLAUPUNKT MS45BT FM/CD/MP3/USB/BT

Hudba je všude kolem nás - doma, v autě, v práci, při nakupování a ve škole. Rádi začínáme den zvuky našich oblíbených hitů na pozadí, které pocházejí z kvalitního zvukového vybavení. Aby byly splněny tyto potřeby, uvádí Blaupunkt na trh nový kompaktní mi

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Hudba je všude kolem nás - doma, v autě, v práci, při nakupování a ve škole. Rádi začínáme den zvuky našich oblíbených hitů na pozadí, které pocházejí z kvalitního zvukového vybavení. Aby byly splněny tyto potřeby, uvádí Blaupunkt na trh nový kompaktní mikrosystém MS45BT.

    MS45BT obsahuje CD přehrávač, který čte konvenční audio a MP3 (ID3 tag), a také soubory WMA uložené na zapisovatelných nebo přepisovatelných discích (CD-R/CD-RW). Dodává se navíc s funkcí Bluetooth pro snadné přehrávání zvukových souborů uložených v paměti všech mobilních zařízení, jako jsou chytré telefony nebo tablety. Integrovaný tuner s digitální syntézou PLL umožňuje uložení 50 rozhlasových stanic, takže stačí nastavit oblíbenou frekvenci pouze jednou, a ne pokaždé, když rádio zapnete.

    Tuner je také vybaven systémem RDS pro přenos dalších informací rozhlasových stanic, které mají být zobrazeny na přijímačích, včetně identifikace stanice, skladby nebo názvu programu, který je právě vysílán, a doby zapnutí.

    Všechny funkce mikrosystému, které uživatel hraje, jsou zobrazeny na LED displeji. K dispozici je také programování budíku, aby vás váš spotřebič probudil v nastaveném čase. Mezitím časovač vypnutí zajistí, že se zařízení automaticky vypne po uplynutí nastaveného času. Hodiny můžete nastavit ručně nebo zapnout režim automatické synchronizace, přičemž časový signál je přenášen prostřednictvím funkce RDS.
    Pod displejem jsou funkční tlačítka a velký volič hlasitosti.

    Níže je port USB, který vám umožní připojit různé USB flash disky a přehrávat skladby uložené ve vaší přizpůsobené hudební knihovně. Můžete také přehrávat seznamy skladeb z externích zdrojů zvuku, včetně notebooku nebo přehrávače MP3, které lze připojit prostřednictvím vstupu AUX hned vedle portu USB.


    Spotřebič je vybaven pohodlným ovládáním, a to jak přímo z předního panelu, tak pomocí dodaného dálkového ovladače.

    Díky pěti přednastaveným nastavením zvuku-Flat, Classic, Pop, Rock a Jazz-vám ekvalizér integrovaný v MS45BT usnadní přizpůsobení tónu vašich oblíbených skladeb vašim hudebním preferencím.
    MS45BT se může pochlubit vynikajícím zvukem díky extrémně účinnému zesilovači, který generuje špičkový hudební výkon až 300 W. Výkon RMS je 50 W na kanál.

    Reproduktory jsou v provedení dýhy s efektem světlého dřeva a mohou být uspořádány ve svislé i vodorovné poloze a tvoří jeden celek s centrální jednotkou. Vestavěné snímače jsou stíněné tradičními látkovými mřížkami.

    V kombinaci s pouzdrem vyrobeným z materiálu replikujícího přírodní dřevo vytváří lehká krémová barva přední a mřížky reproduktorů systému elegantní kombinaci, která se perfektně hodí do jakéhokoli prostoru, ve kterém se jej rozhodnete použít.

    Specifikace:

    CD přehrávač s přehráváním MP3 (ID3 tag)
    Podpora CD/-R/-RW/MP3/WMA
    Bluetooth pro bezdrátové streamování zvuku ze smartphonu nebo počítače
    Rádio FM PLL s RDS a 50 předvolbami paměti
    USB port pro přehrávání hudby
    Hodiny s alarmem
    Max. výstupní výkon: 300W (2 x 150W)
    Výstupní výkon: 100W RMS (2 x 50W)
    Ekvalizér
    LED displej
    AUX-IN
    Dálkové ovládání
    Napájení: AC 230 V ~ 50 Hz
    Rozměry hlavní jednotky: 200 (š) x 130 (v) x 230 (d) mm
    Rozměry reproduktoru: 134 (š) x 203 (v) x 220 (d) mm
    Hmotnost: 5,8 kg

    Poznámka výrobce:

    Blaupunkt je německý podnik zabývající se výrobou autorádií, reproduktorů, zesilovačů již od roku 1932 kdy vyrobil vůbec první autorádio na světě. Kromě toho je výrobcem autonavigací, handsfree a další audiotechnikou pro automobily.

    Stránky výrobce:

    https://blaupunkt.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA