Multimetr Voltcraft VC-880

Multimetr Voltcraft VC-880

Lepší cena po přihlášení

Part Nr.

124609

Kód zboží

1089809

Výrobce
Voltcraft

Multimetr pro průmyslové použití s měřením True RMS značky VOLTCRAFT®. Odolnost, spolehlivost, praktická výbava, ergonomický tvar, bezpečnost - to jsou atributy, jež specifikují tento profesionální multimetr. I po stránce bezpečnosti se tento multimetr st

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
5 633 Kč
Vaše cena bez DPH
4 655 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Multimetr pro průmyslové použití s měřením True RMS značky VOLTCRAFT®. Odolnost, spolehlivost, praktická výbava, ergonomický tvar, bezpečnost - to jsou atributy, jež specifikují tento profesionální multimetr. I po stránce bezpečnosti se tento multimetr stává symbolem. Díky speciální konstrukci lze pouzdro kvůli výměně baterie a pojistky otevřít pouze tehdy, když je přístroj odpojen od všech měřicích kabelů. Při vstupních napětích > nad 30 V se na ukazateli objeví výstražný symbol. Robustní pouzdro s ochranným nástřikem z měkké gumy, výkonové pojistky na 1000 V, varovný tón v případě chybně připojených měřicích kabelů, přepínání impedance, které stisknutím tlačítka redukuje vstupní odpor pro zabránění chybným měřením vlivem rozptylových napětí, uzavírají jedinečnou koncepci bezpečnosti. Optoelektronické rozhraní patří k sériovému vybavení. Přístroj je schválen pro měření v kategorii přepětí CAT IV 600 V a zkoušen podle normy EN 61010. Integrovaná paměť dovoluje záznam až 000 naměřených hodnot. Měření teploty, porovnávací měření a měření poměru vzorkování (Duty Cycle) doplňují bohaté vybavení. Systémové požadavky: Windows® XP - SP2 Windows Vista™ Windows™ 7 .Net Framework V2.0 nebo vyšší Technické parametry: Rozměry: (Š x V x H) 91 x 185 x 43 mm Kalibrace (dle normy): ISO/DKD Kalibrace možná podle: ISO/DKD Rozhraní: Optický Rozsah měření kapacity: 1 pF - 40 mF Rozsah měření střídavého proudu: 0,1 µA - 10 A Rozsah měření střídavého napětí:1 mV - 1000 V Rozsah měření stejnosměrného proudu: 0,01 µA - 10 A Rozsah měření stejnosměrného napětí: 0,01 mV - 1000 V Rozsah měření frekvence: 10 Hz - 40 MHz Základní přesnost: ±0,025 % Displej (druh, velikost, řádky/znaky/rozlišení): 40000 digitů Rozsah měření teploty: -40 - 1000 °C Rozsah měření odporu: 0,01 Ohm - 40 MOhm Napájení: Baterie 9 V Kategorie přepětí: CAT IV 600 V, CAT III 1000 V Hmotnost: 380 g Vybavení: CAT IV 600 V 40 000 digitů Auto Range Vysoká přesnost - 0,025 % Měření efektivní hodnoty (True RMS) AC + DC Dolní propust 1 KHz Porovnávací měření Duty Cycle Měření teploty S funkcí dataloggeru Paměť až pro 1000 hodnot Vlastnosti: Standardní rozsahy měření V, A, ?, frekvence, kapacity Automatická volba rozsahu (Auto Range) Zkouška diod Akustická zkoušečka propojení Dolní propust 1 KHz Porovnávací měření Paměť pro 1000 naměřených hodnot Funkce Min/Max/AVG Data Hold REL (měření relativní hodnoty) Duty Cycle Optické rozhraní Přepínaní impedance k potlačení rozptylového napětí Výstražný symbol při napětích > 30 V CAT IV 600 V, CAT III 1000 V Funkce TLD® Indikace nízkého nabití baterie Podsvícený displej Snadná a bezpečná výměna baterie a pojistek bez kompletního otevření krytu Rozsah dodávky: Baterie Měřicí kabely Návod k obsluze

    Poznámka výrobce:

    Voltcraft je značka, která se specializuje na měřicí přístroje a testovací vybavení pro elektrotechniku, elektroniku a IT technologie. Je známá pro své široké portfolio výrobků v oblasti měření, testování a monitorování.

    Produkty Voltcraft zahrnují multimetry, osciloskopy, napájecí zdroje, termokamery, hladinoměry, teploměry, zátěžové testery, izolační měřiče a mnoho dalšího. Výrobky Voltcraft se vyznačují kvalitním zpracováním, přesností měření a snadnou použitelností.

    Značka Voltcraft má dlouhou historii a je známá pro svou spolehlivost a profesionální přístup k vývoji a výrobě měřicích přístrojů. Je široce používána nejen profesionály v oboru elektrotechniky a elektroniky, ale také techniky a nadšenci v domácích dílnách.

    Voltcraft je dceřinou společností známého německého výrobce elektrotechnických zařízení Conrad Electronic.

    Stránky výrobce:

    http://www.voltcraft.cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA