Netgear Nighthawk Tri-Band WiFi 7 Router

Netgear Nighthawk Tri-Band WiFi 7 Router
 
Part Nr.

RS700S-100EUS

Kód zboží

1703432

Výrobce
Netgear
EAN

606449167894

Záruka
3 Roky

NETGEAR Nighthawk RS700 poskytuje až 19 Gb/s bleskově rychlé wifi, což je více než dvojnásobek rychlosti předchozích generací. RS700 je také vybaven 10Gb internetovým portem a také 10Gb a čtyřmi 1Gb LAN porty pro rychlé a flexibilní kabelové připojení.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Rozbočovač / přepínač hub a jiné síťové prvky)
Vaše cena  s RP*
20 382 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
24 662 Kč
Vaše cena bez DPH
20 382 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Netgear Nighthawk Tri-Band WiFi 7 Router, 19Gbps, 10 Gig Ports - RS700S

    Společnost NETGEAR, přední globální výrobce inovativních síťových produktů pro domácnosti a firmy, představila svůj první WiFi 7 router: NETGEAR Nighthawk RS700 poskytuje až 19 Gb/s bleskově rychlé wifi, což je více než dvojnásobek rychlosti předchozích generací.

    Zatímco WiFi 6E otevřelo 6GHz pásmo jako superdálnici pro nejnovější a nejrychlejší zařízení, WiFi 7 tento slib naplňuje a uvolňuje bezprecedentní rychlosti a výkon. Router NETGEAR RS700, poháněný systémem na čipu (SOC) Broadcom BCM6726/3 WiFi 7, dosahuje rychlosti až 19 Gb/s. Třípásmový WiFi 7 router umožňuje výrazné snížení latence pro odezvu v reálném čase pro hraní AR/VR her nové generace nebo plynulé UHD videohovory a 8K streamování pro více uživatelů současně.

    RS700 je také vybaven 10Gb internetovým portem a také 10Gb a čtyřmi 1Gb LAN porty pro rychlé a flexibilní kabelové připojení. Router je dodáván s roční licencí NETGEAR Armor, která poskytuje automatický bezpečnostní štít pro všechna připojená zařízení. Armor je zabudován do routeru jako komplexní bezpečnostní řešení, které monitoruje aktivity směřující do a z internetu, chrání počítače, bezpečnostní kamery, dětské chůvičky a další zařízení internetu věcí. Označuje také externí hrozby a nekalé aktivity směřující z těchto zařízení.

    Nový vzhled, maximální výkon

    Router Nighthawk RS700 má nové, štíhlé šasi s vysoce výkonnými anténami poskytujícími 360stupňové pokrytí optimalizované pro podporu až 200 souběžně připojených zařízení v celé domácnosti. Konstrukce 3D antény poskytuje nejlepší připojení pro všechny druhy domů, maximální výkon wifi signálu pokryje až 325 metrů čtverečních obytné plochy. Díky menším rozměrům se router snadno vejde na poličku nebo desku stolu.

    Vlastnosti

    - 320MHz vysokokapacitní kanály a 4K QAM. Nová ultraširoká šířka pásma znamená 2,4x vyšší rychlost pro připojená zařízení. Chytré telefony a notebooky s WiFi 7 mohou dosáhnout rychlosti až 5 Gb/s.

    - zařízení využívá více wifi pásem najednou, aby se zvýšila spolehlivost sítě, snížila latence a zajistila maximální rychlost přenosu dat.

    - nižší latence vylepšuje hraní her a interaktivní online zážitky a otevírá dveře pro AR a VR nové generace.

    - větší kapacita pro datově náročné činnosti. Je možné připojit až 200 zařízení, mj. bezpečnostní kamery, chytrá domácí zařízení a reproduktory, a zároveň streamovat videa v rozlišení 4K/8K, hrát online hry, nebo se účastnit videokonferencí v HD rozlišení..

    - internetový port 10GbE je určen pro kabelové a optické tarify s rychlostí až 10 Gb/s. Dále má router k dispozici jeden 10 GB/s a čtyři 1Gb/s LAN porty..

    Fyzické specifikace:

    Rozměry: ( šxhxv ) 124 x 142 x 282 mm

    Hmotnost : 1,635 kg


    Poznámka výrobce:

    Netgear, Inc. je americká počítačová síťová společnost se sídlem v San Jose v Kalifornii. Společnost byla založena v roce 1996 a specializuje se na výrobu a prodej různých produktů, jako jsou směrovače (routery), přepínače (switches), bezdrátové přístupové body (access points), síťové úložiště (NAS), síťové kamery (IP kamery) a další síťové příslušenství.

    Netgear je známý svými inovativními a spolehlivými produkty, které jsou oblíbené jak u domácích uživatelů, tak i v podnikovém prostředí. Nabízí širokou škálu produktů, které pokrývají různé potřeby a požadavky uživatelů v oblasti sítí.

    Netgear je známý svou uživatelsky přívětivou konfigurací a správou sítě, což usnadňuje uživatelům nastavení a správu jejich domácích nebo podnikových sítí. Společnost také poskytuje technickou podporu a aktualizace firmwaru pro své produkty, aby udržela jejich bezpečnost a výkon na nejvyšší úrovni.

    Stránky výrobce:

    http://www.netgear.com

    Parametry

    Wi-Fi standard: 

    Wi-Fi 7 (802.11be)

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA