Netgear Orbi 970 Series Quad-Band WiFi 7

Netgear Orbi 970 Series Quad-Band WiFi 7
 
Part Nr.

RBE970-100EUS

Kód zboží

1703431

Výrobce
Netgear
EAN

606449166736

Záruka
3 Roky

Orbi 970 přináší nejpokročilejší verzi svého mesh wifi systému Orbi. Standardem je bezdrátová internetová komunikace wifi 7 přinášející bezkonkurenční rychlost internetu až 27 Gb/s, štíhlý elegantní design a vysoce výkonné antény pro plnohodnotné pokrytí

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Rozbočovač / přepínač hub a jiné síťové prvky)
Vaše cena  s RP*
20 982 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
25 388 Kč
Vaše cena bez DPH
20 982 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Netgear Orbi 970 Series Quad-Band WiFi 7 Mesh Add-on Satellite, 27Gbps - RBE970

    Společnost NETGEAR představila nejpokročilejší verzi svého mesh wifi systému Orbi: řada Orbi 970 se standardem bezdrátové internetové komunikace wifi 7 přináší bezkonkurenční rychlost internetu až 27 Gb/s, štíhlý elegantní design a vysoce výkonné antény pro plnohodnotné pokrytí téměř každé domácnosti.

    Popis

    Orbi disponuje funkcí Enhanced Dedicated Backhaul, která kombinuje pásmo 5 GHz s pásmem 6 GHz, čímž zdvojnásobuje rychlost připojení mezi routerem a satelity a dosahuje 10 gigového bezdrátového backhaulu pro snížení latence a doručování dat s maximální rychlostí. Funkce Smart Connect vybírá nejrychlejší pásmo wifi pro každé připojené zařízení.

    Směrovač je vybaven 10 gigovým internetovým portem, jedním 10 gigovým a čtyřmi 2,5 gigovými ethernetovými porty, aby bylo dosaženo nejvyšších rychlostí, které jsou dnes k dispozici. Nová elegantní válcovitá těla routerů a satelitů jsou navržena pro optimální výkon a současně mají manší rozměry, než předchůdci. Jsou vybaveny 12 vysoce výkonnými interními anténami s výkonnými zesilovači pro pokrytí ve všech směrech.

    Součástí sady je jednoroční služba NETGEAR Armor™ Powered by Bitdefender® 2, komplexní bezpečnostní řešení zabudované přímo do routeru, které monitoruje aktivity směřující do internetu a z internetu. Řada Orbi 970 je také vybavena funkcí NETGEAR Smart Parental Controls™, která umožňuje spravovat čas dětí strávený online na všech připojených zařízeních. Aplikace NETGEAR Orbi umožňuje pohodlné nastavení routeru a satelitů a přístup k funkcím routeru pro správu sítě z domova i na dálku.

    Nový mesh systém řady Orbi 970 (3 pack) pokrývá více než 900 čtverečních metrů a umožňuje připojení až 200 zařízení. Pro rozšíření pokrytí lze přidat další satelity, přičemž každý přídavný satelit zvyšuje pokrytí stávajícího systému Orbi 970 až o dalších 300 čtverečních metrů a každý z nich má jeden 10 gigový a dva 2,5 gigové ethernetové porty, které umožňují bezkonkurenční rychlost a spolehlivost pro více kabelových zařízení.

    Vlastnosti

    - nová šířka pásma znamená až 2,4x vyšší rychlost pro připojená zařízení. Telefony a notebooky s wifi 7 mohou získat rychlost až 5 Gb/s.

    - 4K QAM - zvyšuje rychlost pro uživatele díky efektivnějšímu využití dostupné šířky pásma.

    - Multi-link Operation zvýšuje spolehlivost sítě, snížuje latenci a zajistí maximální rychlost přenosu dat.

    - 10 gigový internetový port kompatibilní s jakýmkoli poskytovatelem internetových služeb.

    - možnost použití 10 gigového kabelového připojení mezi směrovačem a satelity.

    - možnost připojení až 200 zařízení.

    - více vícegigových kabelových portů na routeru a satelitech.

    Fyzické specifikace:

    Rozměry: ( šxhxv ) 294 x 144 x 131 mm

    Hmotnost : 1,8 kg


    Poznámka výrobce:

    Netgear, Inc. je americká počítačová síťová společnost se sídlem v San Jose v Kalifornii. Společnost byla založena v roce 1996 a specializuje se na výrobu a prodej různých produktů, jako jsou směrovače (routery), přepínače (switches), bezdrátové přístupové body (access points), síťové úložiště (NAS), síťové kamery (IP kamery) a další síťové příslušenství.

    Netgear je známý svými inovativními a spolehlivými produkty, které jsou oblíbené jak u domácích uživatelů, tak i v podnikovém prostředí. Nabízí širokou škálu produktů, které pokrývají různé potřeby a požadavky uživatelů v oblasti sítí.

    Netgear je známý svou uživatelsky přívětivou konfigurací a správou sítě, což usnadňuje uživatelům nastavení a správu jejich domácích nebo podnikových sítí. Společnost také poskytuje technickou podporu a aktualizace firmwaru pro své produkty, aby udržela jejich bezpečnost a výkon na nejvyšší úrovni.

    Stránky výrobce:

    http://www.netgear.com

    Parametry

    Wi-Fi standard: 

    Wi-Fi 7 (802.11be)

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA