Nintendo Switch hra Arcade Game Zone

Nintendo Switch hra Arcade Game Zone
 
Part Nr.

3700664531304

Kód zboží

1713856

Výrobce
Ostatní
EAN

3700664531304

Záruka
24 Měsíců

Nech se zlákat vábením desítek zářících obrazovek a poznej atmosféru zlatých časů arkádových heren. S pomocí věrných reprodukcí slavných retro her, které utvářely videoherní historii, ti Arcade Game Zone umožň

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
645 Kč
Vaše cena bez DPH
533 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Nech se zlákat vábením desítek zářících obrazovek a poznej atmosféru zlatých časů arkádových heren. S pomocí věrných reprodukcí slavných retro her, které utvářely videoherní historii, ti Arcade Game Zone umožňuje připomenout si jedinečné kouzlo klasických arkádových automatů.

    Vydej se na cestu zpět v čase do věrně zpracovaného prostředí arkádových heren z 80. a 90. let minulého století. Nezáleží přitom na tom, jestli patříš k zarytým fanouškům retro hraní, nebo jestli arkádové hry právě objevuješ, Arcade Game Zone je navržena tak, aby poskytla napínavý a přístupný herní zážitek hráčům každého věku a všech úrovní zkušeností.


    Arkádová herna
    V téhle hře se nemusíš obávat temných zákoutí skromně osvětlených místností ani toho, kolik mincí spolyká tvůj oblíbený arkádový automat. Stačí jen vzít do ruky ovladač a bavit se, kdykoliv se ti zachce.


    Hry s přáteli
    A až si budeš chtít protáhnout tělo, vyzvi své přátele v klasických společenských hrách prověřených generacemi hráčů. Ať už půjde o adrenalinový souboj ve stolním fotbálku, nebo nervy drásající hru v šipkách, s Arcade Game Zone tě čeká jedinečný zážitek pro více hráčů plný smíchu a zdravé soutěživosti jako ve skutečném zábavním centru!


    Herní obsah

    • Jedinečná virtuální herna na konzolích: Vyzkoušej celkem čtyřicet rozmanitých miniher – třicet retro her na arkádových automatech a deset společenských her pro více hráčů.
    • Připomeň si kouzlo arkádových automatů a ovládni žebříčky nejlepších výsledků.
    • Vyzvi své přátele ve společenských hrách: Pusť se do hraní šipek, stolního fotbálku, kulečníku nebo třeba bowlingu sám nebo až ve čtyřech hráčích lokálně s rodinou a přáteli.
    • Přístupný zážitek pro každého: Vstup do věrně zpracovaného virtuálního prostředí kombinujícího arkádovou hernu se zábavním centrem a užij si nečekaný herní zážitek.
    • Vydej se z pohodlí domova na nezapomenutelné dobrodružství nacházející se na křižovatce herní minulosti a současnosti!


    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA