Nintendo Switch Lite žlutá

Nintendo Switch Lite žlutá
 

-7%

Part Nr.

NSH110

Kód zboží

1017612

Výrobce
Nintendo
EAN

045496452681

Záruka
24 Měsíců

Herní konzoli Nintendo Switch Lite si můžete vzít kdekoliv s sebou. Díky svým rozměrům 208x91x14 mm a hmotnosti jen 297 gramů se snadno vejde do kapsy. Je speciálně navržena pro hry podporující Handheld mód. Jednoduché ovládání zajistí integrované ovládac

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
6 315 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
5 855 Kč
Vaše cena bez DPH
4 839 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Herní konzoli Nintendo Switch Lite si můžete vzít kdekoliv s sebou. Díky svým rozměrům 208x91x14 mm a hmotnosti jen 297 gramů se snadno vejde do kapsy. Je speciálně navržena pro hry podporující Handheld mód. Jednoduché ovládání zajistí integrované ovládací prvky umístěné na pravé i levé straně vedle displeje.

    O rychlé reakce a spolehlivý chod se postará procesor NVIDIA Tegra. Vaše hry uložíte do 32 GB interní paměti, jejíž část je vyhrazena pro systém. Úložný prostor můžete rozšířit prostřednictvím paměťových karet microSD, microSDHC nebo microSDXC. K dispozici je také slot pro GameCard. Vaše hry zobrazíte na kapacitním dotykovém LCD displeji s úhlopříčkou 5,5" a rozlišením 1280x720 pixelů. Napájení poskytne 3570 mAh lithium-iontová baterie s přibližnou výdrží od 3 do 7 hodin.

    Herní konzoli můžete lokálně bezdrátově propojit až s 8 systémy Nintendo Switch nebo Nintendo Switch Lite a zahrát si tak hry společně s přáteli. O stabilní bezdrátový přenos se postarají technologie Bluetooth ve verzi 4.1 a Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac. K dispozici je i technologie NFC a port USB-C, který je určen pouze k nabíjení baterie.

    Pokud si chcete být absolutně jistý, že se vaše ratolesti věnují jen zábavě a hraní her, bez pochyb oceníte rodičovský zámek. Jeho nastavení je velmi jednoduché a zabere vám jen krátkou chvíli. Nad uživateli tedy budete mít absolutní kontrolu, přičemž vám neunikne žádný detail. Jeho nastavení dokonce víte upravovat i prostřednictvím mobilní aplikace na vašem smartphonu.


    Poznámka výrobce:

    Nintendo je japonská společnost zabývající se výrobou videoher, herního hardwaru a přenosných konzolí. Byla založena v roce 1889 pod názvem Nintendo Playing Card Company. Původně se věnovala výrobě a prodeji karet na hraní, ale v průběhu let se stala jedním z předních světových výrobců videoher.

    Nintendo bylo vynálezcem mnoha ikonických herních sérií a postav. Mezi nejznámější patří Super Mario, Legend of Zelda, Pokemon, Donkey Kong, Animal Crossing a Mario Kart. Tyto hry se staly velkými hity a získaly si mnoho fanoušků po celém světě.

    Společnost Nintendo je také známá svým inovativním a revolučním přístupem k hernímu hardwaru. Například vytvořila konzole jako Game Boy, Nintendo DS, Wii a Nintendo Switch, které přinesly nové herní zážitky a způsoby ovládání.

    Nintendo je známé také svou strategií zaměřenou na rodinnou zábavu a přístupnost pro hráče všech věkových skupin. Je oblíbené mezi dětmi, dospělými a nostalgickými fanoušky. Společnost také vydává různé příslušenství, jako jsou ovladače, ochranné kryty, amiibo figurky a další.

    Nintendo má velký vliv na herní průmysl a je považováno za jednu z nejúspěšnějších a nejvlivnějších herních společností na světě.

    Stránky výrobce:

    http://www.nintendo.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA