NS hra Mario Kart 8 Deluxe

NS hra Mario Kart 8 Deluxe
 
Part Nr.

NSS430

Kód zboží

1587553

Výrobce
Nintendo
EAN

045496420277

Záruka
12 Měsíců

Užijte si novou verzi nejzábavnějších závodů všech dob a rozjeďte svou herní konzoli Nintendo Switch na plné obrátky! Díky jejímu průlomovému provedení, spočívajícím v možnosti připojit ji nejen doma k televizi, ale b

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 320 Kč
Vaše cena bez DPH
1 091 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Užijte si novou verzi nejzábavnějších závodů všech dob a rozjeďte svou herní konzoli Nintendo Switch na plné obrátky! Díky jejímu průlomovému provedení, spočívajícím v možnosti připojit ji nejen doma k televizi, ale během chvilky ji i přeměnit na handheld s 6,2" obrazovkou, si nyní můžete užít definitivní verzi hry Mario Kart 8 kdekoliv, kdykoliv a s kýmkoliv! Uspořádejte skvělý herní mejdan a pozvěte na něj až 8 kamarádů - všechny totiž můžete do hry zapojit skrze originální lokální multiplayer Nintendo Switch. Těšte se na všechny oblíbené tratě a postavy z Wii U verze, včetně všech DLC tratí i postav! Všichni se vrací na startovní čáru spolu s nováčky, které vám chtějí představit. Jedná se o postavy jménem Inkling Boy, Inkling Girl, King Boo a Bowser Jr.

    Klíčové vlastnosti
    Pro průlomovou herní konzoli Nintendo Switch
    Definitivní verze nejzábavnějších závodů všech dob
    Oblíbené postavy a tratě z Wii U verze
    DLC postavy a tratě
    Nováčci - Inkling Boy a Girl, King Boo a Bowser Jr.


    Poznámka výrobce:

    Nintendo je japonská společnost zabývající se výrobou videoher, herního hardwaru a přenosných konzolí. Byla založena v roce 1889 pod názvem Nintendo Playing Card Company. Původně se věnovala výrobě a prodeji karet na hraní, ale v průběhu let se stala jedním z předních světových výrobců videoher.

    Nintendo bylo vynálezcem mnoha ikonických herních sérií a postav. Mezi nejznámější patří Super Mario, Legend of Zelda, Pokemon, Donkey Kong, Animal Crossing a Mario Kart. Tyto hry se staly velkými hity a získaly si mnoho fanoušků po celém světě.

    Společnost Nintendo je také známá svým inovativním a revolučním přístupem k hernímu hardwaru. Například vytvořila konzole jako Game Boy, Nintendo DS, Wii a Nintendo Switch, které přinesly nové herní zážitky a způsoby ovládání.

    Nintendo je známé také svou strategií zaměřenou na rodinnou zábavu a přístupnost pro hráče všech věkových skupin. Je oblíbené mezi dětmi, dospělými a nostalgickými fanoušky. Společnost také vydává různé příslušenství, jako jsou ovladače, ochranné kryty, amiibo figurky a další.

    Nintendo má velký vliv na herní průmysl a je považováno za jednu z nejúspěšnějších a nejvlivnějších herních společností na světě.

    Stránky výrobce:

    http://www.nintendo.com

    Parametry

    Typ distribuce: 

    krabice

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA