Parallels Desktop 18 Standard, elektronicky

Parallels Desktop 18 Standard, elektronicky
 

-9%

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

ESDPD18EU

Kód zboží

1668073

Výrobce
Parallels
Záruka
6 Měsíců

Nyní můžete spouštět programy a aplikace pro Windows jako Microsoft Office, Internet Explorer, přístup, Quicken, QuickBooks, Visual Studio, dokonce i graficky náročné hry a CAD programy bez restartování vašeho systému.

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Nyní můžete spouštět programy a aplikace pro Windows jako Microsoft Office, Internet Explorer, přístup, Quicken, QuickBooks, Visual Studio, dokonce i graficky náročné hry a CAD programy bez restartování vašeho systému. Snadno budete sdílet složky, kopírovat i vkládat obrázky nebo text a přetahovat soubory mezi Windows a macOS. Kompatibilní s procesory Intel i Apple. Podporuje Windows 10 a 11 na macOS Mojave a novějším (včetně nejnovější verze Ventura). Edice Standard je omezená pouze na 8GB RAM a 4 virtuální jádra procesoru. Pro větší hardwarové prostředky je potřeba koupit verzi Pro (limit 128GB RAM a 32 CPU jader).

    Poznámka výrobce:

    Značka Parallels je známá svým softwarem, který umožňuje uživatelům spouštět více operačních systémů na jednom počítači zároveň. Jejich nejoblíbenější produkt je Parallels Desktop, který je virtualizačním softwarem pro Mac.

    Parallels Desktop umožňuje uživatelům spouštět operační systémy jako Windows, Linux, Android, nebo dokonce macOS, simultánně s jejich primárním operačním systémem na Macu. Tento software poskytuje bezproblémovou integraci mezi různými operačními systémy a umožňuje uživatelům snadno přepínat mezi nimi bez nutnosti restartování počítače.

    Parallels nabízí také další software jako Parallels Toolbox, který je souborem užitečných nástrojů pro zvýšení produktivity a usnadnění každodenních úkolů. Mezi tyto nástroje patří například screenshotování, záznam obrazovky, konvertování souborů, správa disků a další.

    Společnost Parallels je známa svými inovacemi a snahou přinášet uživatelům jednoduchá a efektivní řešení pro používání různých operačních systémů na jednom zařízení. Jejich produkty jsou často využívány jak profesionály, tak i běžnými uživateli, kteří potřebují rozšířit možnosti svého počítače o další operační systém.

    Stránky výrobce:

    https://www.parallels.com

    Parametry

    licence: 

    1

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA