Pioneer DJ DM-40-BT 2.pás repro s Bluetooth bílé

Pioneer DJ DM-40-BT 2.pás repro s Bluetooth bílé
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

DM-40BT-W

Kód zboží

1684409

Výrobce
Pioneer
EAN

4573201241351

Záruka
24 Měsíců

VŠESTRANNÝ REPRODUKTOR, VYNIKAJÍCÍ ZVUK Kompaktní desktopové monitorovací reproduktory DM-40 přinášejí excelentní zvuk, a jsou vhodné i při použití v domácnosti. Zdědily to nejlepší z profesionálních reproduktorů řady S

    Popis a parametry

    Popis produktu

    VŠESTRANNÝ REPRODUKTOR, VYNIKAJÍCÍ ZVUK Kompaktní desktopové monitorovací reproduktory DM-40 přinášejí excelentní zvuk, a jsou vhodné i při použití v domácnosti. Zdědily to nejlepší z profesionálních reproduktorů řady S-DJX a reproduktorů řady Pro Audio, včetně předního bass-reflexu pro bohaté a pevné basy, a technologie DECO*, která vytváří širší prostorový zvuk, ať už je poslechové místo kdekoliv mimo ideální pozici. Všechny tyto skvělé vlastnosti jsou zabaleny do kompaktního provedení, takže reproduktory DM-40 jsou ideální pro DJing, hudební produkci nebo pro vychutnání si skvělého hudebního projevu v domácím prostředí. nechybí ani bezdrátová technologie Bluetooth a podpora vysoce kvalitního zvuku pomocí kodeků Qualcomm aptX a AAC. *Konvexní difuzory Olson PŘEDNÍ BASS REFLEX 4“ sklolaminátové woofery vytvářejí zepředu silné a prudké basy, zatímco drážky na kanálech redukují tření vzduchu. Tímto způsobem vzniká mohutné basové „kopání“, i když jsou monitory umístěny proti stěně. 3D STEREO ZVUK Měkké, kopulovité výškové reproduktory 3“ jsou opatřeny konvexními difuzory DECO, které vysílají vysoké frekvence v každém směru. Takže „sladký bod“ a 3D stereofonní zvuk si užijete ve výjimečně širokém prostoru, ať už sedíte nebo stojíte kdekoli. Funkce * PŘEDNÍ BASS REFLEX * 3D STEREO ZVUK * ČASOVÉ PŘIZPŮSOBENÍ Bezdrátová technologie Bluetooth, podpora vysoce kvalitního zvuku pomocí kodeku Qualcomm® aptX™ a AAC Klíčové vlastnosti * 2-pásmový bass reflex, aktivní monitorovací reproduktory * Měkké, kopulovité výškové reproduktory 3“ * 4“ sklolaminátové woofery Dodávané příslušenství * Napájecí kabel * Reproduktorový kabel (pro připojení k levému a pravému kanálu) * Kabelový adaptér (3,5 mm mini stereo / RCA) * Dolní měkčené nožičky Specifikace Rozměry: Levý kanál:146 x 227 x 223 mm Pravý kanál: 146 x 227 x 210 mm Hmotnost: Levý kanál: 2.7 kg Pravý kanál: 2.2 kg Výstup zesilovače: Zesilovač třídy A/B: 2 x 21 W / 4 ? Impedance: 10 k? Spotřeba: 35 W Spotřeba v pohotovostním režimu: <0,5 W Připojení Vstupy: * 1 3,5mm jack * 1 MASTER (RCA) Výstupy: * 1 HEADPHONE MONITOR (3,5mm jack)

    Poznámka výrobce:

    Pioneer Corporation je japonská nadnárodní společnost sídlící v Tokyu. Společnost byla založena roku 1938 jako opravna rádií a reproduktorů. Pioneer hrál roli ve vývoji interaktivní kabelové televize, přehrávačů optických médií, DVD rekordérů a například i plasmových a ogranických OLED displejů. V roce 2014 prodal Pioneer svou divizi AV techniky firmě Onkyo. A rok na to svou divizi DJ techniky prodal společnosti KKR.

    Stránky výrobce:

    http://www.pioneerelectronics.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA