Plantronics Blackwire 3320, MS, USB-A, Stereo

Plantronics Blackwire 3320, MS, USB-A, Stereo
 
Part Nr.

214012-01

Kód zboží

1624643

Výrobce
PLANTRONICS
EAN

017229167698

Záruka
24 Měsíců

Plantronics Blackwire 3320, MS, USB-A, Stereo Řada Blackwire 3300 poskytuje nejlepší zvukový zážitek ve své třídě v náhlavní soupravě postavené pro podnikové nasazení. Velká přitažlivost řady Blackwire 3300 je pa

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
956 Kč
Vaše cena bez DPH
790 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Plantronics Blackwire 3320, MS, USB-A, Stereo Řada Blackwire 3300 poskytuje nejlepší zvukový zážitek ve své třídě v náhlavní soupravě postavené pro podnikové nasazení. Velká přitažlivost řady Blackwire 3300 je patrná na první pohled: má moderní a stylový design. Jeho výložník mikrofonu je flexibilní, takže si jej mohou pracovníci přizpůsobit. A náhlavní souprava je plně nastavitelná pomocí pohodlné polstrované hlavové pásky, měkkých polštářů do uší a otočných reproduktorů o 180 stupňů. Nejen to, zní to tak dobře, jak vypadá - s vysoce kvalitním zvukem, jaký byste od Poly očekávali. PARAMETRY Kompatibilní s: Windows, Mac OS Frekvence: až 6.8 KhZ pro hlasovou telefonii a 20 Hz - 20 kHz pro multimédia Citlivost reproduktorů: 94 dBSPL ± 4DB Impedance reproduktorů: 32 ohm Velikost reproduktoru: 32 mm Ochrana sluchu: SoundGuard - ochrana proti hluku nad 118 dBA Technologie: flexibilní rušení hluku Frekvence mikrofónu: 100 Hz až 10 kHz Cilitovst mikrofónu: -38 dBV/Pa ± 4 dB Hmotnost: Stereo (130 g), Mono (102g)

    Poznámka výrobce:

    Plantronics je společnost, která se specializuje na audio komunikaci a příslušenství pro různé oblasti, včetně podnikového prostředí, hlasového ovládání, her a konzumace multimédií. Byla založena v roce 1961 a je známá svými inovativními produkty v oblasti sluchátek, handsfree zařízení a dalšího audio příslušenství. Plantronics je známým výrobcem kvalitních sluchátek s přesností zvuku a technologiemi, které nabízí pohodlí při nošení a nastavení zvuku podle individuálních preferencí posluchače. Společnost také poskytuje různá řešení pro handsfree komunikaci ve vozidlech, konferenční místnosti a dalších prostředích. Její produkty jsou široce používány v podnikovém prostředí a také mezi spotřebiteli po celém světě.

    Stránky výrobce:

    https://www.poly.com

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Připojení: 

    USB

    Výbava: 

    Mikrofon

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA