Počítačka bankovek Safescan 2985-SX

Počítačka bankovek Safescan 2985-SX
 
Part Nr.

112-0608

Kód zboží

1520923

Výrobce
Safescan
EAN

8717496335326

Záruka
24 Měsíců

Špičkový nástroj pro snadné a efektivní počítání, ověřování a třídění cenin. Automatický podavač, max. rychlost 1200 ks / min., kompaktní design, malá velikost, praktický obal, 14 výchozích měn pro třídění, rozpoznání měny, režim Rub a Otočení.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
10.00 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená od 5 kg do 15 kg)
Vaše cena  s RP*
56 300 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
68 123 Kč
Vaše cena bez DPH
56 300 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Safescan 2985-SX využijí především firmy operující s velikými objemy peněz. Ideální pro bezchybné rychlé počítání a třídění bankovek. Se 100 % přesností ověří pravost měny. Pokud ji zrovna nevyužíváte, nasuňte na ni praktický obal (prach zanáší senzory a čtecí zařízení).
    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX
    Práci vám usnadní přehledná dotyková obrazovka s rychlou nabídkou, individuální předvolby a numerická klávesnice. Ve výbavě má praktickou dvojitou zásuvku. Pracuje s technologií CIS, a tak snadno přečte nejnovější druhy bankovek (tištěné na polymerech, s průhlednými okénky, s téměř identickými rozměry,...). Počítačku lze propojit s dalšími zařízeními skrze USB port a díky slotu na SD kartu.

    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX

    Displej a numerická klávesnice

    3,2" TFT barevná dotyková obrazovka se snadno zapojí do pracovního procesu díky funkci Rychlá nabídka. Tento užitečný nástroj nabízí dávkové předvolby, ukládání často používaných počítání, nastavení při používání dvěma operátory a dále funkce tisku a ověřování.

    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX

    Praktický podavač

    Rozměrný podávací zásobník pojme až 500 bankovek. Rychlost počítání je maximálně 1200 cenin za minutu. To vám ušetří čas ztracený při vkládání peněz a při počítání. Zároveň použitím podavače eliminujete chyby vzniklé lidským faktorem. Zásobník s předním plněním můžete za provozu průběžně doplňovat dalšími bankovkami.
    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX

    Vyřazovací zásobník

    Přídavný odkládací zásobník automaticky zachycuje nerozpoznané a podezřelé bankovky. Po skončení počítání si můžete zobrazit detaily a důvody pro odmítnutí jednotlivých kusů. Odkladač vyloučených bankovek také zachytává odlišně otočené peníze (v případě režimu třídění podle Rubu a Otočení).

    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX

    7 bodů detekce padělků

    Tato čtečka je schopná odhalit 100 % padělků mezi roztříděnými a spočítanými ceninami. K tomu užívá nejnovější technologie, díky kterým je schopná zkontrolovat všech sedm pokročilých ochranných prvků současných měn. A sice prvky viditelné v ultrafialovém světle, magnetický inkoust, kovový proužek, infračervené vlastnosti, obraz, velikost a tloušťku. Tato technologie je tak spolehlivá, že detekuje i dvojité a poloviční ceniny.
    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX
    Spočítá všechny druhy

    Ve svém základním programování má nastavenou automatickou identifikaci země, ze které bankovky pocházejí. Vy tak nemusíte procházet nabídku v menu, přístroj pozná první ceninu a pak jen pokračuje v automaticky nastaveném módu. Všechny, co nezná bude třídit v režimu All (všechny).
    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX
    I tento model (tak jako všechny přístroje společnosti Safescan) zvládá počítání peněz a cenin ve všech měnách. A to včetně vlastních voucherů a kupónů. U podporovaných měn spočítá přístroj i netříděné bankovky, pak vám ukáže počet a hodnotu každé denominace.

    Inteligentní funkce

    Zařízení vám dovolí ručně navolit hodnotu, při které se má zařízení pozastavit. Tlačítkem „Batch“ zadáte počet bankovek v rámci jednotlivých balíčků. Všechny nevhodné a podezřelé kusy jsou odsunuty do vyřazovacího zásobníku. Snadno tak připravíte bankovní depozita a pokladní zásuvky.

    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX
    S funkcí smíšené hodnoty
    navolíte až tři různé měny pro počítání najednou. Není pak potřeba bankovky ručně třídit předem.
    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX
    Tlačítkem „Add“ uložíte do paměti trasu celkového počtu bankovek v rámci jednotlivých běhů. Režim „Ruby“ a „Otočení“ perfektně roztřídí hodnoty měny. Také je otočí lícem a obrázkem na jednu stranu. Takže dokonalé pakly seřazených peněz získáte pouhým spuštěním těchto dvou třídění.

    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX

    A to díky technologii CIS, která dvojitou detekcí zjistí, jakým směrem je bankovka otočená. Také zvládá zaznamenat sériová čísla jednotlivých kusů. Seznamy těchto čísel využijete pro sledování bankovek a při auditu. Seznam můžete vytisknout (je potřeba připojit tiskárnu) nebo exportovat do speciálního softwaru.

    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX

    Program MCS

    Vytvořený, aby spravoval peněžní toky proteklé skrze počítačku. Nabízí komplexní automatické řízení a přehled díky pokročilým filtrům. Uchová detailní rozpis pro každý registr, denominaci a zaměstnance. Po připojení tiskárny TP-230 snadno jedním tlačítkem vytisknete jakýkoliv seznam.

    Počítačka bankovek Safescan 2985-SX
    Snadné čištění

    Pravidelná údržba je nezbytná pro optimální stav zařízení. Horní kryt a zadní panel jdou odklopit a vy pak jednoduše uklidíte přebytečný prach a nečistoty z vnitřních senzorů a podávacího mechanismu. Počítačku otevřete velice jednoduše bez užití nástrojů.

    Vlastnosti

    Zásobník pro 500 bankovek
    Maximální rychlost počítání je 1200 kusů za minutu
    Průběžné podávání pro optimální efektivitu
    Kompaktní design a malá velikost
    14 výchozích měn ke třídění

    Poznámka výrobce:

    Safescan je značka specializující se na výrobu a prodej zařízení pro kontrolu a zajištění finanční bezpečnosti. Firma byla založena v roce 2004 a má sídlo v Nizozemsku.

    Safescan poskytuje různé produkty a řešení pro detekci padělaných peněz, správu pokladních prostředků a ochranu před krádežemi. Mezi hlavní produkty značky patří:

    1. Detektory padělků: Safescan nabízí širokou škálu detektorů padělků, které využívají různé technologie (UV, magnetické inkousty, infrapeněženky) k identifikaci padělaných bankovek a mincí. Tyto detektory jsou určeny pro použití v obchodech, kasinech, bankách a dalších institucích.

    2. Pokladní trezory a registrační kasy: Safescan také vyrábí trezory a registrační kasy, které pomáhají zajistit bezpečné uložení hotovosti a správu transakcí. Tyto produkty splňují příslušné bezpečnostní standardy a jsou vhodné pro maloobchodní prodejny, restaurace a další podniky.

    3. Mince a bankovky počítací stroje: Safescan nabízí počítací stroje pro mince a bankovky, které umožňují rychlé a přesné počítání hotovosti. Tyto stroje jsou užitečné pro účetní oddělení, banky a jiné instituce, které pracují s velkým objemem mincí a bankovek.

    4. Pokladní software: Safescan také nabízí software pro správu a kontrolu pokladen. Tento software umožňuje sledování prodejů, správu zásob a generování finančních zpráv pro různé typy podniků.

    Safescan je známým a uznávaným jménem v oblasti finanční bezpečnosti a spolupracuje s mnoha maloobchodníky, bankami a dalšími podniky na celém světě. Produkty Safescan jsou navrženy s důrazem na kvalitu, spolehlivost a snadné použití.

    Stránky výrobce:

    https://www.safescan.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA