PS4 hra Assassin's Creed 4: Black Flag

PS4 hra Assassin's Creed 4: Black Flag
 
Part Nr.

3307215717820

Kód zboží

1714933

Výrobce
UbiSoft
EAN

3307215717820

Záruka
24 Měsíců

<p style="color: #363636; text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; padding-top: 0px; font-family: 'Open Sans'; font-size: 14px; font-style: normal; font-weight: 400; margin-top: 0px; word-spacing:

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
505 Kč
Vaše cena bez DPH
417 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Píše se rok 1715. Piráti vládnou Karibiku a založili vlastní nezákonnou republiku, kde je korupce, nenasytnost a krutost samozřejmostí. Mezi těmito psanci je drzý mladý kapitán jménem Edward Kenway. Svým bojem o slávu a moc si vybudoval respekt u legend, třeba u slavného Blackbearda. Ale také se připletl do války mezi templáře a asisíny, která může zničit vše, co piráti vybudovali. Vítejte ve zlatém věku pirátství.

    DRZÝ REBEL
    Staňte se Edwardem Kenwayem, charismatickým, ale brutálním kapitánem pirátů, jenž byl cvičen asasíny. Edward může snadno měnit asasínskou skrytou čepel za kteroukoliv z nových zbraní, včetně čtyř křesadlových pistolí a dvěmi mačetami.

    PROZKOUMEJTE OTEVŘENÝ SVĚT PLNÝ PŘÍLEŽITOSTÍ
    Objevte nejrosáhlejší a nejrůznorodější svět Assassin’s Creed, který byl kdy vytvořen. Od Kingston po Nassau, prozkoumejte více než 50 unikátních míst, kde si vyzkoušíte život piráta: rabujte podvodní vraky, vražděte templáře v rozkvétajících městech, lovte vzácná zvířata v nezkrotné džungli, hledejte poklady ve ztracených ruinách, unikněte a ukryjte se do zátok.

    STAŇTE SE NEJOBÁVANĚJŠÍM PIRÁTEM KARIBIKU
    Velte své lodi jménem Jackdaw a zastrašte všechny, které potkáte. Přepadejte a drancujte nepřátelské lodě, vylepšujte si loď novou municí a vybavením k boji proti nepřátelům na moři, bez vylepšování to daleko nedotáhnete. Vyloďujte se na paluby masivních galeon, získávejte posádku a vydejte se na výpravu za hanebným dobrodružstvím.

    OBJEVTE DRSNOU REALITU UKRYTOU ZA PIRÁTSKOU FANTASY
    Setkejte se s legendárním Blackbeardem, Calico Jackem a Benjaminem Hornigoldem, vytvoř si vlastní republiku na Bahamách a prožij události, které patří ke zlatému věku pirátství.

    MULTIPLAYEROVÉ DOBRODRUŽSTVÍ
    Bojujte či spolupracujte se svými přáteli v multiplayeru. Vyberte si z množství postav a bojujte na tématických a exotických mapách.


    Poznámka výrobce:

    Ubisoft je jednou z předních herních společností na světě. Byla založena v roce 1986 v Carentoiru ve Francii a má hlavní sídlo v Montreuilu.

    Společnost se proslavila vývojem a vydáváním velkých herních sérií, mezi které patří Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs, Just Dance a Tom Clancy's. Tyto série získaly velkou popularitu a mnohé z nich se staly bestsellery, což přispělo ke globálnímu úspěchu Ubisoftu.

    Ubisoft je známý také pro svou otevřenost k experimentování s novými herními mechanismy a inovacemi. Společnost také aktivně podporuje vývoj nezávislých her prostřednictvím programu Ubisoft Indie, který nabízí financování a distribuci nezávislým vývojářským studiím.

    Další zajímavostí o Ubisoftu je jeho síť studií po celém světě, která spolupracují na vývoji her. Tato globální přítomnost umožňuje Ubisoftu přinášet různorodé a unikátní zážitky pro hráče.

    Ubisoft je také známý svým angažováním ve virtuální realitě a rozšířené realitě. Společnost vyvinula několik VR her a vydala vlastní VR headset s názvem Ubisoft Escape. Tím se stala jednou z mála herních společností, která se aktivně podílí na rozvoji této nové technologie.

    Stránky výrobce:

    http://www.ubi.com

    Zařazení produktu

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA