PS4 hra Assassins Creed Mirage

PS4 hra Assassins Creed Mirage
 

-6%

Part Nr.

3307216257653

Kód zboží

1670107

Výrobce
UbiSoft
EAN

3307216257653

Záruka
24 Měsíců

Datum vydání: 2023 Užijte si příběh o Basimovi, vychytralém pouličním zlodějíčkovi s děsivými vidinami, který hledá odpovědi v rušných ulicích Bagdádu v devátém století. Prostřednictvím záhadného prastarého spolk

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
737 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
690 Kč
Vaše cena bez DPH
570 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Datum vydání: 2023 Užijte si příběh o Basimovi, vychytralém pouličním zlodějíčkovi s děsivými vidinami, který hledá odpovědi v rušných ulicích Bagdádu v devátém století. Prostřednictvím záhadného prastarého spolku jménem Skrytí se stane smrtícím asasínským mistrem a změní svůj osud způsobem, který si nikdy ani nedokázal představit. Hlavní vlastnosti *Objevte pečlivě vytvořený, akčně dobrodružný příběhový zážitek, který sleduje proměnu zpupného mladíka v elegantního mistrovského asasína. *Vydejte se na Alamút, legendární domov asasínů, kde byl položen základ Bratrstva, v tomto srdečném holdu hře, která to všechno začala. *Užijte si moderní pojetí ikonických vlastností a hratelnosti, která definovala tuto značku celých 15 let, zatímco se budete pomocí parkuru plynule pohybovat po městě a nenápadně likvidovat cíle pomocí brutálnějších vražd než kdy dřív. *Prozkoumejte neuvěřitelně zalidněné a živoucí město, jehož obyvatelé reagují na každý váš pohyb, a odhalte tajemství čtyř jedinečných čtvrtí během zlaté éry Bagdádu.

    Poznámka výrobce:

    Ubisoft je jednou z předních herních společností na světě. Byla založena v roce 1986 v Carentoiru ve Francii a má hlavní sídlo v Montreuilu.

    Společnost se proslavila vývojem a vydáváním velkých herních sérií, mezi které patří Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs, Just Dance a Tom Clancy's. Tyto série získaly velkou popularitu a mnohé z nich se staly bestsellery, což přispělo ke globálnímu úspěchu Ubisoftu.

    Ubisoft je známý také pro svou otevřenost k experimentování s novými herními mechanismy a inovacemi. Společnost také aktivně podporuje vývoj nezávislých her prostřednictvím programu Ubisoft Indie, který nabízí financování a distribuci nezávislým vývojářským studiím.

    Další zajímavostí o Ubisoftu je jeho síť studií po celém světě, která spolupracují na vývoji her. Tato globální přítomnost umožňuje Ubisoftu přinášet různorodé a unikátní zážitky pro hráče.

    Ubisoft je také známý svým angažováním ve virtuální realitě a rozšířené realitě. Společnost vyvinula několik VR her a vydala vlastní VR headset s názvem Ubisoft Escape. Tím se stala jednou z mála herních společností, která se aktivně podílí na rozvoji této nové technologie.

    Stránky výrobce:

    http://www.ubi.com

    Zařazení produktu

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA