PS4 hra Fortnite - Anime Legends

PS4 hra Fortnite - Anime Legends
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

5060760889012

Kód zboží

1670276

Výrobce
Warner Bros
EAN

5060760889012

Záruka
24 Měsíců

Datum vydání: 14.10.2022 Připravte se na další setkání tím, že shromáždíte své vybavení, včetně tří oblečení, tří zadních blingů, tří krumpáčů a emotů! Tvořte, hrajte a bojujte s přáteli zdarma ve Fortnite. Prozk

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Datum vydání: 14.10.2022 Připravte se na další setkání tím, že shromáždíte své vybavení, včetně tří oblečení, tří zadních blingů, tří krumpáčů a emotů! Tvořte, hrajte a bojujte s přáteli zdarma ve Fortnite. Prozkoumejte koncerty, živé akce, hry a další nebo buďte posledním hráčem, který stojí v battle royale. FORTNITE ANIME LEGENDS OBSAHUJE: *Golden Gear Midas Outfit *Golden Crash Back Bling *24 Karat Katana Pickaxe *Ricochet Rox Outfit *Whirlberry Back Bling *Blazeberry Blade Pickaxe *Ready Penny Outfit *Little Black Bag Back Bling *Glimmering Edge Pickaxe *Lil' Kart Emote

    Poznámka výrobce:

    Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) je herní divize amerického mediálního konglomerátu Warner Bros. Entertainment Inc. Společnost působí v oblasti vývoje, vydávání a distribuce videoher pro různé platformy, včetně konzolí, počítačů a mobilních zařízení.

    WBIE byla založena v roce 2004 a sídlí v Burbanku, Kalifornie. Společnost se specializuje na vývoj her založených na populárních franšízách, jako jsou Batman, Middle-earth, Mortal Kombat, LEGO, Harry Potter a mnoho dalších.

    Mezi nejznámější hry vydané společností patří například Batman: Arkham séria, Middle-earth: Shadow of Mordor, Mortal Kombat X, Injustice: Gods Among Us, LEGO hry (např. LEGO Batman, LEGO Marvel Super Heroes) a také hry založené na sérii Harry Potter.

    Warner Bros. Interactive Entertainment spolupracuje s renomovanými herními studii a vydavateli po celém světě, včetně Rocksteady Studios, Monolith Productions, NetherRealm Studios, Traveller's Tales, TT Games, Avalanche Software a mnoha dalších.

    Společnost také aktivně podporuje prodej a distribuci fyzických kopií her, ale zároveň se zaměřuje na digitální distribuci a online služby, jako je například Warner Bros. Games Vault, kde jsou dostupné digitální edice vybraných her.

    Stránky výrobce:

    https://warnerbrosgames.com

    Zařazení produktu

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA