PS4 hra Ghost of Tsushima

PS4 hra Ghost of Tsushima
 
Part Nr.

711719363606

Kód zboží

1620360

Výrobce
Sony
EAN

711719363606

Záruka
24 Měsíců

Ghost of Tsushima je hra pro PS4, která vás zavede 13. století, do Japonska, konkrétne do roku 1274. Vy se stanete udatným Jinem Sakaiem a svými prukopnickými bojovými technikami budete svádet boj s obávanou mongolskou ríší. Mongolská armáda zabrala os

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
970 Kč
Vaše cena bez DPH
802 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Ghost of Tsushima je hra pro PS4, která vás zavede 13. století, do Japonska, konkrétne do roku 1274. Vy se stanete udatným Jinem Sakaiem a svými prukopnickými bojovými technikami budete svádet boj s obávanou mongolskou ríší.

    Mongolská armáda zabrala ostrov Tsushima, tak navléknete svou zbroj, naostrete katanu a nezapomente na luk – ceká vás totiž dobrodružství ostríleného samuraje, jenž se stává jedinou nadejí ostrova v boji proti krutému chánovi a jeho nicivé ríši.

    Vy, coby jediný odvážlivec se musíte vydat na cestu pres husté bambusové háje, majestátní tvrze a divokou prírodu a bojovat navzdory presile.

    Dokážete obstát v tomto krvavém príbehu zrady a obetí, inspirovaném klasickými príbehy o samurajích a stát se legendárním „Duchem“?

    Poznámka výrobce:

    Sony je globální elektronická společnost se sídlem v Japonsku. Založil ji v roce 1946 Akio Morita a Masaru Ibuka. Sony je známé pro své inovativní produkty v různých odvětvích, jako jsou spotřební elektronika, zábavní průmysl, komunikace, herní konzole a profesionální audio a video zařízení.

    Společnost Sony je známá svými populárními produkty, jako jsou televize Bravia, herní konzole PlayStation, fotoaparáty Cyber-shot, audio systémy Walkman, sluchátka Sony, mobilní telefony Xperia a mnoho dalšího. Sony také produkuje filmy a televizní pořady skrze Sony Pictures Entertainment a hudbu skrze Sony Music Entertainment.

    V rámci spotřební elektroniky se Sony snaží poskytnout uživatelům vysoce kvalitní zážitek a inovativní technologie. V oblasti zábavy a herního průmyslu se Sony PlayStation stala jednou z nejpopulárnějších herních konzolí na trhu. Dále společnost Sony vyrábí profesionální kamery, audio zařízení a další technologie pro filmy, televizi a další profesionální účely.

    Sony je známé také svým důrazem na design a kvalitu svých produktů. Společnost si získala renomé jako spolehlivý výrobce elektroniky a její značka je často považována za symbol kvality a inovace.

    Stránky výrobce:

    http://www.sony.cz

    Parametry

    Typ distribuce: 

    krabice

    Zařazení produktu

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA